Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 08 Липень 2010 12:08 Заголовок повідомлення: |
|
|
Zanoza писав(ла): |
evgeny1 писав(ла): |
Вони просять ФІО учасників , які хочуть відвідати завод, щоб зробити для них ІМЕННІ подарунки та спеціальні грамоти |
тобто списки вже будемо складати, коли всі з'їдемося у Запоріжжі? |
Керівництво зводу просить, щоб ми надали пошвидше, адже вони навіть не знають на скільки чоловік готувати транспорт та хавку... Їх мало, а нас неміряно
А ми "жужики" й самі не знаємо скільки нас буде. Але ми все одно всіх дістанемо по повній програмі "Запорожці всіх країн, єднайтеся!"
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Черноморец Дохтор цЫлЮлькин
Статус: Offline Зареєстрований: 08.07.2009 Повідомлення: 841 Звідки: Одесса Моє авто: рига 30 мини
|
Додано: 08 Липень 2010 12:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
такм может перекличку устроим?
я могу хоть щас отправить список, кто едет из моего экипажа 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zanoza Красива! Талантлива! Скромна!

Статус: Offline Зареєстрований: 03.08.2007 Повідомлення: 1240 Звідки: Киев, Теремки-1 Моє авто: ЗАЗ-965 64г.
|
Додано: 08 Липень 2010 12:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
добре. спробуємо список киян надати якомога раніше 
_________________ Вы кто? Добрая фея. А почему с топором?! Настроение что-то не очень...
Останній раз редагувалося: Zanoza (08 Липень 2010 12:16), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
StalkerUa

Статус: Offline Зареєстрований: 13.06.2005 Повідомлення: 474 Звідки: Запорожье Моє авто: ЗАЗ 965А
|
Додано: 08 Липень 2010 12:14 Заголовок повідомлення: |
|
|
а коренное население в список включают?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 08 Липень 2010 12:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
Колеги з БІЛОРУСІ, хто й як їде на Зліт? Особливо з Бреста
Білоруське телебачення хоче приєднатися для висвітлення Ваших (й наших) автомобільних подвигів.
Даємо контакт
Телеканал ОНТ Дмитрий Казютин
brest@ont.by
мобільний +375296497920
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4605 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 08 Липень 2010 12:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
добре. спробуємо список киян надати якомога раніше  |
Так я ж уже Ирине отправлял, или то для других целей было?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9917 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 08 Липень 2010 12:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Возможно тот список уже неактуален - в нем мну небыло 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 08 Липень 2010 12:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Саняба писав(ла): |
добре. спробуємо список киян надати якомога раніше  |
Так я ж уже Ирине отправлял, или то для других целей было? |
Прохання продублювати СПИСКИ та автомобілі на моє мило. ekraws@yahoo.com
В Іриски списки шо є, шо не має. Вона людина надзвичайно творча
"Якщо у лісі впало дерево, але ми про це не знаємо, то воно для нас стоїть" - писав хтось з відомих східних філософів 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Артем5309
Статус: Offline Зареєстрований: 01.07.2009 Повідомлення: 50 Звідки: Беларусь.г.Полоцк
|
Додано: 08 Липень 2010 12:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
что там насчёт Бреста,я так и не понел,просто не сильно хорошо понимаю на украинском.Я в запорожъе не собираюсь,но если по белорусии так могу куда нада подъехать.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

Статус: Offline Зареєстрований: 03.08.2007 Повідомлення: 1240 Звідки: Киев, Теремки-1 Моє авто: ЗАЗ-965 64г.
|
Додано: 08 Липень 2010 12:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Колеги з БІЛОРУСІ, хто й як їде на Зліт? Особливо з Бреста
Білоруське телебачення хоче приєднатися для висвітлення Ваших (й наших) автомобільних подвигів.
Даємо контакт
brest@ont.by
мобільний +375296497920 |
Коллеги из Белоруссии, кто и как едет на слет? Особенно их Бреста
Белорусское телевиденье хочет присоединиться для освещения Ваших (и наших) автомобильных подвигов.
Даем контакт
brest@ont.by
мобільний +375296497920
_________________ Вы кто? Добрая фея. А почему с топором?! Настроение что-то не очень... |
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 08 Липень 2010 12:36 Заголовок повідомлення: |
|
|
2Саняба:
насколько я помню, то ты отправлял другой совсем список
в данном случае надо список со всеми ФИО всех кто едет
_________________ Вы кто? Добрая фея. А почему с топором?! Настроение что-то не очень... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4605 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 08 Липень 2010 12:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вони просять ФІО учасників , які хочуть відвідати завод, щоб зробити для них ІМЕННІ подарунки та спеціальні грамоти. На територію заводу - режимне підприємство просто так не попадеш, потрібно буде напередодні скласти списки. |
то есть в список должны попасть и пассажиры?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 08 Липень 2010 12:59 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вони просять ФІО учасників , які хочуть відвідати завод, щоб зробити для них ІМЕННІ подарунки та спеціальні грамоти. На територію заводу - режимне підприємство просто так не попадеш, потрібно буде напередодні скласти списки. |
то есть в список должны попасть и пассажиры? |
Завод хоче відзначити конкретних людей, які приїхали на Зліт на автомобілях "Запорожець", тобто водіїв і штурманів (по два чоловіка на кожен ЗАЗ (не має значення якої моделі). Включаючи місцевих з ЗАЗ-клубу
Мабуть, варто на грамоти розраховувати й іншим учасникам Зльоту - гостям-автомобілістам на антикварах, які відвідають завод. Але, якщо ми не надамо списки люди не попадуть на церемонію на території АвтоЗАЗу, й відповідно залишаться без ЗАСЛУЖЕНИХ ВІДЗНАК. Тому, прохання, для усіх хто цього хоче - пришліть списки людей та автомобілів. ДЯКУЮ!!!
Щоб не образити тих, хто приїде окремо спробуємо оформити (додати їх до списку) напередодні. й передати в прес-службу заводу..
P.S. Станом на сьогодні на моєму ЗАЗ-965 розібраний двигун, але я сподіваюся встигнути його зібрати та приїхати як усі справжні "жужики" на своєму авто 
Останній раз редагувалося: Evgeny (08 Липень 2010 13:03), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

|
Додано: 08 Липень 2010 13:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
Когда Вам нужен список?
Наши хоть бы до понедельника отписались полные ФИО экипажей.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 08 Липень 2010 13:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Когда Вам нужен список?
Наши хоть бы до понедельника отписались полные ФИО экипажей. |
Желательно пораньше, лучше до субботы. Надо отправить на завод...
Спасибо з понимание!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ramzes духаст вичиславыч
Статус: Offline Зареєстрований: 12.01.2009 Повідомлення: 3203 Звідки: г. Харьков 3 км. трасы Харьков-Симферополь Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?
|
Додано: 08 Липень 2010 14:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
Харьковских зазоводов список думаю до пятнице сделаем крайний срок субота та как а нас встреча по поводу пробега. есть не точные списки некоторые машинки под вопросом.
_________________ Номерок для связи 0636062051 Роман
Зазик это сила |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Stalker-21

Статус: Offline Зареєстрований: 27.02.2010 Повідомлення: 65 Звідки: Севастополь Моє авто: ЗАЗ-968М
|
Додано: 08 Липень 2010 15:03 Заголовок повідомлення: |
|
|
Когда Вам нужен список?
Наши хоть бы до понедельника отписались полные ФИО экипажей. |
Желательно пораньше, лучше до субботы. Надо отправить на завод...
Спасибо з понимание! |
Евгений! Отправил список наших экипажей в личку.
Останній раз редагувалося: Stalker-21 (08 Липень 2010 17:32), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Веталь

Статус: Offline Зареєстрований: 24.09.2006 Повідомлення: 2490 Звідки: Горловка Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло
|
Додано: 08 Липень 2010 16:32 Заголовок повідомлення: |
|
|
Евгений, а если сомной едут ещё два человека, т.е на одну машину три человека (я и + 2 человека), можно всем попасть на завод?
Цитата: |
Прохання до литовців, поляків, німців та росіян роздрукувати та мати з собою офіційні листи-запрошення, які будуть служити своєрідною перепусткою для чергових офіцерів на контрольно-пропускних пунктах перетину українського кордону. |
А можно и мне такое приглашение, чтоб показать начальству, а то они что-то совсем с недоверием отнеслись к просьбе отпустить меня на юбилей марки Запорожець.
_________________ Оставим дома дела и будни серые. Давай уедем туда, где нету времени! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ramzes духаст вичиславыч
Статус: Offline Зареєстрований: 12.01.2009 Повідомлення: 3203 Звідки: г. Харьков 3 км. трасы Харьков-Симферополь Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?
|
Додано: 08 Липень 2010 19:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
По поводу СМИ севодня созванивались с Александром Трепетиным всем Ведуший програмы бардачок. В сбуотту приедит к нам на встречу
если все получится поедитс нами на Запорожье.
_________________ Номерок для связи 0636062051 Роман
Зазик это сила |
|
Повернутися до початку |
|
 |

|
Додано: 09 Липень 2010 03:24 Заголовок повідомлення: |
|
|
Веталь писав(ла): |
Евгений, а если сомной едут ещё два человека, т.е на одну машину три человека (я и + 2 человека), можно всем попасть на завод?
Цитата: |
Прохання до литовців, поляків, німців та росіян роздрукувати та мати з собою офіційні листи-запрошення, які будуть служити своєрідною перепусткою для чергових офіцерів на контрольно-пропускних пунктах перетину українського кордону. |
А можно и мне такое приглашение, чтоб показать начальству, а то они что-то совсем с недоверием отнеслись к просьбе отпустить меня на юбилей марки Запорожець. |
Кидай в лічку свої дані - я вишлю офіційне запрошення
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|