|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 15 Серпень 2016 21:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
хз, чего это низкооборотистый.
Я своему жужику тупо всегда даю просраццо, особенно после переезда в Киев, когда он был единственной машиной. Жуж у меня без месяца 10 лет, из них 8 лет ездит. За всё это время только колено один раз сломалось и шпильки повырывало, а так всё норм.
_________________ Grants me a world of cold nihility
An endless winter night
A bitter, black frozen hell
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Сотник Дванадцять стульчаків

Статус: Offline Зареєстрований: 12.06.2009 Повідомлення: 2202 Звідки: Київ Моє авто: 968м
|
Додано: 15 Серпень 2016 21:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
XpoH писав(ла): |
Єдина особа, за кого можна дійсно сказати що "прабєжал" цього літа і не тільки, то це ММХ, без базару. Все інше то можна описати лиш словами, ригав, їбався, стукав, всикався, тарабанив, підводив, вийобувався, грівся.
 |
додам від себе: надавав під сраку Нісану
І дійсно, хочеться 100 навалювати, бо коли тошниш 60 по трасі, зовсім їхати не хочеться. Це я відчув дорогою назад, коли був дощ і прохолодно, можна було 100-120 валити.
_________________ Green Seven |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 15 Серпень 2016 22:24 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
Хотел обматюкать, но нет времени и надхнення
Я лётаю и по городу и по трассе 100-120км/ч, круглый год, в любую погоду, в день минимум 50 км! Что я делаю не так? Почему мой МЕМЗ валит?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
|
Додано: 15 Серпень 2016 22:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
Lanc писав(ла): |
Я лётаю и по городу и по трассе 100-120км/ч, круглый год, в любую погоду, в день минимум 50 км! Что я делаю не так? Почему мой МЕМЗ валит? |
Бо Валєра його регулярно крутить.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
|
Додано: 15 Серпень 2016 22:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
Hell-Racer писав(ла): |
хз, чего это низкооборотистый.
Я своему жужику тупо всегда даю просраццо, особенно после переезда в Киев, когда он был единственной машиной. Жуж у меня без месяца 10 лет, из них 8 лет ездит. За всё это время только колено один раз сломалось и шпильки повырывало, а так всё норм. |
багато катаєш? озвуч пробєг твого затюнєного мотора, після ремонту і після останнього відкривання капота для підкручування і піднастройки
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 15 Серпень 2016 22:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
После тюнинха в 2006-м до поломки колена тыщ 20, на изломе щеки средней опоры видно заводской брак, типа изначально была трещина, которую я не заметил. На ремонт Жуж заехал своим ходом, то есть гоняя мотор, колено угондонило ещё и картер в районе средней опоры, которая стала проваливаться в своё гнездо. Поменял картер и колено, этой зимой поменял пару шпилек. Это всё, что делалось серьёзного по мотору за этот период. Общий пробег около 50-60 ткм, может больше, если сравнивать с РАФиком, у которого спидометр таки рабтает, то киевский месячный пробег около 3ткм, зимой месяц он стоял, дальше точнее не скажу - торпеду за всё время так и не подключил, + ещё занятия сракеризмом в молодости + постоянная езда в режиме "тапок в пол". Маслосистема не модифицирована, просто лью хорошее масло. Система охлаждения не тронута вообще.
Одно "но" мотор таки уже помирает. Резвость уже далеко не та, что была. Но до 100 тыщ дотянет 
An endless winter night
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
Додано: 15 Серпень 2016 22:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
знач в нас мотор бракований 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 15 Серпень 2016 23:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
я тут чего подумал,Вовка,а какое ты масло льёшь?Мишка я знаю какое-отнюдь не дешёвое.
и Вадюха,тот-же вопрос к тебе.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 15 Серпень 2016 23:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
XpoH писав(ла): |
Lanc писав(ла): |
Я лётаю и по городу и по трассе 100-120км/ч, круглый год, в любую погоду, в день минимум 50 км! Что я делаю не так? Почему мой МЕМЗ валит? |
Бо Валєра його регулярно крутить. |
Смотрю ты дохуя знаешь!
Тогда раскажи как часто и на сколько глубоко он его ковыряет? С учётом моих пробегов!
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
RIDE

Статус: Offline Зареєстрований: 28.09.2011 Повідомлення: 951 Звідки: Житомир Моє авто: 968
|
Додано: 15 Серпень 2016 23:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ланц поговоримо коли скрутиш очередну чугунку,чи вирвеш знов маховика чи коли вже 18 шпильки будеш крутити,а знаємо рівно стільки дохуя скільки треба.
В кого саракєт валить алілуя гарних доріг і хороших пробігів,в гаражі написали про заміну мотора не того щоб всі срались а того шо так рішили, і що нас так не влаштовує! Хочте критись хуями ок давайте!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Nikolya_22

Статус: Offline Зареєстрований: 10.10.2011 Повідомлення: 616 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 968
|
Додано: 15 Серпень 2016 23:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
в тому то і справа, що комусь везе, комусь ні!
І все таки коліно лопнуло, і це не поодинокі випадки, на жаль((
Ланц! У тебе наче перед від"їздом до Запоріжжя маховик зірвало, не? І таки так, Валера туди регулярно лазить!
Друзі, справа не втому щоб навалювати, а більш-менш спокійно і не хвилюючись їздити, я ж про дрібниці зовсім мовчу.
Валери би зараз сказав - Микола перестань нити, і справді я ніфіга не катаю, а нию наче чотири мотора загнав...
А все до того, що багато факторів і різні бачення, не слід порівнювати різні речі!
Щодо моторної оливи, так то дуже важлива штука! Я вважаю то на пряму впливає на роботу та живучість МЕМЗа, так як олива і охолодження (а олива ще й має олоджувати, окрім змащення та чистки двигуна), але тут знову срака!
Купиш раз дорогу, два, а вона все на асфальт та на асфальт!
Я за дорогу до Запоріжжя та назад через Азов залив 9,5 літрів!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

|
Додано: 15 Серпень 2016 23:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
RIDE писав(ла): |
Ланц поговоримо коли скрутиш очередну чугунку,чи вирвеш знов маховика чи коли вже 18 шпильки будеш крутити,а знаємо рівно стільки дохуя скільки треба.
В кого саракєт валить алілуя гарних доріг і хороших пробігів,в гаражі написали про заміну мотора не того щоб всі срались а того шо так рішили, і що нас так не влаштовує! Хочте критись хуями ок давайте! |
А теперь конкретней, без выебонов и пиздежа! Когда, что и при каких пробегах!
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
RIDE

Статус: Offline Зареєстрований: 28.09.2011 Повідомлення: 951 Звідки: Житомир Моє авто: 968
|
Додано: 15 Серпень 2016 23:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
А ще є одна штука,поняття гарно робить і не ломиться у всіх сука різне. В одного заводиться на двох а потім решта включаються це норма а в когось найменше троїння це вже не добре шось.
Зараз можна поставити питання про капіталку цього сорокета ану підрахуйте касу:
1 коліно стоїть 2й ремонт або точити в 3 або шукати новий, якщо новий то по уму пресую корінь пресую опори в блок міря вкладиші, не в розмір беру вкладиші 2го ремонту пресую все в блок і везу на розточний станок щоб за одну установку розточити корінні вкладиші в зазор так?
2. Купую інші хороші голови або міняю в старих втулки і сідла в нормальній канторі( в ручну на коліні стопудняк того не зробити) , якщо нові голови то фрезеровка
3. Поршня жига кольца жига,розточити циліндри і зточити верхні ребра,щоб влізли в присажені голови, в поршнях канавки під стопкільця
4. Нові шатуни завезти на розточний шоб розточити втулку шатуна під палець в зазор, развертка вручну то параша соосності не буде.
5. Блок якшо проміряти опори і вони не в нормі новий блок, футорки,шоб не рвало шпильки новий разпредвал.
6. Новий маслонасос знайти шоб в зазорах був
Порахуйте щагальну ціну і подумайте головою а не жопою і все стане на місця
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
Додано: 15 Серпень 2016 23:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
sanitar писав(ла): |
я тут чего подумал,Вовка,а какое ты масло льёшь?Мишка я знаю какое-отнюдь не дешёвое.
и Вадюха,тот-же вопрос к тебе. |
pennasol 20w50. Масло пройшло десь близько 5-6 тисяч уже, з доливами звичайно. Температура в жару по дорозі в запоріжжя при швидкості 90 не піднімалась більше 90гр, вскритий мотор вкотре показав ахуєнність вкладишів, чистоту головок і відсутність будь якого сміття, жижи, нагару в піддоні, все чистіше ніж в кота яйця, а в тих же головках масла достатньо аж бігом.
Чергова хуйня вилазить через якість запчастин, зробити можна аж бігом, але для себе вирішили що того досить. Мотор збирався ледь не в білих рукавичках з підгоном всіх деталей і експлуатувався максимально лояльно, хто знає той підтвердить, для того щоб кататись ще не один рік. Але так не виходить, всеодно треба щось крутити, міняти, втручатись.
І дійсно народ, ми нікому не розказуємо що мемз хуйня, ми так думаємо, і це вас не має обходити, і для себе вирішили що займатись цією хуйньою більше не хочемо.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
RIDE

|
Додано: 15 Серпень 2016 23:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ланц твої пробіги я не рахую і мені то не цікаво якщо ти раз в 5-10 тисяч крутиш конусні шпильки чи потім 14 чи 16 чи рвеш чугунку і тебе то влаштовує ток я до тебе і твоєї машини і твоєї їзди ніяких питань не маю, я вже написав ми написали про мотор шоб просто всі знали ,ми не обсирали чиїсь сорокети тридцятки урали мтешніки касіки, а обісрали свій, що начебто всьо робили як треба а віе сука всрався, зважили капіталку сорокета,про шо написав вище і іно мотлр і рішили, в чому питання?
Їздить сорокет ок катайтесь і кайфуйте.
А ми на іномоторі покатаємось і покайфуєм, будеш вважати шо то вже не зеп можеш не здоровкатись на очєрєдній здибанці я не обіжусь
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

|
Додано: 15 Серпень 2016 23:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nikolya_22 писав(ла): |
Ланц! У тебе наче перед від"їздом до Запоріжжя маховик зірвало, не? І таки так, Валера туди регулярно лазить!
Я за дорогу до Запоріжжя та назад через Азов залив 9,5 літрів! |
А ты не подпёздывай! Сначало подумай, а потом по клаве ляпай.
Усрал двиг ты по своему распиздяйству, цена вопроса кременчугский сцальник 26грн. на деталиЗП и вовремя долить масло - и некуй тут срать на сорокет
Маховик оборвал я тоже по распиздяйству, раскрутился, я вовремя не скинул двиг и не затянул
Что Делал Валера за год:
Замена развалившейся бракованной чугунки осенью прошлого года
Замена шпильки весной этого года
периодическая обтяжка голов и регулеровка клапанов (раза 3 ЗА ГОД) это по регламенту
Перед слётом повесил двиг на жуж после припиздяченого мной маховика после обрыва
А теперь, осведомлённые мои, наберите Валеру и узнайте в каких режимах и с какими пробегами лётает мой МЕМЗ и в каком он состоянии и на сколько регулярно он внём колупается
|
Повернутися до початку |
|
 |
RIDE

|
Додано: 15 Серпень 2016 23:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ланц відкрий очі і ще раз прочитай шо я писав!!!!
Їздиш льотаєш пердиш всьо молодєц катайся і кайфуй!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

|
Додано: 15 Серпень 2016 23:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
RIDE Я вашу позицию понял!
Только некуй обсирать МЕМЗ!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
RIDE

|
Додано: 15 Серпень 2016 23:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
Блять ми обсираємо конкретно свій мотор з самого початку,ваших моторів і вас і машин ніхто не чіпає, взбичились якто в суп вам насрали, про свій мотор річ ведемо з самого початку
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

|
Додано: 15 Серпень 2016 23:49 Заголовок повідомлення: |
|
|
sanitar писав(ла): |
и Вадюха,тот-же вопрос к тебе. |
Шелл Хеликс 10в40.
Посоны, успокойтесь! Никто никого хуями не кроет, у меня самого второй жуже-проэкт полностью на агрегатах тойоты.
НО! МеМЗ вовсе не безнадёжный мотор и стоит отдать ему должное.
А ещё вспомним, что Жужик всё таки самая дешёвая машина в бывшем СССР, никто не закладывал в него особый ресурс.
Когда учился в универе, кстати, как то попадались на глаза нормы по износу разных автомобилей, их узлов и частей, так вот обший ресурс всего жужика порядка 100 ткм. Ресурс жиги около 300 ткм.
An endless winter night
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|