Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Ваша история связанная с "горбатым"?
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Статус: Offline
Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 10:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
Хочу розчарувати усіх скептиків та любителів "смаженого": тематичний (присвячений ювілею "Запорожця") запис програми "Розбір польотів" на телеканалі "Інтер" пройшов в ПОЗИТИВНОМУ руслі.

А разве это плохо?
Это хорошо, мало того, ОТЛИЧНО - наконец-то сняли положительное что-то про Запорожцы. Я вон неделю воевал вКонтакте с киндерами, воспевающими убийство Жужиков на канале РТР.
evgeny1 писав(ла):
На жаль, у великому Києві не знайшлося одного ПОВНІСТЮ ОРИГІНАЛЬНОГО екземпляра на ходу, й довелося виставити "тюнінговану" версію близьку до оригіналу.

А с собою взять не могли?
Я полагаю, в клубе у вас всяко должен такой быть...
Ради съёмок, настолько важных для всего ЗАЗоводческого движения, могли бы и пригнать оригинальную машину, я так думаю...

И вы не могли бы ссылку выложить на передачу, если можно?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 11:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
На жаль, у великому Києві не знайшлося одного ПОВНІСТЮ ОРИГІНАЛЬНОГО екземпляра на ходу, й довелося виставити "тюнінговану" версію близьку до оригіналу.

Вроде есть у restavrator, editor, и еще у кого-то.
Видимо так искали, или так телевизионщикам нужен был тот оригинал.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 11:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
був виставлений "Горбатий" який ми звикли називати "Дядя Володя"
якщо це той про який я думаю то це капець! Confused
знову втовкмашували в голови мас як мусить виглядати 965.
знову покотиться хвиля "смішних автомобільчиків", "тюнинх горбатого", "кабріолет" і таке інше.
це піздець товаріщі!
"Давайте затюнінгуєм все що ще не встигли!!!"

сука постріляв би тих тупоголових журналістів Evil or Very Mad
з кожним разом, з кожною такой передачою я переконуюсь що вони не люди а сплошна мерзота.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 11:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Вас будут держать в курсе, когда передача выйдет в эфир?

Організатори проінформують нас коли передачу поставлять в ефір. Як правило, після зйомок "чистий" матеріал потрапляє до телевізійного ящика через тиждень-два. Ми оперативно виставимо день виходу програми на Форум для охочих оглянути, покритикувати та подискутувати. Звісно, кожен з нас має свою оригінальну (інколи діаметрально-протилежну) думку на одну подію. Але здорова дискусія нікому не завадить...

Традиційно програма появляється на "Інтері" пять разів в тиждень (крім вихідних" в 18.15). Українська версія популярного теле-шоу Малахова трохи відрізняється від російської, вона на сьогодні (на мою думку) менш агресивна та менш дискусійна.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
John Warner

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 11:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
сука постріляв би тих тупоголових журналістів
з кожним разом, з кожною такой передачою я переконуюсь що вони не люди а сплошна мерзота.

Как говорится, поживём - увидим...
Но если всё так, как ты говоришь, то дело плохо... Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 12:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

John Warner писав(ла):
evgeny1 писав(ла):
Хочу розчарувати усіх скептиків та любителів "смаженого": тематичний (присвячений ювілею "Запорожця") запис програми "Розбір польотів" на телеканалі "Інтер" пройшов в ПОЗИТИВНОМУ руслі.

А разве это плохо?
Это хорошо, мало того, ОТЛИЧНО - наконец-то сняли положительное что-то про Запорожцы. Я вон неделю воевал вКонтакте с киндерами, воспевающими убийство Жужиков на канале РТР.
evgeny1 писав(ла):

А с собою взять не могли?
Я полагаю, в клубе у вас всяко должен такой быть...
Ради съёмок, настолько важных для всего ЗАЗоводческого движения, могли бы и пригнать оригинальную машину, я так думаю...

И вы не могли бы ссылку выложить на передачу, если можно?

Ми за місяць до передачі на прохання організаторів надали у їх розпорядження наявні у нас контакти власників ЗАЗ-965 у Києві. Оскільки ідея поставити в студії ОРИГІНАЛЬНИЙ "Запорожець" обговорювалася наперед, ми були впевнені що кияни справляться з цією "проблемою". Тим більше, що озвучувалася "задовільна" сума оренди в рамках 200 "зелених". Звісно, для нас не проблема приїхати до столиці на оригінальтному ЗАЗ-965 у нас в клубі політика така, що ми агітуємо за відновлення та ЗБЕРЕЖЕННЯ НАШИХ АВТО У МАКСИМАЛЬНО ОРИГІНАЛЬНІЙ КОМПЛЕКТАЦІЇ. Василю Конету навіть пропонували приїхати на своєму "тюнінгованому", але ми вольовим рішенням йогог попросили" акуратно відмовитися від цієї пропозиції. Крім того, запис передачі декілька разів переносився, тож організатори вирішили, що простіше організувати "горбі" на місці...

На Інтернет-сайті "Інтера" буде розміщено відео передачі, але, вже після виходу програми.

P.S. Фотку "Дяді Володі" в студії "Інтера" вислав адміністраторам, щоб поставили на огляд форумчан...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 12:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
evgeny1 писав(ла):
був виставлений "Горбатий" який ми звикли називати "Дядя Володя"
якщо це той про який я думаю то це капець! Confused
знову втовкмашували в голови мас як мусить виглядати 965.
знову покотиться хвиля "смішних автомобільчиків", "тюнинх горбатого", "кабріолет" і таке інше.
це піздець товаріщі!
"Давайте затюнінгуєм все що ще не встигли!!!"

сука постріляв би тих тупоголових журналістів Evil or Very Mad

Voytik, напевно в першу чергу прийдеться розстріляти мене: я журналіст (фотокореспондент) з 1992 року з "обтяжуючими" - Член Національної Спілки журналістів України та Міжнародної асоціації журналістівSmile

Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 12:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Voytik

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 13:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):
Voytik, напевно в першу чергу прийдеться розстріляти мене: я журналіст (фотокореспондент) з 1992 року з "обтяжуючими" - Член Національної Спілки журналістів України та Міжнародної асоціації журналістівSmile
Вам, Євген, розстріл не загрошує в любому випадку

а всіх з того дебільного телебачення до стінки Evil or Very Mad
в них в голові кока-кола замість мозгів.

Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 13:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

К слову, мне только-что позвонили с телеканала Эра, на понедельник пригласили на съемки.
Надеюсь у меня будет возможность хотя бы на словах провести некоторую пропаганду ценности оригинала Laughing
Журналист обещает, что передача позитивная, без стёба, ему самому жужики нравятся.
В общем, я согласился.

Повернутися до початку
Voytik

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 13:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

какойто региональный канал? Confused

Колян, это уже как бы наш долг, проконтролировать в каком русле, что будут говорить, что показывать, какая машина.
пусть хоть бы нормальный, реставрированый агрегат мило без стёба покажут. многого не надо.

потому что такое как снял Интер это ещё одна антинациональная акция. по другому и не скажешь.
это ж насколько надо не любить своё родное, чтоб так глумиться да ещё и деньги на этом зарабатывать.
блять "пятая колона" страну уже на колени ставит по всем каналам Evil or Very Mad

Повернутися до початку
Zanoza
Красива! Талантлива! Скромна!

Зареєстрований: 03.08.2007
Повідомлення: 1240
Моє авто: ЗАЗ-965 64г.

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 13:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
какойто региональный канал? Confused

не, не региональный
http://eratv.com.ua/
эфир делят с першим національним

napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 13:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Игорь, прекращай истерику.
Не в идеальном мире живем. Никто и не говорил, что все будет как в сказке.
Мы много чего не понимаем в мире журналистики, а им в свою очередь не понятен наш трепет к сохранению машин отдельно взятой марки.

Тут на форуме народ, заметь изначально фанатично и позитивно настроенный по отношению к марке, годами проходит путь к пониманию разницы между тунинхом и труЪ.
А что ты хочешь от работников канала? Сегодня они снимали про жужи, вчера про жизнь бабы Параски, позавчера про взятки в милиции, и т.п... Если они будут глубоко вникать в пожелания каждого героя, останутся без работы.

В свою очередь мы, что можем, пытаемся сделать. Я уверен, что коллеги из ЗАЗ-Козак постарались сделать все от них зависящее, на пользу имиджа жужиков.

Если хочешь делом повлиять на умы масс, вот и помоги мне подготовить правильный текст моего интервью на понедельник Laughing

Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 14:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
К слову, мне только-что позвонили с телеканала Эра, на понедельник пригласили на съемки.
Надеюсь у меня будет возможность хотя бы на словах провести некоторую пропаганду ценности оригинала Laughing
Журналист обещает, что передача позитивная, без стёба, ему самому жужики нравятся.
В общем, я согласился.

Програма "Автодрайв" складається з

важливих порад фахівців та розповість Вам про щось нове та цікаве зі світу авто-мото.

1.Перша тема - новина автосвіту.

2.Друга тема - розповідь про вподобання та манеру їзди відомої особистості.

3.Третя тема – порада фахівця щодо експлуатації, ремонту авта чи поведінки на дорозі.

Дивіться щопонеділка о 7:50 !
Будем дивитися!!!

Повернутися до початку
Voytik

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 14:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
Игорь, прекращай истерику.
ну, комуто же надо этим заниматься, раз кроме меня больше некому
napalm писав(ла):
Если хочешь делом повлиять на умы масс, вот и помоги мне подготовить правильный текст моего интервью на понедельник Laughing
это впринципе можна, но ... интервью это не доклад и не монолог, тебе будут вопросы задавать, а ты отвечать.
глубоко сомневаюсь что спросят твоё мнение касательно морального аспекта в желании затюнинговать антикварное машинко

Запорожца конечно не сильно сравнишь с тем Хорьхом которого вот украли. но всёравно. прикинь для одной и той же массы одна машина - историческая ценность и уважаемый раритет, а вторая, не меннее старая - смешное ведро с гайками которое неприменно надо покрасить во чтото весёлое и раздуплить арки. а не получится с первого раза - херня, следующего возьмём, такого исторического гамна под названием "зaпор" у нас ещё много.
лично меня это както на возмущение сподвигает.

Повернутися до початку
SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 15:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

napalm писав(ла):
evgeny1 писав(ла):

Вроде есть у restavrator, editor, и еще у кого-то.
Видимо так искали, или так телевизионщикам нужен был тот оригинал.

Когда мне звонили, я предложил показать машинку, но они катигорически сказали: ненужно!

"Дядя Володя" - это машинка, но не ЗАЗ-965 "Запорожец" у которого юбилей.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
napalm
Главврач
Главврач

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 16:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Во, точно, у SAS же замечательный горбатик.

А что, сказали "ненужно!" из-за того, что им умышленно не подошел оригинальный?

Повернутися до початку
BAKLAGAN

Зареєстрований: 14.04.2003
Повідомлення: 622

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 16:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мне позвонили в воскресенье и попросили координаты какой-нибудь яркой машинки 965 в студию на вторник. Кроме Дяди Володи, который на следующий день может быть готов и машина на ходу и чистая, аккуратная, в голову никто не пришел - дал его телефон. Так он туда и попал.
А то что кому-то нравиться машина, а кому-то нет - так дело каждого.... Выбирал машину в студию Интер, а не мы.

SAS

Зареєстрований: 26.05.2006
Повідомлення: 1157

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 16:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В ходе беседы, я говорил, что у меня в ориганале, могу подехать, она: "нет нет у нас передача без машин, а только истории...... интересно посмотреть будет передачу, очень, какие же там истории будут, а то меня все выпытывала "а может у вас кто родился в машине или как то машина изменила всю мою жизнь...." Wink В представителей ЗАЗ-Козак как? кто родился в 965-м? Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2010 17:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SAS писав(ла):
В ходе беседы, я говорил, что у меня в ориганале, могу подехать, она: "нет нет у нас передача без машин, а только истории...... интересно посмотреть будет передачу, очень, какие же там истории будут, а то меня все выпытывала "а может у вас кто родился в машине или как то машина изменила всю мою жизнь...." Wink В представителей ЗАЗ-Козак как? кто родился в 965-м? Laughing

Ми на передачу не напрошувалися. Нам запропонували - ми погодилися. Нам було достатньо запевнень ведучої Юлії, що формат передачі не передбачає негативного ставлення до "Запорожця". Оленка (молода симпатична дівчинка, яка допомогала в організації програми) дійсно й нам задавала подібні питання типу "народження в 965-му". Але під час програми подібних питань не виникало.

Напевно, варто почекати, коли продукт з'явиться, а вже потім "робити Розбір польотів" Smile

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наст.
Сторінка 3 з 8

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум