Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ЗАЗ 968 М-ка
На сторінку Попер.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
TTolik

Статус: Offline
Зареєстрований: 16.04.2012
Повідомлення: 172
Моє авто: заз968м 90г.

ПовідомленняДодано: 18 Грудень 2013 23:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Спасибо DaYa Cool
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
TTolik

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2014 16:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Думаю пора продолжить летопись.
Отже так, з'явилося два тижні вільного часу, які частково були присвячені авто. На жаль більшість фото втрачено разом із флешкою, тому будуть фото уже готового результату.
Так як при експлуатації авто виявився непомірний апетит до масла, яке потрібно було доливати не тільки після а і під час поїздок, вирішив скидати двигун, підтягування гайок результату не давало, а виявити де саме тече було важко через бруд який вкривав весь двигун. Два дні відмивав, витратив три літри солярки і дві упаковки автопасти, і виявилися місця протікання, текло з голів по шпилькам, із вісьми шайб які стоять в головах рідних було лише три та і ті проточками доверху,от так от,також одна із трубок була просто загнута ось так

ну тут я просто замастив герметиком надіюсь допоможе, усі прижимні шайби поставлені правильні і додатково замащенні герметиком

Іще на холостих прослуховувався ледь чутний гул незрозумілого походження, все стало ясно після того як зняв маховик, три із чотирьох штифтів були виламані

причина - відсутність тоненької паперової прокладки.
старі місця в коліні були розсверленні до розміру 7.8мм

із рідних клапанів вирізано чотири нових штифти і посаженно з натягом

не забув і про саме головне, примірка

ось так виглядає на місці

а це уже зібранно, у маховику отвори також зроблено 7.8

Наскільки надійний такий ремонт, покаже час.Всі прокладки і сальники заміненно на нові.

Останній раз редагувалося: TTolik (17 Червень 2014 21:00), всього редагувалося 3 раз(ів)
Повернутися до початку
TTolik

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2014 16:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Продовжимо.
Оскільки у КП був значний люфт диференціалу, була запланована її заміна, але з усіх наявних жодна не задовольнила

вирішив розбирати рідну

усе крім підшипників діфа було в досить доброму стані, їх замінив на нові

і почалося довге і нудне виставляння ГП, робив це вперше, зручна підставка )

на фото погано видно пятно контакту, але думаю що виставив непогано, у зібраному стані усе легко крутиться і не люфтить

а так змащував вижимний

розпресував, промив, забив литолом і поставив на місце.
Підфарбував під капотом

і усе поставив назад, іще не запускав

Останній раз редагувалося: TTolik (17 Червень 2014 21:12), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
TTolik

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2014 19:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а ось такий вигляд мали кардани, тепер будуть стояти нові

відчищаю від старої фарби та іржі різні дрібні деталі (розчин лимонної кислоти)

результат буде приблизно ось такий

там де поверхня гладенька була фарба, а де шершава іржа.
А зелений став донором

Останній раз редагувалося: TTolik (17 Червень 2014 21:14), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
RIDE

Зареєстрований: 28.09.2011
Повідомлення: 951
Моє авто: 968

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2014 21:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

чітко так виходить!а чому кожухів на двигуні ніяких немає? не грівся він у тебе часом?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Жора

Зареєстрований: 21.01.2013
Повідомлення: 159
Моє авто: ЗАЗ 968м

ПовідомленняДодано: 12 Тра 2014 23:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Молодец, все выходит очень хорошо Very Happy Wink
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
TTolik

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2014 09:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

RIDE писав(ла):
чітко так виходить!а чому кожухів на двигуні ніяких немає? не грівся він у тебе часом?

коли купив авто то частини не було (лише хлебніца) прийшлося робити збірну солянку, частину зняв з зеленого, частину купив.Зараз на двигун поки не ставив, хочу пофарбувати щоб однакові були. Теж дивуюся як він не грівся весь у маслі, але всередині двигун чистісінький, циліндри без задирів, схоже що не так давно їх міняли.
А чітко завдяки форуму.

Повернутися до початку
TTolik

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2014 09:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Жора писав(ла):
Молодец, все выходит очень хорошо Very Happy Wink
Very Happy
Повернутися до початку
Andy_Bady

Зареєстрований: 27.02.2014
Повідомлення: 416
Моє авто: ЗАЗ-968м

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2014 10:21    Заголовок повідомлення: поддержали 1 человек Відповісти з цитатою

Боковые кожухи ставятся до установки головок.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
TTolik

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2014 11:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Не знаю, может они у меня какието некомплектные, но свободно устанавливаются с установленными головами, кроме того что возле маслозаливной горловины, ее приходится снимать.
Повернутися до початку
RIDE

Зареєстрований: 28.09.2011
Повідомлення: 951
Моє авто: 968

ПовідомленняДодано: 13 Тра 2014 20:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Слухай а в тебе часом немає не потрібної тобі частини коробаса де колокол зчеплення?такий щоб там була вилка яка рухає вижимний? потребую таку для експериментів над 08 зчепленням на 40-ці!

Повернутися до початку
TTolik

ПовідомленняДодано: 14 Тра 2014 12:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ні на жаль не має, усі кпп в зборі.

Народ таке питання,

якось прикупив двигун на запчастини, а з ним ось такі свічки (авіаційні сд-49смм) ніхто не в курсі як вони себе ведуть на нашому моторі? бо попередній власник запевняв що бомба!

Останній раз редагувалося: TTolik (17 Червень 2014 21:15), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
TTolik

ПовідомленняДодано: 11 Червень 2014 21:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Перший власний "Запорожець"
g[/img]

Останній раз редагувалося: TTolik (22 Січень 2019 21:51), всього редагувалося 2 раз(ів)
Повернутися до початку
TTolik

ПовідомленняДодано: 17 Червень 2014 08:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Після ремонту,

компресія у всіх циліндрах 8

Останній раз редагувалося: TTolik (01 Лютий 2015 12:00), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Corename
Капитан Улитка
Капитан Улитка

Зареєстрований: 02.06.2008
Повідомлення: 2090
Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013

ПовідомленняДодано: 17 Червень 2014 08:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Поздравляю с оформлением! Обалденное чувство! Smile
Хорошо обороты набирает. А что по мотору делалось?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Andy_Bady

Зареєстрований: 27.02.2014
Повідомлення: 416
Моє авто: ЗАЗ-968м

ПовідомленняДодано: 17 Червень 2014 08:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А что с провалом на переходе от холостых делать? На видео он четко заметен.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
TTolik

ПовідомленняДодано: 17 Червень 2014 08:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Corename спасибо. По мотору: отмылся от грязи, замена сальников и всех резинок, новый маслорадиатор, замена штифтов колена, все крепления затянуты по инструкции динамометрическим ключем, новый ремень и гена, новые штанги и правильно отрегулированые клапана.
Andy_Bady с провалом ничего не делал потому что не знаю что нужно сделать, но вроде на динамику он не влияет.

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум