|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 23 Вересень 2013 00:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я на второй, если раздуплишь меня пораньше, можно будит мотнуться ко мне в гараж, так чтоб к 12-00 я свалил на работу - но я понимаю, что это мало реально для студента КПИ 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
|
Додано: 23 Вересень 2013 01:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
Lanc писав(ла): |
Я на второй, если раздуплишь меня пораньше, можно будит мотнуться ко мне в гараж, так чтоб к 12-00 я свалил на работу - но я понимаю, что это мало реально для студента КПИ  |
та да, + пари. Дякую, але певно шукатиму когось на вечір. Хоча може завтра прям під гуртожитком поміняю ГУКа, і далі на 3 болтах покатаюсь. а потім при можливості поставлю.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Вован

Статус: Offline Зареєстрований: 25.04.2004 Повідомлення: 356 Звідки: Киев Моє авто: заз968м
|
Додано: 23 Вересень 2013 09:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
Можеш під'їхати ввечері до мене, поміняємо твій гук і болт знайду.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
|
Додано: 25 Вересень 2013 01:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Дякую Вовану, за теплий прийом, наданий інструмент, навіс, запчастини , а також гарячий чай. Вибач що з пустими руками, студент Crying or Very sad, на зустрічі з мене пиво Embarassed.
Гук замінили, але хрестовина розбита не була, ліва піввісь гримить на шліцах, потрібна заміна, але то при ревізії коробки вже буде, також прикрутили коробку, десь згубив болта і подушки з траверси, от вона і гупала по кузову, зараз все ок, Вован дав і подушок і болта. Поїде хвилька мабуть Тьому до ЗАГСу проводити .
Також надіюсь машинка таки поїде ще кудись у цьому році, не то в Одесу, не то в Карпати, неважливо, аби поїхала. Також найближчим часом намічається поїздочка в Малин, на баньку, звичайно кабанчиком.
Всім хмель, а хто читав, той молодець

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Proffesor

Статус: Offline Зареєстрований: 03.10.2010 Повідомлення: 2987 Звідки: Житомир(UA), Mladá Boleslav(CZ) Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик 1994, ЗАЗ 968М 1990
|
Додано: 30 Вересень 2013 20:21 Заголовок повідомлення: |
|
|
він був чудовим хлопакою, одноклубником та зазоводом

_________________ +420 774 618 380
+38 093 073 36 35
ZAZ-Laboratory, Богдан |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Сотник Дванадцять стульчаків

Статус: Offline Зареєстрований: 12.06.2009 Повідомлення: 2202 Звідки: Київ Моє авто: 968м
|
Додано: 01 Жовтень 2013 00:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
єєєє, ви не розумієте. Це все для того, щоб примножити наш рід 
_________________ Green Seven |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Proffesor

Статус: Offline Зареєстрований: 03.10.2010 Повідомлення: 2987 Звідки: Житомир(UA), Mladá Boleslav(CZ) Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик 1994, ЗАЗ 968М 1990
|
Додано: 01 Жовтень 2013 02:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
от що означає "оптиміст" 
+38 093 073 36 35
ZAZ-Laboratory, Богдан |
|
Повернутися до початку |
|
 |
RIDE

Статус: Offline Зареєстрований: 28.09.2011 Повідомлення: 951 Звідки: Житомир Моє авто: 968
|
Додано: 11 Січень 2014 19:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
давно тут нічого не писали! Роботи по Хвильці: Поставлені свічки Bosch Super Plus wr7dc+ Yttrium працює машинка на них дуже славно.останні два дні парив мозок обігрівач,зробив ревізію піднастроїв накрутив вуаля все працює і гріє!прикольно дивитись на людей коли їдеш в кофтинці з відкритим вітровичком в жужику,коли на вулиці вітруган і близько 0 градусів!Фоток нажаль немає але машинка справно їздить,переміряв компресію то по 8 в кожному циліндрі,якщо порівняти з даними коли зібрали мотор і зїздили на Львів,то компресія вирівнялась і трошечки піднялась!думаю це не погано для БУ поршневої!на даний момент після Львову машинка наїздила приблизно 7-8 тис. км. точно Вадюха сам напише!особливих проблем не було!такщо машинка радує всіх нас!
_________________ якщо кому шо треба я тут
0978623772
0995276516 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
Додано: 11 Січень 2014 23:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Народ не в курсі, що я ще раз був у Львові)) давно то правда було, але я таки це зробив!
І того за сезон тричі був у львові, одного разу заїжджав до гір в славне місто Долина, а також катався на фестиваль у Камянець-Подільський! Сумарний пробіг думаю підійшов до 6,5 тисяч км. Зараз трохи не той настрій, але безмежно чекаю снігу та морозів щоб добре повеселитись, надіюсь що таки в другій половині січня вони будуть. Всім добра!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
Додано: 11 Січень 2014 23:48 Заголовок повідомлення: |
|
|
А і так, хто в курсі що Клім продає свого жужика... Жужика вірогідніше всього забирає мій друг, тому машинка буде в хороших руках і думаю засвітиться десь на зустрічах!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Сотник Дванадцять стульчаків

Статус: Offline Зареєстрований: 12.06.2009 Повідомлення: 2202 Звідки: Київ Моє авто: 968м
|
Додано: 12 Січень 2014 00:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
XpoH писав(ла): |
Народ не в курсі, що я ще раз був у Львові)) |
Ти на жужику в Львів їздив?
_________________ Green Seven |
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
Додано: 12 Січень 2014 01:21 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nokaut писав(ла): |
Ти на жужику в Львів їздив? |
Так, але в жовтні ще, правда.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Proffesor

|
Додано: 12 Січень 2014 02:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вадюх, попробуй знову мої коврики забрати! 
+38 093 073 36 35
ZAZ-Laboratory, Богдан |
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
Додано: 09 Лютий 2014 21:38 Заголовок повідомлення: |
|
|
Добрий вечір усім форумчанам. Декілька днів назад у мого малого був ювілей, РІК в наших руках!!!
На даний момент, машинка на ходу, але стоїть в гаражі, чекає нового сезону. На канікулах спробували подавати угла на рівній стоянці, передня гума лиса(літня) тому толком нічого не вийшло, вирішили не мучити і поставили в гараж.
В планах на наступний сезон:
- розібратись з печкою (то гріє то не гріє, заіпало)
- поміняти праву рульову тягу
- поставити нові полуосі
- передня гума? - поставити щось більш свіже,
- замінити масло
- постелити місцями вібру, кинути шумку(в очікуванні)
- залити всього до кінця(пороги, днище, в салоні..)
- замінити лобове, потолок(дякую Юркові), загерметизувати заднє скло, а то десь пускає воду в салон
- поставити музику(дістала колонка, баби жаліються, що заважає)
- балка під питанням ще поки
- так само як і допгена і нова панель
- ще трохи мілких робіт(прочистити воздуховоди на скло, заліпити герметиком дирки, щоб на лобове добре дуло, зробити людські двірники, ляпалку на скло, зашити водійське сидіння з червоної шкіри молодого дермантина)
В новий сезон, тільки на доведеному до розуму, після цього лишатиметься лише задути, але то вже зовсім інша історія! Всім мир!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Corename Капитан Улитка

Статус: Offline Зареєстрований: 02.06.2008 Повідомлення: 2090 Звідки: Киев Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013
|
Додано: 09 Лютий 2014 21:59 Заголовок повідомлення: |
|
|
Круто. В принципе планы не большие, но поработать нужно. Главное - надежность! Пусть не подводит!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
Додано: 10 Лютий 2014 01:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
Corename писав(ла): |
Круто. В принципе планы не большие, но поработать нужно. Главное - надежность! Пусть не подводит! |
3 рази у Львові, був в карпатах, камянець-подільський, в києві скільки раз бував... Пацан віддячує сповна, майже 7 тисяч накатав. По-моєму заслужив на ніштяки.
Роботи по суті небагато, все більше зараз впирається в дирявий карман. Але з гаражу не виїду поки все не зроблю, хочу продовжувати їздити в білих шортах та футболці в Запорожці!!!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

|
Додано: 03 Квітень 2014 15:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
- Поклеїв задній щит, потолок, кришку капоту 2мм віброю.
- Потолок підшив 5мм шумкою.
- Було залито двері, а також місце за задніми картами. Ще мались пороги залитись та поламався пістолет(((
- Знято скло, підготовлено для проклейки обшивки.
- Знято панель, зафарбовано очаги корозії, загерметизовано та прочишено воздуховоди від пічки.
- Вирізано та обкладено шумкою задній щит, почав вирізати на підлогу але мабуть стелити не буду, бо занадто товста і горбиться коврик, мабуть обмежусь підкладкою і заливкою мазутою.
Лишилось:
- вчепити потолок,
- поставити і загерметизувати скло
- вирізати місце для динаміків під сидінням
- зібрати салон
- перегнати жуж у Київ.
У києві ставитиму полуосі і рульову тягу нові, поставити бензонасос на нові прокладки. Нема коли гратись з цим вдома. А також кину на нову гуму бц-20, поки на передок. На зад кину ближче до зими.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Швепс

Статус: Offline Зареєстрований: 19.01.2014 Повідомлення: 14 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 965 А
|
Додано: 05 Квітень 2014 10:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
Агонь! Скоріше тащи малого в Київ!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Proffesor

|
Додано: 26 Тра 2014 22:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
поки Вадік Хрон бухає, святкуючи свою днюху, відпишу в нього в гаражику . за цей час вони з Тьомою заклеїли віброю місце під заднім диваном, бочини, стелю в шахматному порядку, кришку капота, і, на здачу, огризками двері. далі запихали весь задок шумкою з ланосів, авео і т.д.(з розборки).
за ці вихідні, приїхав я з Тернополя, Вадік з Києва, стали і зробили таке:
поміняли торпедо, вчепили бороду 2141, встановили майфун Піонєр, протянули дроти на динаміки по стелі так як заводські, тільки зправа. встановили динаміки, два по 10см на полку і два овали 5*7 в перегородку під заднім диваном.
залили мазюкою всі скриті полості, бутерброди, пороги, дніщє, постелили шумку і зібрали салон. замінили лобове(на старому була налипша якась срань, яка швидко убивала дворніки, і вночі дуже блікувало). перекинули з донора форточки, і з Фокса ущільніващі вікон дверей. поставили всі вікна.
палєво
в цьому палєві вже, доречі, приварена мордашка, виставлені двері, виставлена кришка багажника і вже майже підігнані і майже приварені крила.
заварили двері, де вони постійно розлазяться
залишилось вчепити доп.гену, поміняти праву рульову тягу, ревізія торсіонів і балки, полуосі, і перебрати трамбльор.
Тьома ще добаве фотки, які там в нього завалялись
Гелелуя, посони! 
+38 093 073 36 35
ZAZ-Laboratory, Богдан |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|