Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ЗАЗ-968М "Морська хвилька" ХроН
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 24, 25, 26  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Статус: Offline
Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 23 Вересень 2013 00:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я на второй, если раздуплишь меня пораньше, можно будит мотнуться ко мне в гараж, так чтоб к 12-00 я свалил на работу - но я понимаю, что это мало реально для студента КПИ Rolling Eyes

XpoH

Зареєстрований: 08.10.2012
Повідомлення: 490
Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)

ПовідомленняДодано: 23 Вересень 2013 01:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lanc писав(ла):
Я на второй, если раздуплишь меня пораньше, можно будит мотнуться ко мне в гараж, так чтоб к 12-00 я свалил на работу - но я понимаю, что это мало реально для студента КПИ Rolling Eyes

та да, + пари. Дякую, але певно шукатиму когось на вечір. Хоча може завтра прям під гуртожитком поміняю ГУКа, і далі на 3 болтах покатаюсь. а потім при можливості поставлю.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Вован

Зареєстрований: 25.04.2004
Повідомлення: 356
Моє авто: заз968м

ПовідомленняДодано: 23 Вересень 2013 09:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Можеш під'їхати ввечері до мене, поміняємо твій гук і болт знайду.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
XpoH

ПовідомленняДодано: 25 Вересень 2013 01:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дякую Вовану, за теплий прийом, наданий інструмент, навіс, запчастини , а також гарячий чай. Вибач що з пустими руками, студент Crying or Very sad, на зустрічі з мене пиво Embarassed.

Гук замінили, але хрестовина розбита не була, ліва піввісь гримить на шліцах, потрібна заміна, але то при ревізії коробки вже буде, також прикрутили коробку, десь згубив болта і подушки з траверси, от вона і гупала по кузову, зараз все ок, Вован дав і подушок і болта. Поїде хвилька мабуть Тьому до ЗАГСу проводити .

Також надіюсь машинка таки поїде ще кудись у цьому році, не то в Одесу, не то в Карпати, неважливо, аби поїхала. Також найближчим часом намічається поїздочка в Малин, на баньку, звичайно кабанчиком.

Всім хмель, а хто читав, той молодець Laughing

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 30 Вересень 2013 20:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всьо, пропав пацан. Кому цікаво

http://www.youtube.com/watch?v=qjZgOKZP0ms

Повернутися до початку
Proffesor

Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2987
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик 1994, ЗАЗ 968М 1990

ПовідомленняДодано: 30 Вересень 2013 20:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

він був чудовим хлопакою, одноклубником та зазоводом ой бляяяя.....
Laughing Laughing Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Сотник
Дванадцять стульчаків

Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 01 Жовтень 2013 00:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

єєєє, ви не розумієте. Це все для того, щоб примножити наш рід

Proffesor

ПовідомленняДодано: 01 Жовтень 2013 02:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

от що означає "оптиміст" Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
RIDE

Зареєстрований: 28.09.2011
Повідомлення: 951
Моє авто: 968

ПовідомленняДодано: 11 Січень 2014 19:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

давно тут нічого не писали! Роботи по Хвильці: Поставлені свічки Bosch Super Plus wr7dc+ Yttrium працює машинка на них дуже славно.останні два дні парив мозок обігрівач,зробив ревізію піднастроїв накрутив вуаля все працює і гріє!прикольно дивитись на людей коли їдеш в кофтинці з відкритим вітровичком в жужику,коли на вулиці вітруган і близько 0 градусів!Фоток нажаль немає але машинка справно їздить,переміряв компресію то по 8 в кожному циліндрі,якщо порівняти з даними коли зібрали мотор і зїздили на Львів,то компресія вирівнялась і трошечки піднялась!думаю це не погано для БУ поршневої!на даний момент після Львову машинка наїздила приблизно 7-8 тис. км. точно Вадюха сам напише!особливих проблем не було!такщо машинка радує всіх нас!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
XpoH

ПовідомленняДодано: 11 Січень 2014 23:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Народ не в курсі, що я ще раз був у Львові)) давно то правда було, але я таки це зробив!

І того за сезон тричі був у львові, одного разу заїжджав до гір в славне місто Долина, а також катався на фестиваль у Камянець-Подільський! Сумарний пробіг думаю підійшов до 6,5 тисяч км. Зараз трохи не той настрій, але безмежно чекаю снігу та морозів щоб добре повеселитись, надіюсь що таки в другій половині січня вони будуть. Всім добра!

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 11 Січень 2014 23:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А і так, хто в курсі що Клім продає свого жужика... Жужика вірогідніше всього забирає мій друг, тому машинка буде в хороших руках і думаю засвітиться десь на зустрічах!
Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 12 Січень 2014 00:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

XpoH писав(ла):
Народ не в курсі, що я ще раз був у Львові))

Ти на жужику в Львів їздив?

XpoH

ПовідомленняДодано: 12 Січень 2014 01:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nokaut писав(ла):
Ти на жужику в Львів їздив?

Так, але в жовтні ще, правда.

Повернутися до початку
Proffesor

ПовідомленняДодано: 12 Січень 2014 02:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вадюх, попробуй знову мої коврики забрати! Rolling Eyes

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 09 Лютий 2014 21:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Добрий вечір усім форумчанам. Декілька днів назад у мого малого був ювілей, РІК в наших руках!!!

На даний момент, машинка на ходу, але стоїть в гаражі, чекає нового сезону. На канікулах спробували подавати угла на рівній стоянці, передня гума лиса(літня) тому толком нічого не вийшло, вирішили не мучити і поставили в гараж.

В планах на наступний сезон:
- розібратись з печкою (то гріє то не гріє, заіпало)
- поміняти праву рульову тягу
- поставити нові полуосі
- передня гума? - поставити щось більш свіже,
- замінити масло
- постелити місцями вібру, кинути шумку(в очікуванні)
- залити всього до кінця(пороги, днище, в салоні..)
- замінити лобове, потолок(дякую Юркові), загерметизувати заднє скло, а то десь пускає воду в салон
- поставити музику(дістала колонка, баби жаліються, що заважає)
- балка під питанням ще поки
- так само як і допгена і нова панель
- ще трохи мілких робіт(прочистити воздуховоди на скло, заліпити герметиком дирки, щоб на лобове добре дуло, зробити людські двірники, ляпалку на скло, зашити водійське сидіння з червоної шкіри молодого дермантина)

В новий сезон, тільки на доведеному до розуму, після цього лишатиметься лише задути, але то вже зовсім інша історія! Всім мир!

Повернутися до початку
Corename
Капитан Улитка
Капитан Улитка

Зареєстрований: 02.06.2008
Повідомлення: 2090
Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013

ПовідомленняДодано: 09 Лютий 2014 21:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Круто. В принципе планы не большие, но поработать нужно. Главное - надежность! Пусть не подводит!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
XpoH

ПовідомленняДодано: 10 Лютий 2014 01:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Corename писав(ла):
Круто. В принципе планы не большие, но поработать нужно. Главное - надежность! Пусть не подводит!

3 рази у Львові, був в карпатах, камянець-подільський, в києві скільки раз бував... Пацан віддячує сповна, майже 7 тисяч накатав. По-моєму заслужив на ніштяки.

Роботи по суті небагато, все більше зараз впирається в дирявий карман. Але з гаражу не виїду поки все не зроблю, хочу продовжувати їздити в білих шортах та футболці в Запорожці!!!

Повернутися до початку
XpoH

ПовідомленняДодано: 03 Квітень 2014 15:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

- Поклеїв задній щит, потолок, кришку капоту 2мм віброю.
- Потолок підшив 5мм шумкою.
- Було залито двері, а також місце за задніми картами. Ще мались пороги залитись та поламався пістолет(((
- Знято скло, підготовлено для проклейки обшивки.
- Знято панель, зафарбовано очаги корозії, загерметизовано та прочишено воздуховоди від пічки.
- Вирізано та обкладено шумкою задній щит, почав вирізати на підлогу але мабуть стелити не буду, бо занадто товста і горбиться коврик, мабуть обмежусь підкладкою і заливкою мазутою.

Лишилось:
- вчепити потолок,
- поставити і загерметизувати скло
- вирізати місце для динаміків під сидінням
- зібрати салон
- перегнати жуж у Київ.

У києві ставитиму полуосі і рульову тягу нові, поставити бензонасос на нові прокладки. Нема коли гратись з цим вдома. А також кину на нову гуму бц-20, поки на передок. На зад кину ближче до зими.

Повернутися до початку
Швепс

Зареєстрований: 19.01.2014
Повідомлення: 14
Моє авто: ЗАЗ 965 А

ПовідомленняДодано: 05 Квітень 2014 10:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Агонь! Скоріше тащи малого в Київ!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Proffesor

ПовідомленняДодано: 26 Тра 2014 22:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

поки Вадік Хрон бухає, святкуючи свою днюху, відпишу в нього в гаражику Very Happy . за цей час вони з Тьомою заклеїли віброю місце під заднім диваном, бочини, стелю в шахматному порядку, кришку капота, і, на здачу, огризками двері. далі запихали весь задок шумкою з ланосів, авео і т.д.(з розборки).

за ці вихідні, приїхав я з Тернополя, Вадік з Києва, стали і зробили таке:
поміняли торпедо, вчепили бороду 2141, встановили майфун Піонєр, протянули дроти на динаміки по стелі так як заводські, тільки зправа. встановили динаміки, два по 10см на полку і два овали 5*7 в перегородку під заднім диваном.

залили мазюкою всі скриті полості, бутерброди, пороги, дніщє, постелили шумку і зібрали салон. замінили лобове(на старому була налипша якась срань, яка швидко убивала дворніки, і вночі дуже блікувало). перекинули з донора форточки, і з Фокса ущільніващі вікон дверей. поставили всі вікна.

палєво Very Happy
в цьому палєві вже, доречі, приварена мордашка, виставлені двері, виставлена кришка багажника і вже майже підігнані і майже приварені крила.

заварили двері, де вони постійно розлазяться

залишилось вчепити доп.гену, поміняти праву рульову тягу, ревізія торсіонів і балки, полуосі, і перебрати трамбльор.

Тьома ще добаве фотки, які там в нього завалялись

Гелелуя, посони!

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 24, 25, 26  Наст.
Сторінка 14 з 26

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум