|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
GTMAD

Статус: Offline Зареєстрований: 20.01.2010 Повідомлення: 389 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta
|
Додано: 20 Березень 2011 23:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
Klim писав(ла): |
Он бы не допустил войны в Ливии. Я считаю не правильным, когда кто-то вмешивается во внутренние дела другого государства... Сша агрессор.
Я не удивлюсь, если послезавтра войска сша начнут интервенцию в Украину, а Россия и тут будт сопли жевать - мол это ваше дело и разбирайтесь сами. |
До першої тези -
Я звичайно переживаю за лівійців та й всіх людей взвгалі, але якби Жириновського вибрали президентом то можливо він не допустив би війни в Лівії але безумовно почав би збройну інтервенцію в Україну і чомусь це питання мене значно більше турбує ніж війна в Лівії.
США агресор і лізе в справи інших країн -
Коли вже наш "братній" сусід вилізе з наших внутрішніх справ мабудь ніколи, якщо його не попросити, але просити повинні всі разом а не одні лижуть попу а другі просять вилізти.
До другої тези -
Так, як Росія, судячи з Вікілікс і не тільки, затикала роти Європі, щоб про голодомор мовчали, то нас (Україну) вже давно їй (Росії) США + Європа в довічне рабство віддали.
Велика подяка нашому шановному прєзіку-проффесору, якби він так глибоко в ану... до двох баскетболістів з північного сходу не заліз, то кепські були б наші справи
Але ми ще живі 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Grower

Статус: Offline Зареєстрований: 21.01.2009 Повідомлення: 458 Звідки: Запорожье
|
Додано: 21 Березень 2011 09:18 Заголовок повідомлення: |
|
|
Klim писав(ла): |
Да уж... А Войта-то не хватает... |
Очень не хватает!
ИМХО с уходом Войтика форум что-то потерял, стал более скучным, что ли.
А по затронутой теме - если отбросить то, где Жириновского уж очень заносит, то он очень даже прав, ИМХО.
_________________ Наши сомнения - это наши предатели. Они заставляют нас терять то, что мы, возможно, могли бы выиграть, если бы не боялись попробовать. (с) Шекспир. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|