Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Жириновский о бомбежке Ливии: «Вот она и идет – третья миров
На сторінку Попер.  1, 2

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
GTMAD

Статус: Offline
Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2011 23:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Klim писав(ла):

Он бы не допустил войны в Ливии. Я считаю не правильным, когда кто-то вмешивается во внутренние дела другого государства... Сша агрессор.

Я не удивлюсь, если послезавтра войска сша начнут интервенцию в Украину, а Россия и тут будт сопли жевать - мол это ваше дело и разбирайтесь сами.

Laughing Laughing Laughing

До першої тези -
Я звичайно переживаю за лівійців та й всіх людей взвгалі, але якби Жириновського вибрали президентом то можливо він не допустив би війни в Лівії але безумовно почав би збройну інтервенцію в Україну і чомусь це питання мене значно більше турбує ніж війна в Лівії.
США агресор і лізе в справи інших країн -
Коли вже наш "братній" сусід вилізе з наших внутрішніх справ мабудь ніколи, якщо його не попросити, але просити повинні всі разом а не одні лижуть попу а другі просять вилізти.

До другої тези -
Так, як Росія, судячи з Вікілікс і не тільки, затикала роти Європі, щоб про голодомор мовчали, то нас (Україну) вже давно їй (Росії) США + Європа в довічне рабство віддали.

Велика подяка нашому шановному прєзіку-проффесору, якби він так глибоко в ану... до двох баскетболістів з північного сходу не заліз, то кепські були б наші справи
Але ми ще живі Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Grower

Статус: Offline
Зареєстрований: 21.01.2009
Повідомлення: 458

ПовідомленняДодано: 21 Березень 2011 09:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Klim писав(ла):

Да уж... А Войта-то не хватает...

Очень не хватает!
ИМХО с уходом Войтика форум что-то потерял, стал более скучным, что ли.
А по затронутой теме - если отбросить то, где Жириновского уж очень заносит, то он очень даже прав, ИМХО.

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум