Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Олег Бриллиантовая рука

Статус: Offline Зареєстрований: 23.05.2003 Повідомлення: 4001 Звідки: Вышгород
|
Додано: 18 Липень 2013 09:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nikolya_22 писав(ла): |
 |
Не парься. При хорошем настроении можна будет устроить любительский концерт, а не профессиональный. Мы ж не для кого-то собираемся, а для себя. Главное, это песенники раздать или бегущую строку, шоб все слова знали! А вы подиграете 
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
RomanF

Статус: Offline Зареєстрований: 28.02.2013 Повідомлення: 151 Звідки: Lviv Моє авто: ZAZ965
|
Додано: 22 Липень 2013 10:58 Заголовок повідомлення: |
|
|
А концерт таки просрали....
Апаратура була, барабани були, глядачі були - музикантів не знайшлося. Один Format побарабанив для душі і нас і наші трішки постукали.
А де ж обіцяні гітари ділися?
_________________ Книги для відпочинку |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Сотник Дванадцять стульчаків

Статус: Offline Зареєстрований: 12.06.2009 Повідомлення: 2202 Звідки: Київ Моє авто: 968м
|
Додано: 22 Липень 2013 11:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
Прошу вибачення у всіх кого підвів та учасників зльоту. Я не зміг приїхати, хоча саме найбільше про концерт теревенив і через мене, напевно, це все затіялося. Чесно кажучи, останнім часом була така запара, що за нього зовсім забув.
Можете покидати в мене гнилими помідорами чи щось інше, провину свою повністю визнаю. Вибачте ще раз.
_________________ Green Seven |
|
Повернутися до початку |
|
 |
RomanF

Статус: Offline Зареєстрований: 28.02.2013 Повідомлення: 151 Звідки: Lviv Моє авто: ZAZ965
|
Додано: 22 Липень 2013 22:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
Nokaut писав(ла): |
Прошу вибачення у всіх кого підвів та учасників зльоту. Я не зміг приїхати, хоча саме найбільше про концерт теревенив і через мене, напевно, це все затіялося. Чесно кажучи, останнім часом була така запара, що за нього зовсім забув.
Можете покидати в мене гнилими помідорами чи щось інше, провину свою повністю визнаю. Вибачте ще раз. |
Вибачаю...
_________________ Книги для відпочинку |
|
Повернутися до початку |
|
 |
thunderrr

Статус: Offline Зареєстрований: 12.11.2006 Повідомлення: 313 Звідки: Львов-Киев Моє авто: ЗАЗ-968 76' 1.3, 70 h.p. water-cooled
|
Додано: 23 Липень 2013 15:57 Заголовок повідомлення: |
|
|
Да, печально. Я рассчитывал на вас, засранцы))) Всё, боше не паеду)
_________________ НЕ МЕШАЙ МАШИНЕ РАБОТАТЬ!
это про мой ЗАЗ |
|
Повернутися до початку |
|
 |
XpoH

Статус: Offline Зареєстрований: 08.10.2012 Повідомлення: 490 Звідки: Житомир, Київ Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)
|
Додано: 23 Липень 2013 21:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
по-моєму караоке під Ленинград і так норм було, хто хоче побачити, можу залити відео з GoPro, яка висіла в останній вечір в київському шалаші))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
thunderrr

Статус: Offline Зареєстрований: 12.11.2006 Повідомлення: 313 Звідки: Львов-Киев Моє авто: ЗАЗ-968 76' 1.3, 70 h.p. water-cooled
|
Додано: 23 Липень 2013 22:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
караоке - це одне, а концерт інше
_________________ НЕ МЕШАЙ МАШИНЕ РАБОТАТЬ!
это про мой ЗАЗ |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Corename Капитан Улитка

Статус: Offline Зареєстрований: 02.06.2008 Повідомлення: 2090 Звідки: Киев Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013
|
Додано: 24 Липень 2013 06:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
XpoH писав(ла): |
по-моєму караоке під Ленинград і так норм було, хто хоче побачити, можу залити відео з GoPro, яка висіла в останній вечір в київському шалаші)) |
Заливай! Пусть страна знает своих героев...
_________________ Самое опасное на дороге - это полная уверенность в себе и в машине. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4605 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 26 Липень 2013 16:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
В открытую не сливай! ссылку в личку кинешь. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Nikolya_22

Статус: Offline Зареєстрований: 10.10.2011 Повідомлення: 616 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 968
|
Додано: 26 Липень 2013 17:35 Заголовок повідомлення: |
|
|
Взяв з собою лише акустику, яка всю дорогу била ззаду по голові, навіть матрасом пожертвував...
... не розумію як я до останнього збирався брати електро з пісилювачем!?
У Верещиці гітару навіть не доставав, Ленінград і танці її не потребували.
У Карпатах награлись всі хто хотів і наповну!
П.С.
Апарат для концерту був замалий, при тому що зіграних музикантів не було. Концерт якщо і потрібен, то тільки професійний, отже якщо і буду надалі щось подібне писати, то лише на основі своїх сил, свого гурту, свого апарату або збірної цих факторів.
П.С. 2
Прошу вибачення у тих хто справді чекав на виступ.
_________________ No job, no money, no car, but i'm in a band! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10321 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 27 Липень 2013 22:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
Саняба писав(ла): |
В открытую не сливай! ссылку в личку кинешь.  |
+1
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|