| Попередня тема :: Наступна тема   | 

| Автор | 
		Повідомлення | 

RENAULT

Статус: Offline Зареєстрований: 04.03.2010 Повідомлення: 17
  Моє авто: ЗАЗ-968М
  | 

Додано: 10 Квітень 2010 13:06    Заголовок повідомлення: Компрессор AC-600-нужен Ваш совет...!!!Тема очень интесная. | 
				         | 

| 

Хотелбы вас спросить вот про этот компресор https://smartdiesel.ru/catalog/13750.htm !!!Сегодня смотрел на компресоры,так как хочу пробовать красится и случайно налез на это.У меня вопрос,может быть им можно былобы покрасить ЗАЗ или это полная фигня???????         

Дайте мне ответ...        
  | 

| 

| Повернутися до початку | 
		 | 

| 

OgeN13 лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2008 Повідомлення: 1482 Звідки: Харьков б.Даниловка

| 

Додано: 10 Квітень 2010 13:16    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

какой красится он одно колесо 5 минут качает    
  | 

| 

| 

| 

el_fuego Маньяк-одиночка

Статус: Offline Зареєстрований: 03.12.2007 Повідомлення: 4855 Звідки: Дніпро -> Гатне, Київ Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.
  | 

Додано: 10 Квітень 2010 13:17    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

Это компрессор для накачки шин? или будешь красить весь день (а, может, и не один) или не сумеешь вовсе. Для аэрографа, возможно, и сгодится - нужно глянуть на производительность.

Может, лучше попросить у кого-то из знакомых попользоваться нормальный компрессор для покраски или купить один на компанию?   

Себе хочу подкрашивать сколы аэрографом или мини-пистолетом. Для этого должно хватить компрессора от холодильника и баллона из-под пропана (оба девайса в наличии)
  | 

| 

| 

| 

maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
  | 

Додано: 10 Квітень 2010 14:33    Заголовок повідомлення: Re: Компрессор AC-600-нужен Ваш совет...!!!Тема очень интесн | 
				         | 

| 

| RENAULT писав(ла): | 

Хотелбы вас спросить вот про этот компресор https://smartdiesel.ru/catalog/13750.htm !!!Сегодня смотрел на компресоры,так как хочу пробовать красится и случайно налез на это.У меня вопрос,может быть им можно былобы покрасить ЗАЗ или это полная фигня???????         

Дайте мне ответ...         | 

ВШН
  | 

| 

| 

| 

GTMAD

Статус: Offline Зареєстрований: 20.01.2010 Повідомлення: 389 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta
  | 

Додано: 10 Квітень 2010 17:46    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

2 RENAULT

Два ключових параметрах при виборі компресора для пофарбування звичайним фарборозпилювачем :

- тиск вхідного повітря

- витрата повітря (скільки літрів повітря за хвилину витрачає розпилювач фарби)

На фото нижче наведені дані для одного з високоякісних фарборозпилювачів (виділено червоним овалом)

Для більш-менш серйозного фарбування (а не масту...ії) потрібен компресор продуктивністю не меньше 250 літрів на хвилину і з ресівером мінімум 50 літрів, при цьому безперервно фарбувати не 

вийде, потрібно буде чекати щоб компресор встигав накачувати повітря в ресівер. 

Наприклад цей підійде він видає 260 л/хв

Якщо фарбувати потрібно більш менш професійно та часто то компресор повинен мати продуктивність більшу ніж витрата повітря "пістолетом"

А ось цим   хіба  вуха прочищати можна    

P.S.

Не рекламую ні фарборозпилювачі SATA  (у мене іншого виробника), ні компресори Remeza-Fiac, просто їхні фото попались першими
  | 

| 

| 

| 

OgeN13 лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2008 Повідомлення: 1482 Звідки: Харьков б.Даниловка

| 

Додано: 10 Квітень 2010 18:11    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

| Цитата: | 

| А ось цим  хіба вуха прочищати можна  | 

не ну чего сразу только вуха, у меня есть типа такого. Карб удобно таким продувать а еще я им баллон жуков травить качаю  , 10 атмосфер выжимает аж бегом.
  | 

| 

| 

| 

RENAULT

| 

Додано: 10 Квітень 2010 21:22    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

Ой,ладно мужыки,вам бы только поскалится   ,я и сам знаю что для покраски нужно что-то посерёзней,но решыл спросить...хрен его знает.Я вот гдето здесь читал что один вовсе пилесосом красился  
  | 

| 

| 

| 

GTMAD

Статус: Offline Зареєстрований: 20.01.2010 Повідомлення: 389 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta
  | 

Додано: 10 Квітень 2010 21:36    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

Я вот гдето здесь читал что один вовсе пилесосом красился   | 

Угу,  у мене теж бабця пилососом хату білила, сам бачив, ще при совку
  | 

| 

| 

| 

Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605

| 

Додано: 10 Квітень 2010 21:54    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

такі машини за звичай віником красять. пилесос це дорого.  
  | 

| 

| 

| 

тазоВовка Иврей

Статус: Offline Зареєстрований: 10.08.2008 Повідомлення: 1178 Звідки: Киев, Соломенка Моє авто: ЗАЗ-968, 1976 г.в.
  | 

Додано: 11 Квітень 2010 02:20    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

| Voytik писав(ла): | 

такі машини за звичай віником красять. пилесос це дорого.   | 

А віник не дорого? Тим більш, якщо залишилися фарби типу Гуаш зі школьних часів... Береш Гуаш, розводиш у воді, а потім тонким шаром требя нанести цю фарбу на автівку. Найкраще це робити рукою, руку у воді помив и пішов далі...
  _________________ С уважением,

тазоВовка | 

| 

| 

| 

RENAULT

| 

Додано: 12 Квітень 2010 23:05    Заголовок повідомлення:  | 
				         | 

| 

пиздец!!!даже тему в "шедевры" перебросили,как будто здесь хрен знает что спросил   ВАс иногда почитаеш,то тут почти половину надо в шедевры перебросить!!!
  | 

| 

| 

| 

dedushka Аксакал

Статус: Offline Зареєстрований: 20.03.2009 Повідомлення: 689 Звідки: Донецк Моє авто: ЗАЗ 968МД 1991 г.в.
  | 

Додано: 13 Квітень 2010 16:45    Заголовок повідомлення: Re: Компрессор AC-600-нужен Ваш совет...!!!Тема очень интесн | 
				         | 

| 

Дайте мне ответ...         | 

Ну конечно же, это полный бред и фигня! А в "шеды" тему сплавили

по заслугам! Что значит "..покрасить ЗАЗ.." ?? Правильно народ оскорбился. Этим свистком даже ночную вазу не покрасишь ..
  | 

| 

| 

| 

|