Попередня тема :: Наступна тема |
Закрываем тему или нет (повторное голосование)? |
Да, пока не пересрались опять |
|
35% |
[ 36 ] |
Нет, пусть останется возможность для культурной (!) дискуссии, кому интересно |
|
48% |
[ 49 ] |
Мне пох |
|
16% |
[ 17 ] |
|
Всього проголосувало : 102 |
|
Автор |
Повідомлення |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 21 Січень 2015 00:30 Заголовок повідомлення: |
поддержали 3 человек |
|
maxx, и что!
Я в армию уходил в 20 лет.
В Украине восстановили воинскую повинность, призывной возраст (кажется уже изменили) с 20 до 27 лет(было с 18 до 25).
Юношей из Крыма начнут призывать в армию весной 2015 года
Теперь новоиспеченные москали узнают что такое "дед" чеченец.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Barbarossa НашКузьмич

Статус: Offline Зареєстрований: 23.01.2009 Повідомлення: 3194 Звідки: Кам’янець-Подільський, Україна Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М
|
Додано: 21 Січень 2015 00:44 Заголовок повідомлення: |
поддержали 2 человек |
|
-Эй ти, руский морта, я твой мама ипаль, пери круглий турбо и неси туда.
-Чаво, куда?
-Ты щьто, турак сафсэм, рускава ясыка не понимаищь?
Речь шла о круглой трубе, которую надо было перенести с одного места на другое. Из перлов солдатских будней
Добро пожаловать в Советский Союз 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Denisa

Статус: Offline Зареєстрований: 28.04.2012 Повідомлення: 42 Звідки: Україна Моє авто: ЗАЗ-966
|
Додано: 21 Січень 2015 02:47 Заголовок повідомлення: |
поддержали 3 человек |
|
і сміх, і гріх..
проросійська ватка ніколи цього не зрозуміє, чому у нас, наших справжніх Героїв, до цвинтаря проводжають стоячи на колінах,
а їхніх колорадських хероїв закопують в траншеях, як скажених вонючих собак..
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Da4niki
Статус: Offline Зареєстрований: 27.09.2013 Повідомлення: 37 Звідки: Москва Моє авто: Focus 3, ЗАЗ 965
|
Додано: 21 Січень 2015 09:54 Заголовок повідомлення: |
поддержали 3 человек |
|
maxx
А с чего ты взял, что я полит бот?
На данном форуме я был зарегистрирован еще до начала событий в Украине.
В других ветках все что я хотел здесь заказать или обсудить, я делал в личке.
Думаю админы сами решат, кого банить, а кому оставаться
PS А у тебя бомбит, когда не пишут, что какой крутой краб и когда считают, что Крым нам не нужен???
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9917 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Barbarossa НашКузьмич

Статус: Offline Зареєстрований: 23.01.2009 Повідомлення: 3194 Звідки: Кам’янець-Подільський, Україна Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М
|
Додано: 21 Січень 2015 11:27 Заголовок повідомлення: |
поддержали 3 человек |
|
Занавес. мне в теме после этого видео добавить больше нечего. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 21 Січень 2015 16:28 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|

_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 22 Січень 2015 09:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Шо?
В мордокнигу не пущають на работе(((
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3876 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 22 Січень 2015 09:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Батальйон спеціального призначення "Азов" - нова сторінка
5 ч. ·
Як стало відомо, українські воїни, що захищали ДАП, змушені були здати те, що ще рік тому було прекрасним, сучасним летовищем. Епопея героїчної оборони тривала 242 дні. Це більше, ніж оборона Сталінграду і Москви у роки Радянсько-німецької війни. Це більше, ніж інколи триває ціла війна. Українські воїни тримали оборону в умовах, коли оборонятись в принципі неможливо. Кілька десятків тих, кого назвали кіборгами, боронили декілька кілометрів української землі на передовому форпості Української Держави. Насправді кіборгами вони не були, бо під бронежилетами в них бились українські серця в українських тілах…
ДАП – це наші Фермопіли, наш Дім Павлова. Українські Воїни 242 дні тримали оборону не даючи можливості окупанту безкарно просунутись ні на метр в глиб нашої землі. ДАП обороняли пліч-о-пліч донеччани з галичанами, спецназівці і добровольці, вчорашні вчителі і бізнесмени. Сьогодні, в День української злуки ми можемо сміливо заявити, що єдність України витримала випробування часом і окропилася кров’ю патріотів в укритому славою Донецькому аеропорту.
Нечесна війна триває, і нечесно виграна противником битва ще стане поперек горла окупантам. Не одна сотня ворогів заплатила нікчемними життями за те, що повірила у путінську пропаганду про боягузливих хохлів, і багато заплатить ще.
Ми знаємо, що прийде час і над аеропортом Донецька, як і над самим містом знову замайорить синьо-жовтий стяг. Наша війна закінчиться лиш тоді, коли останній окупант ляже на землю, куди його ніхто не кликав. Ми ніколи не забудемо подвигу героїв з аеропорту, не зрадимо їх пам’яті і доведемо справу, почату ними до кінця.
Поки є Батьківщина, йде нескінченна війна!
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олег Бриллиантовая рука

Статус: Offline Зареєстрований: 23.05.2003 Повідомлення: 4001 Звідки: Вышгород
|
Додано: 22 Січень 2015 09:48 Заголовок повідомлення: |
поддержали 5 человек |
|
Всіх, хто любить і поважає Україну, як державу, з ДНЕМ СОБОРНОСТІ!!!! Слава Україні!!!
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
C_asper Клубное привидение

Статус: Offline Зареєстрований: 14.03.2007 Повідомлення: 1905 Звідки: Украина, Светловодск Моє авто: ЗАЗ 968М 1983 года рождения
|
Додано: 22 Січень 2015 09:58 Заголовок повідомлення: |
поддержали 4 человек |
|
героям слава
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9917 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 22 Січень 2015 10:14 Заголовок повідомлення: |
поддержали 2 человек |
|
format писав(ла): |
Як стало відомо, українські воїни, що захищали ДАП, змушені були здати те, що ще рік тому було прекрасним, сучасним летовищем... |
Говорят, что оккупанты подорвали остатки здания.
Наших завалило перекрытиями.
Кого смогли, вытащили, кого не смогли, сепары добивали.
Этих тварей еще ждёт каждого своя сковородка в пекле.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Proffesor

Статус: Offline Зареєстрований: 03.10.2010 Повідомлення: 2987 Звідки: Житомир(UA), Mladá Boleslav(CZ) Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик 1994, ЗАЗ 968М 1990
|
Додано: 22 Січень 2015 11:31 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
я от трохи не розумію чому наші там досі сиділи...користі з того "аеропорту" вже ніякої, оборонятись теж ніяк не можна..я розумію, що дуже символічно, мол незламність духу, воїнів і т.д., але чи не занадто дорого це нам обійшлось в результаті? невже не можна було відступити раніше, і без втрат? 
_________________ +420 774 618 380
+38 093 073 36 35
ZAZ-Laboratory, Богдан
Останній раз редагувалося: Proffesor (22 Січень 2015 13:52), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

|
Додано: 22 Січень 2015 12:10 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
Proffesor писав(ла): |
я от трохи не розумію чому наші там досі сиділи...користі з того "аеропорту" вже ніякої, оборонятись теж ніяк не можна..я розумію, що дуже символічно, мол незламність духу, воїнів і т.д., але чи не занадто дорого це на обійшлось в результаті? невже не можна було відступити раніше, і без втрат?  |
Жизнь солдата дешевле пафоса политика.
_________________ Во имя МеМЗа конечно же! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олег Бриллиантовая рука

|
Додано: 22 Січень 2015 13:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
я от трохи не розумію чому наші там досі сиділи...користі з того "аеропорту" вже ніякої, оборонятись теж ніяк не можна..я розумію, що дуже символічно, мол незламність духу, воїнів і т.д., але чи не занадто дорого це на обійшлось в результаті? невже не можна було відступити раніше, і без втрат?  |
Стратегічно Донецький аеропорт єдиний на сході України, який завдяки дуже потужному конструктиву злітної смуги здатен приймати важку авіацію. Артобстріли практично не шкодять полотну смуги завдяки дуже міцному бетону і основі. А тепер згадай, що 2-3 дні назад ДНР та ЛНР оголосили про створення ВПС маючи 2-3 літака малого класу.
Не треба бути дуже розумним, щоб передбачити подальші події: найближчим часом кількість гумконвою зменшиться, а військова потужність значно збільшиться за рахунок можливості поставки зброї військово-транспортною авіацією та придбання в магазинах сучасних винищувачів та штурмовиків.
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Proffesor

Статус: Offline Зареєстрований: 03.10.2010 Повідомлення: 2987 Звідки: Житомир(UA), Mladá Boleslav(CZ) Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик 1994, ЗАЗ 968М 1990
|
Додано: 22 Січень 2015 13:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
а ну хіба що..просто я володів інформацією про те, що злітна смуга була непридатна для її прямого використання
_________________ +420 774 618 380
+38 093 073 36 35
ZAZ-Laboratory, Богдан |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Олег Бриллиантовая рука

|
Додано: 22 Січень 2015 14:02 Заголовок повідомлення: |
|
|
а ну хіба що..просто я володів інформацією про те, що злітна смуга була непридатна для її прямого використання |
Інфа від знайомого. Казав, що завдяки надійній конструкції верхній шар досить легко відновлюється. Буду дуже радий, якщо цей варіант розвитку подій виявиться помилковим.
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас!
Останній раз редагувалося: Олег (22 Січень 2015 15:05), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hell-Racer †

Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 22 Січень 2015 14:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Инфа от Минобороны:
Цитата: |
Часть зданий и часть территории аэропорта в Донецке остается под контролем сил антитеррористической операции на Донбассе, сообщает пресс-служба Министерства обороны Украины.
«Ожесточенные бои вокруг аэропорта города Донецк продолжаются. Часть зданий и часть территории аэропорта остается под контролем украинских военнослужащих», — отмечается в сообщении. По данным Минобороны, 21 января 20 военнослужащих Вооруженных сил Украины вышли с боями с территории терминалов, поскольку их позиции были разрушены и простреливались прямой наводкой.
«По состоянию на 9 часов утра 22 января бои вокруг аэропорта продолжаются», — отмечается в сообщении. |
_________________ Grants me a world of cold nihility
An endless winter night
A bitter, black frozen hell
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|