Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

21-й слёт Запорожцев в Германии.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Спорт. Відпочинок. Туризм
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Paul R-0707

Статус: Offline
Зареєстрований: 08.02.2007
Повідомлення: 497
Моє авто: ЛуАЗ-969М

ПовідомленняДодано: 22 Тра 2024 22:30    Заголовок повідомлення: 21-й слёт Запорожцев в Германии. поддержали 2 человек Відповісти з цитатою

В этом году слёт проходил в Берлине:

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
weld_master

Зареєстрований: 09.04.2011
Повідомлення: 616
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 23 Тра 2024 06:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Молодці!
У нас, нажаль, зараз не до зльотів.
Чомусь у ролику не побачив застілля.
Якось не по ЗАЗівські! Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Barbarossa
НашКузьмич

Зареєстрований: 23.01.2009
Повідомлення: 3187
Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 23 Грудень 2024 22:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

weld_master Там інше життя, інший менталітет...життя краще, але там застілля не побачиш.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
weld_master

Зареєстрований: 09.04.2011
Повідомлення: 616
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 24 Грудень 2024 10:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тю, навіщо тоді збиратись? Laughing
Повернутися до початку
Paul R-0707

ПовідомленняДодано: 24 Грудень 2024 14:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Barbarossa писав(ла):
weld_master...але там застілля не побачиш.

Это почему? Вот ссылка на фотоальбом, и застолье там тоже есть Smile

http://www.saporoshez-968.de/2024sapotreffen/2024sapoberlin_h01.html

Повернутися до початку
Barbarossa
НашКузьмич

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2024 00:29    Заголовок повідомлення: поддержали 1 человек Відповісти з цитатою

Я не бачив німецького застілля, але українське німці аж ніяк не переплюнуть Laughing

І ще одне: якщо ти жив в Семипалатинську, значить ти російськомовний етнічний німець, ти народився і жив в СРСР, але переїхав колись до Німеччини...твоїх предків переселили за часів сталіна, ти нащадок полонених, або просто етнічних німців, приблизно так?

Вибач, якщо що. я не лізу в душу, просто стало цікаво. Володієш російською, а користуєшся перекладачем.

Повернутися до початку
Paul R-0707

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2024 01:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Barbarossa писав(ла):
Я не бачив німецького застілля, але українське німці аж ніяк не переплюнуть Laughing

Немец немцу рознь, они тоже могут так завернуть, что украицы позавидуют

Barbarossa писав(ла):
І ще одне: якщо ти жив в Семипалатинську, значить ти російськомовний етнічний німець, ти народився і жив в СРСР, але переїхав колись до Німеччини...твоїх предків переселили за часів сталіна, ти нащадок полонених, або просто етнічних німців, приблизно так?

Вибач, якщо що. я не лізу в душу, просто стало цікаво. Володієш російською, а користуєшся перекладачем.
Ничего секретного тут нет.
Мои предки в 1830-м году из Германии переехали в тогдашнюю Российскую Империю, а именно в Грузию, поселение Катариненфельд (в 1921-м переименовано в Люксембург в честь Розы Люксембург, а в 1943-м переименовали в Болниси). Осенью 1941-го деда по отцовской линии посадили, а через 10 дней всем немцам на Кавказе дали 24 часа на сборы и выселили в Казахстан, где я в итоге и родился.
В Германию переехал ещё при СССР в мае 1991-го.
Свой родной язык знаю с детства, поэтому с ним проблем нет:

Мой сайт: https://www.luaz-fan.de/ русской версии в отличии от мотоциклетного: https://r35.luaz-fan.de/index.php?file=startseite у него нет.

Русскому уже в школе научили, вроде неплохо (в третьем классе ещё только половину того, что говорила учительница понимал):

Поэтому оба языка, как немецкий так и русский (как письмено так и устно) знаю на одинаковом уровне. Так же мен қазақ тілінде бірнеше сөз білемін Wink , а вот с украинским дела никогда не имел, поэтому украинские тексты мне приходится читать с переводчиком.

Повернутися до початку
Barbarossa
НашКузьмич

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2024 18:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Твои предки в 1830-м году совершили ошибку, о которой наперёд ещё не знали.
Повернутися до початку
Bodya_troll

Зареєстрований: 28.08.2024
Повідомлення: 161
Моє авто: 968М

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2024 18:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Фатальная ошибка
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Paul R-0707

ПовідомленняДодано: 29 Грудень 2024 19:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Barbarossa писав(ла):
Твои предки в 1830-м году совершили ошибку, о которой наперёд ещё не знали.

Так далеко никто занадывать не может.

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Спорт. Відпочинок. Туризм Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
Flag Counter ЗАЗ Форум