Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Потрібен мультиінструмент Реноватор на 15 хв

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Барахолка
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

Статус: Offline
Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 08 Серпень 2016 17:35    Заголовок повідомлення: Потрібен мультиінструмент Реноватор на 15 хв Відповісти з цитатою

В когось з киян є така штуковина (Реноватор наче)? Потрібно без шуму і пилу зробити невеличку канавку і піноблоці. Болгарка не канає - гіпербагатопилу.

sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11632

ПовідомленняДодано: 08 Серпень 2016 17:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

пфффф,пеноблок отлично и ножовкой режется.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 08 Серпень 2016 21:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

та канавку треба зробити, ножовкою тільки пополам той піноблок вийде розпиляти, але так не треба бо то вже готова стіна. Поклав плитку, поклеїв шпалери, згадав що забув трубу провести Laughing

TTolik

Зареєстрований: 16.04.2012
Повідомлення: 172
Моє авто: заз968м 90г.

ПовідомленняДодано: 08 Серпень 2016 22:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

у мене є орендний.можемо домовитися 0662664204 з 9:00
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Вован

Зареєстрований: 25.04.2004
Повідомлення: 356
Моє авто: заз968м

ПовідомленняДодано: 09 Серпень 2016 08:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В мене теж є така штука.Дзвони.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
вакула

Зареєстрований: 03.11.2013
Повідомлення: 18
Моє авто: 968m

ПовідомленняДодано: 12 Серпень 2016 16:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Есть в интернете насадка похожая ,на дрель одевается.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 12 Серпень 2016 17:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Тему закривайте. Взяв у Вована, за що йому величезний респект від мене і дружини - врятув оселю від пилу

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Барахолка Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум