Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
MENMACHINE
Статус: Offline Зареєстрований: 01.06.2009 Повідомлення: 975 Звідки: Киев - Буча sity Моє авто: Tavria Dana
|
Додано: 16 Березень 2012 21:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
napalm писав(ла): |
В магазине, где делал заказ, меня отговаривали от вибры в моторном отсеке - типа от высоких температур, всё, что на битумной основе, начнет сползать. |
смотря как клеить., клеил на 88й клей хорошо обезжирив поверхности антисиликоном и никто никуда не ползёт)) к тому же если поверх клеить шумку, которая также является хорошим тепло изолятором, то вибра вообще особо греться не станет.
napalm писав(ла): |
Значит ли, что оптимальным решением будет в моторном обклеить только шумкой, а из салона ту же стенку уже и виброй и шумкой? Ведь по-идее, чтобы вибра гасила вибрации листа железа, достаточно её с одной любой стороны? |
в идеале с двух сторон; но со стороны двигателя места мало и толковая шумка не уместится.
так что стоит со стороны салона и в несколько слоёв.
_________________ успешной реализации! |
|
Повернутися до початку |
|
|
el_fuego Маньяк-одиночка
Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4853 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 17 Березень 2012 01:06 Заголовок повідомлення: |
|
|
На стенку клеил более текучий материал - герлен - на месте уже год как.
Ни на какой клей виброизоляция не клеится тк сама по себе битумная смесь очень липкая
Шумоизоляцию - да, на 88, а лучше что-то аэрозольное.
Шумопоглотитель - только с возможностью достать для просушки
ПС. Карематы делаются из НПЭ = шумоизоляция. Никакой вибро- там нет )
ППС. Оклейка дверей, тоже, играет значительную роль
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Сотник Дванадцять стульчаків
Статус: Offline Зареєстрований: 12.06.2009 Повідомлення: 2202 Звідки: Київ Моє авто: 968м
|
Додано: 24 Липень 2013 11:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
Маю питання: Зачистив за баком і під заднім сидінням до металу, пофарбував, хочу зменшити шумність. Можна промазюкати все БІТГУМом в декілька шарів? ефект буде? Є велика банка цієї мастики, нормальну вібру покищо бюджет не дозволяє купити.
_________________ Green Seven |
|
Повернутися до початку |
|
|
prostosergik
Статус: Offline Зареєстрований: 26.11.2010 Повідомлення: 313 Звідки: Планета Земля Моє авто: 968АЭ - продан
|
Додано: 24 Липень 2013 12:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nokaut писав(ла): |
Маю питання: Зачистив за баком і під заднім сидінням до металу, пофарбував, хочу зменшити шумність. Можна промазюкати все БІТГУМом в декілька шарів? ефект буде? Є велика банка цієї мастики, нормальну вібру покищо бюджет не дозволяє купити. |
Не вигадуй, не буде ефекту. Я вже через це пройшов =) Якщо хоч заощадити, клей вiбру не на всю поверхню, а шматками на найбiльш прямi мiсця кузову. Все, що не пiд вiброю можеш замазати мастикою чи рiдкою гумою.
_________________ Бедняки на запиках не ездют. Ездют экономные состоятельные. (с) |
|
Повернутися до початку |
|
|
prostosergik
Статус: Offline Зареєстрований: 26.11.2010 Повідомлення: 313 Звідки: Планета Земля Моє авто: 968АЭ - продан
|
Додано: 24 Липень 2013 12:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
el_fuego писав(ла): |
Шумоизоляцию - да, на 88, а лучше что-то аэрозольное.
|
Вот как-то да =( Наклеил шумку большими листами, и на сильных сгибах оно у меня, зараза, отставать начинает. Например, вокруг полукруглого ребра жесткости которое за баком на щите моторного отсека идет, на "треугольничках" там же... В принципе, как-бы не проблема. Хуже изолировать от шума оно не будет, просто побаиваюсь конденсата. Думаю, не проделать ли там пару дырочек для вентиляции... Скоро бу фото.
_________________ Бедняки на запиках не ездют. Ездют экономные состоятельные. (с) |
|
Повернутися до початку |
|
|
Статус: Offline Зареєстрований: 12.06.2009 Повідомлення: 2202 Звідки: Київ Моє авто: 968м
|
Додано: 24 Липень 2013 12:29 Заголовок повідомлення: |
|
|
prostosergik писав(ла): |
Не вигадуй, не буде ефекту. |
От халепа тоді нічого покищо робити не буду. Залишу так як є.
|
Повернутися до початку |
|
|
|
|
Повернутися до початку |
|
|
prostosergik
|
Додано: 24 Липень 2013 18:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nokaut писав(ла): |
От халепа тоді нічого покищо робити не буду. Залишу так як є. |
Гадаю, краще вiбру всеж-таки зробити, шумку можна потiм. Бо це ж ще й захист вiд iржi!
Йдеш на найближчий автобазар, кажеш: дайте вiбру. Буде дешевше. Повне обклеювання мiсця пiд сидiнням та за баком в мене з`iло 4.5 листiв вiбри та десь трохи меньше 2 кв м шумки.
|
Повернутися до початку |
|
|
el_fuego Маньяк-одиночка
Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4853 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
|
Додано: 24 Липень 2013 19:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
а потім гнитиме під нею Класти треба тільки на поверхню, що зачищалася до метала та скривалася перетворювачем іржі
|
|
Повернутися до початку |
|
|
prostosergik
|
Додано: 24 Липень 2013 19:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
el_fuego писав(ла): |
а потім гнитиме під нею Класти треба тільки на поверхню, що зачищалася до метала та скривалася перетворювачем іржі |
Як я розумiю, камрад Nokaut вже це зробив, так?
|
Повернутися до початку |
|
|
XpoH
Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
|
Додано: 24 Липень 2013 21:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вова, зробив так само як ти написав, зачистив усе, погрунтував і пофарбував, на першйи час лишив без нічого. Коли збирав салон, в задні карти, за бак та сидіння напхав вати (це тимчасовий варіант, шумку стелитиму на слідуючий рік) а також під сидіння. Ефект? зараз в салоні не гірше ніж на братовій машині в якій сток стоїть.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
|
Додано: 24 Липень 2013 22:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
prostosergik писав(ла): |
Як я розумiю, камрад Nokaut вже це зробив, так? |
Здер стару вібру, місця ржавчини зачистив болгаркою і протравив. Потім просто все пофарбував. Там був рідний грунт чи покриття якесь, я його не чіпав, тому вирішив не грунтувати. Хібащо цього покриття не було у місцях ржавчи.
Тільки не кажіть, що доведеться все обдерти і все-таки погрунтувати
XpoH, в мене є велика купа підложки під ламінат, я її колись запихав і за бак, і перед ним, і за сидіння. Тому буде замість вати.
|
Повернутися до початку |
|
|
Andriy159
Статус: Offline Зареєстрований: 09.06.2016 Повідомлення: 4 Звідки: Київ
|
Додано: 09 Червень 2016 17:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
яку ліпше клеяти шумо ізоляцію
|
|
Повернутися до початку |
|
|
grezly
Статус: Offline Зареєстрований: 25.01.2016 Повідомлення: 35 Звідки: Киев
Забанен Причина? |
Додано: 03 Жовтень 2018 12:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
На листовую шумку ни средств ни времени нет,
но что если такую: Жидкая шумоизоляция автомобиля
(тут была спам сцыль (Lanc))
Толк вообще от нее есть? Или очередной развод?
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Lanc Дохтор Снежок
Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10317 Звідки: КИЕВ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 03 Жовтень 2018 17:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
Прощай grezly!
Я тебя уже предупреждал
Достал ты уже со своим спамом!
|
|
Повернутися до початку |
|
|
NazarB
Статус: Offline Зареєстрований: 16.09.2021 Повідомлення: 1 Звідки: Киев
Забанен Причина? |
Додано: 16 Вересень 2021 10:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
Какаю лучше все таки жидкую?
_________________ СПАМ |
|
Повернутися до початку |
|
|
weld_master
Статус: Offline Зареєстрований: 09.04.2011 Повідомлення: 567 Звідки: Украина Никополь Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 16 Вересень 2021 12:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
NazarB писав(ла): |
Какаю лучше все таки ... |
|
|
Повернутися до початку |
|
|
|