Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

50 лет Запорожцу
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 79, 80, 81  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Союз Автоклубов

Статус: Offline
Зареєстрований: 24.04.2010
Повідомлення: 146
Моє авто: Лорен Дитрих

ПовідомленняДодано: 24 Квітень 2010 11:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

есть желание приехать у не владельцев марки ЗАЗ
из Харькова
полюбоваться партриархами украинского автомобилестроения
ну и поддержать своих земляков

возможно только на торжественную часть
а потом по семейным программам разехаться

Союз Автоклубов

Дядя Фара
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення ICQ Number
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 24 Квітень 2010 12:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Хорошее место. Особенно нравится демократичность цены и наличие САНИТАРно-гигиенических мест))) Я конечно человек не брезгливый когда нужно, могу и с лопаткой по окрестным насаждениям пошастать.

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 24 Квітень 2010 12:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

культурный прямо как кот Very Happy
вырыл ямку, сделал дело, закопал обратно.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
X2-bec

Зареєстрований: 09.12.2005
Повідомлення: 3206

ПовідомленняДодано: 24 Квітень 2010 12:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Laughing
Я в восторге... Денюжку хоть сейчас могу перечислить, но я принципиально сплю только в машине ))) Неразлучен я с ней когда она рядом Embarassed

Arrow Союз Автоклубов
Я лично не против... Но я не общественность.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Olivia

Зареєстрований: 24.04.2010
Повідомлення: 2
Моє авто: ЗАЗ-968М

ПовідомленняДодано: 24 Квітень 2010 14:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

evgeny1 писав(ла):

Як наслідок, є попередня домовленість з адміністрацією Бази відпочинку ЗТЗ (Запорізького трансформаторного заводу) про базування ТАБОРУ НА ЇХНІЙ ТЕРИТОРІЇ (острів Хортиця)- там велетенська територія, номери на будь-який смак та ціну (від найпростіших за 40 гривень з чоловіка до "люксів" за 150 гривень). Sad

Сильно интересует - 150 грн. за люкс, это за номер или с человека? А то нас трое - муж, жена и ребенок, 450 грн. в день за троих это чересчур. А 150 нормально.

Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 24 Квітень 2010 15:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

На жаль, люкси (душ, телефон, телевізор...) не може коштувати 50 грн. за чоловіка. Враховуючи, що найменша ціна в трьохмісних "стандартах" - 40 грн.

150 грн. за ліжко Sad
Дрого, але у нас у Львові стільки беруть за ліжко-місце приватники в центрі міста.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 24 Квітень 2010 16:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
культурный прямо как кот Very Happy
вырыл ямку, сделал дело, закопал обратно.

В мирном так и делал летом. Ждал темноты Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked и сматывался в окрестности.

sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11632
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 24 Квітень 2010 16:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Valentin_ZP_UA писав(ла):

Ну и с человека в палатке 20 грн сутки, для них будут открыты санузлы и душевые корпусов пионерлагеря.

а спящие в "трубе" расцениваются как в палатке? Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 25 Квітень 2010 00:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Olivia писав(ла):
... муж, жена и ребенок...

Вскользь такой вопрос был, и сказали, что то типа того:
"....Что если лет до 10 - то это одно, ну а если 17 - так сами понимаете..."
Хороший вопрос - будем уточнять.
sanitar писав(ла):
...а спящие в "трубе" расцениваются как в палатке? Smile

Это в какой такой трубе?
Выхлопной, канализационной?...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 25 Квітень 2010 00:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Laughing
искал у себя в архивах фотку,да что-то не наткнулся.вобщем это когда спальник кладется в клеенку в форме трубы(запаянную),и в ней спится.
эти клеенки используются еще на огородах,клубнику накрывать,например. Smile

Повернутися до початку
Ramzes
духаст вичиславыч

Зареєстрований: 12.01.2009
Повідомлення: 3203
Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?

ПовідомленняДодано: 25 Квітень 2010 12:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Союз Автоклубов писав(ла):
есть желание приехать у не владельцев марки ЗАЗ
из Харькова
полюбоваться партриархами украинского автомобилестроения
ну и поддержать своих земляков

возможно только на торжественную часть
а потом по семейным программам разехаться

Союз Автоклубов

Так что скажыте Союз Автоклубов реально готов нас реально поддержать поддержать Laughing Laughing Laughing Laughing Для их железных коней из несколиких авто найдем местечко.??

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 25 Квітень 2010 14:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ramzes,тебя тебя заклинило заклинило? Laughing
Повернутися до початку
SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 25 Квітень 2010 19:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Olivia писав(ла):
... муж, жена и ребенок...

Вскользь такой вопрос был, и сказали, что то типа того:
"....Что если лет до 10 - то это одно, ну а если 17 - так сами понимаете..."
Хороший вопрос - будем уточнять.
sanitar писав(ла):
...а спящие в "трубе" расцениваются как в палатке? Smile

Это в какой такой трубе?

Тоже заинтересовал "люкс" - сколько там мест и за что 150 грн., за номер или за место... и, если что, то как им внести предоплату и какую.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Zorg

Зареєстрований: 06.10.2004
Повідомлення: 932

ПовідомленняДодано: 25 Квітень 2010 21:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А мне кается, все таки нужно стремится к ночевке в палатках. Я понимаю, что многие могут себе позволить ночевать в люксах или в городских гостинницах. Но поверьте, намного приятнее и веселее провести время всем вместе в маленьком палаточном городке. Я уже довольно много лет бываю по 10 - 20 раз в году на разных мотослетах. Так вот, самые душевные и запоминающиеся слеты - это те, где народ ночует в палатках, а не разбредается кто когда по своим снятым номерам. Да и отдых ведь мы планируем в духе времени шестидесятых, а в те времена ни о каких гостинницах речи быть и не могло. Веселые компании катались на зазиках исключительно с палатками. По крайней мере в Запорожье нужно старатся провести праздник в палаточном городке.
Естественно у кого жена гламурная и привередливая или дети малые, понятно, деватся некуда, пусть снимают номера. Ну и на случай полного форс-мажора по погоде, если будет проливной ливень, кто боится промокнуть - пусть фрахтует гостинницы,

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 25 Квітень 2010 21:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

та ну,на случай ливня вообще-то у нас машины есть.
ну и к тому же поверьте опыту горника с 15 летним стажем-спать можно в проливной ливень,идущий двое суток,в трубе(кто не знает что это такое-я дал расшифровку выше),и быть не очень мокрым Smile

Повернутися до початку
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 25 Квітень 2010 23:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

летом ливень это не страшно. потому что тепло.
а вот весной или осенью, это конечно сырость изза чего сразу делается жутко холодно.

ну и не знаю как у кого, у меня например палатка двойная, не промокаемая Rolling Eyes

кстати, многие вещи, в том числе и палатки, которые занимают много места, возможно нужного для пасажиров,
можна заведомо отправить например темже Автолюксом в Запорожье, и по прибытии самому забрать Smile
и обратно также.

Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 26 Квітень 2010 11:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Звісно, найкраще провести "наметовий" зліт. Але, по-перше, завжди є люди, які хочуть трохи більше комфорту (жінки, сім'ї з малими дітьми, просто - патологічні чистюлі-алергетики) - номери поруч.

До-друге: в санаторії ЗТР також працюють не меценати. Їм потрібно, щось заробляти на утримання закладу, тож якусь кількість номерів ми просто зобов'язані викупити. Думаю, особливих проблем тут не виникне. Вже на сьогодні є багать охочих. Головне - ми ВСІ БУДЕМО ПОРУЧ й ВЕСЕЛО ВІДСВЯТКУЄМО.

Наївно розраховувати, що все буде на халяву. Ми попередньо підрахували (будемо ще узгоджувати з адміністрацією бази), що перебування одної людини з автомобілем на території бази (включаючи мінімальні послуги- туалети, душеві, охорона автомобілів, тощо) обійдеться в якусь копієчку - можливо, в районі 25 гривень. На сьогодні це дуже демократична ціна. Мабуть варто погоджуватися..

Сподіваюся, більшість за культурний відпочинок, адже ми всі зацікавлені відсвяткувати без запаху мочі із сусідніх кущів Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 26 Квітень 2010 14:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

єдине що мене турбуе-чи влізуть всі автівки на ту доріжку,а в іншому місце влаштовує на всі 200 відсотків.
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9917
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 26 Квітень 2010 18:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Столько уже всего пробили, просто супер!

Валентин, Евгений, респектище!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Веталь

Зареєстрований: 24.09.2006
Повідомлення: 2490
Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло

ПовідомленняДодано: 26 Квітень 2010 23:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
кстати, многие вещи, в том числе и палатки, которые занимают много места, возможно нужного для пасажиров,
можна заведомо отправить например темже Автолюксом в Запорожье, и по прибытии самому забрать Smile
и обратно также.

Гениально Smile

П.С а в Евпатории когда поехали на парад, куда все девали свои вещи (судя по фоткам их в машинах небыло)

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 79, 80, 81  Наст.
Сторінка 37 з 81

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум