Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Дисковые тормоза ЗА и ПРОТИВ (делимся соображениями)
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 72, 73, 74  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Ходова
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

Статус: Offline
Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 7163

ПовідомленняДодано: 17 Жовтень 2012 14:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну, хотя бы посмотреть сообщений 10 назад, вверху на этой странице

pawlo

Зареєстрований: 27.10.2012
Повідомлення: 5
Моє авто: заз 968м

ПовідомленняДодано: 10 Листопад 2012 18:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

куплю ступици на 968м передєлание под 2108 ступици

Останній раз редагувалося: pawlo (11 Листопад 2012 13:35), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
bush

Зареєстрований: 19.06.2007
Повідомлення: 570
Моє авто: ЗАЗ 968М, ВАЗ 2106

ПовідомленняДодано: 10 Листопад 2012 20:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

pawlo писав(ла):
куплю ступици на 968м передєлание под 2108

Сам понял, что написал?
Переделанные под что? барабаны? или кулаки переделанные под 08 ступицы?

pawlo

ПовідомленняДодано: 11 Листопад 2012 13:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

передниє под дисовиє. задниє под барабани
Повернутися до початку
bush

ПовідомленняДодано: 11 Листопад 2012 16:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

pawlo писав(ла):
куплю ступици на 968м передєлание под 2108 ступици
передниє под дисовиє. задниє под барабани

pawlo, начинай наверное от сюда http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=3352&start=0 как определишься с терминологией, так и пиши, чего же ты все же хочешь... Confused 2108 ступиц в каждом авто магазине вайлом.

pawlo

ПовідомленняДодано: 14 Листопад 2012 21:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

куплю ступици до заз 968м передэланэе под дисковые ВАЗовские тормоза
Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2012 12:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

pawlo, пиши державною мовою Wink

pawlo

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2012 15:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

то перекладач так перекладає!

Останній раз редагувалося: pawlo (15 Листопад 2012 22:19), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
C_asper
Клубное привидение

Зареєстрований: 14.03.2007
Повідомлення: 1905
Моє авто: ЗАЗ 968М 1983 года рождения

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2012 17:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

pawlo писав(ла):
то перекладач так переводить!

перекладае

Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 15 Листопад 2012 21:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Прикольный на тернопольщине суржик
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
drex

Зареєстрований: 11.12.2010
Повідомлення: 283
Моє авто: ЗАЗ 968м. 1981 г.

ПовідомленняДодано: 19 Листопад 2012 13:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

привет. подскажите если поставить тормозные диски на14 с калины, на них станут колеса на13??
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
bush

ПовідомленняДодано: 19 Листопад 2012 16:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

drex писав(ла):
привет. подскажите если поставить тормозные диски на14 с калины, на них станут колеса на13??

Нет, не станут.

AFC

Зареєстрований: 06.11.2012
Повідомлення: 30
Моє авто: ЗАЗ 965А

ПовідомленняДодано: 05 Січень 2013 15:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Важко, але все таки дочитав тему. Можливо щось пропустив, а можливо, просто забув поки дочитав до кінця(надзвичайно багато лишнього матеріалу)
Підсумовуючи прийшов таких висновків:
а) При однакових гальмах по кругу - зад буде перегальмовувати. Прийшла думка, а чи раціональним буде варіант з встановленням на зад дискових і 08 барабанів спереду? Замітив, що багато користувачів зізнаються, що відчули різницю в ефективності гальмування тільки тоді, коли встановили дискові гальма ззаду. Тобто ефективності барабанів спереду малоб цілком вистачити при дискових гальмах ззаду!? А також, при такому варіанті зменшуємо непідресоренну масу спереду, що також є позитивним моментом як в керуванні так і в довговічності вузлів. Додам у мене 965 на який планую встановити шкодовський двигун 1,3+шкодовську коробку. Стиль їзди плавний і рівномірний з невеликою швидкістю.
б) перечитавши тему напрошується думка, що встановлення 08 задніх ступиць +08 підшипників на перед, є нальбільш оптимальним варіантом? Також назріло питання по самій ступиці. А якщо встановити 08 ступицю, з перспективою переходу на дискові спереду, а проставку під барабан який я планую встановити спочатку, виточити наприклад з алюмінію, скільки така алю проставка проживе на вашу думку, і чи безпечно це. Вибір впав на алюміній, оскільки він значно легший, а десь на сторінках теми бачив, що товщина такої проставки становить близько 3,5 см, а отже її вага буде досить значною. П.С. можливо, я перегинаю палку з такими облегшеннями і такі маси не критичні... я в цьому не спец тому і питаю тут. Облегшення деталей це в мене ще від велосипедів... Там зараз гонка за над легкі деталі Smile Буду всім вдячний за відповіді на ці запитання.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 05 Січень 2013 23:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а) у меня одинаковые тормоза 2108 спереди и сзади без кодуна. Ничего не перетормаживает.
б) не морочься - ставь сразу ступицу 2108 и дисковые.
З.Ы. Это всё 968М, как будет на 965 - хз.

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
965mmx

Зареєстрований: 28.05.2006
Повідомлення: 2501
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2013 01:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

да так же все отлично. по кругу 13 дисковые на 08 запчастях, все отлично тормозит, гтц ВАЗ 2101, ручник гидро из ГТЦ 965/966 перетормоза нет.

AFC

Зареєстрований: 06.11.2012
Повідомлення: 30
Моє авто: ЗАЗ 965А

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2013 13:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Так як мої ресурси не дозволяють за один раз встановити по колу дискові гальма, то актульним залишається питання алюмінієвої проставкина передню ступицю(2 пости вище), щоб на початку можна було їздити на передніх барабанах?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
C_asper
Клубное привидение

Зареєстрований: 14.03.2007
Повідомлення: 1905
Моє авто: ЗАЗ 968М 1983 года рождения

ПовідомленняДодано: 06 Січень 2013 14:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А не проще чуть подождать поднакопить, и поставитьдиски чем мучаться с барабанами, ктому же учитывая стоимость алюминия, дорого они выйдут, так как проставка будет очень толстой и в конструкции специфической.

так что лучше подумай стоит ли дважды вкладываться в одно и тоже

Владимиръ

Зареєстрований: 13.07.2008
Повідомлення: 103
Моє авто: ЗАЗ 968А 1979 г.в.

ПовідомленняДодано: 23 Січень 2013 15:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всем привет. Парни дайте совет.
Исходные данные: Авто оснащен дисковыми тормозами на базе дисков и суппортов 2108. Ручник на базе родного нового ГЦС,
Прокачка тормозов велась так:
Прокачка педальлью всех колес как положено. Сначала заднего контура, за тем переднего. Эффективность торможения отличная.
За тем прокачка ручником-натянул ручник, другой человек стравливает с колеса.За тем педалью один раз, за тем опять ручником, за тем опять педалью. так раз 10.

В итоге когда ставлю на ручник, он держит секнд 20-30, за тем ручной тормоз ослабляется и авто начинает ехать. Подтягиваю ручник, опять держит такое же время, и снова едет.

Дефект в ГЦС?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 23 Січень 2013 19:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Воздух в системе или ГЦС

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Hammer
Великий Комбинатор

Зареєстрований: 06.08.2008
Повідомлення: 2524
Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(

ПовідомленняДодано: 23 Січень 2013 19:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

2 Ramzes
Не согласен!
У него бы (ручника) сразу бы не было б эффективности .

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Ходова Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 72, 73, 74  Наст.
Сторінка 66 з 74

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум