Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Запорожье.
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 201, 202, 203  Наст.

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запоріжжя
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
uazp

Статус: Offline
Зареєстрований: 13.02.2010
Повідомлення: 379
Моє авто: ЗАЗ-968М 1.2L; 45л.с.; 1992г.в.; Белый

ПовідомленняДодано: 06 Квітень 2010 19:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

кто нибудь, есть

+380-68-864-86-09
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
davis
Авторитет в ЗАЗе
Авторитет в ЗАЗе

Зареєстрований: 17.10.2007
Повідомлення: 851

Моє авто: Shevrolet

ПовідомленняДодано: 06 Квітень 2010 20:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Александр мики писав(ла):
ауу, есть кто живой?
Нормально... праздники Laughing

uazp

ПовідомленняДодано: 07 Квітень 2010 17:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну как? яйца посвятили???

+380-68-864-86-09
Повернутися до початку
dvgvalera

Зареєстрований: 02.03.2009
Повідомлення: 781
Моє авто: ЗАЗ-968м

ПовідомленняДодано: 07 Квітень 2010 17:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

посвятили и ... ))))))))))))))))))))))))))))))

uazp

ПовідомленняДодано: 07 Квітень 2010 18:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

понятно! Very Happy в общем праздник удался!

+380-68-864-86-09
Повернутися до початку
uazp

ПовідомленняДодано: 07 Квітень 2010 18:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Блин а что будет через 98 дней!?!

+380-68-864-86-09
Повернутися до початку
Chapay

Зареєстрований: 09.03.2010
Повідомлення: 69
Моє авто: 968 М

ПовідомленняДодано: 08 Квітень 2010 06:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

uazp писав(ла):
Блин а что будет через 98 дней!?!

Мухахаха.
Главное Событие Года! 50 лет первому Запорожцу.
http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=13387

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора ICQ Number
uazp

ПовідомленняДодано: 08 Квітень 2010 16:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

блин!!! Вот я вася!!! Very Happy

+380-68-864-86-09
Повернутися до початку
dvgvalera

Зареєстрований: 02.03.2009
Повідомлення: 781
Моє авто: ЗАЗ-968м

ПовідомленняДодано: 08 Квітень 2010 21:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всем прив!!!
ГОСПОДА КЛУББЕРЫ,а у вас наверное такого нет Cool
http://www.zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sf&g=22247&a=2478&f=45710
http://www.zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sf&g=22247&a=2478&f=45711

Grower

Зареєстрований: 21.01.2009
Повідомлення: 458

ПовідомленняДодано: 09 Квітень 2010 07:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

dvgvalera писав(ла):
Всем прив!!!
ГОСПОДА КЛУББЕРЫ,а у вас наверное такого нет

Ну, календари так себе. А вот куча фоток кузова во всех ракурсах- класс.
Когда забудешь, где дырки в кузове, пардон, отверствия - всегда можно посмотреть шпаргалку в твоей галерее. Very Happy

uazp

ПовідомленняДодано: 09 Квітень 2010 20:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

чего, довольно симпатичные, и еще господа учитывайте год выпуска Exclamation

+380-68-864-86-09
Повернутися до початку
uazp

ПовідомленняДодано: 12 Квітень 2010 12:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Фото клейма так сказать после праздников. на счет двойных не советчик, нам попались шумные, выпускал ли их завод ненаю.

привет взял сегодня глушитель на славянском, клеймо нашел, я так понял на одной стороне каталожный номер запчасти, а на другой месяц и год выпуска, но вопрос такой, в месте соединения труб на сварочном шве видны пара небольших дырочек, это не критично или лучше заварить полуавтоматом???

+380-68-864-86-09
Повернутися до початку
red zaz965

Зареєстрований: 22.09.2006
Повідомлення: 853
Моє авто: ЗАЗ 965 8-066-804-8-804 8-096-196-53-94

ПовідомленняДодано: 12 Квітень 2010 12:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

uazp писав(ла):
Фото клейма так сказать после праздников. на счет двойных не советчик, нам попались шумные, выпускал ли их завод ненаю.

привет взял сегодня глушитель на славянском, клеймо нашел, я так понял на одной стороне каталожный номер запчасти, а на другой месяц и год выпуска, но вопрос такой, в месте соединения труб на сварочном шве видны пара небольших дырочек, это не критично или лучше заварить полуавтоматом???

Если есть возможность завари, я еще себе варил косынки в месте примыкания труб к бочке

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
uazp

ПовідомленняДодано: 12 Квітень 2010 13:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

хорошо спасибо, вопрос еще какие хомуты туда на обжимку труб можно использовать, у продавца родных не было чем можно заменить?

+380-68-864-86-09
Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

Зареєстрований: 04.11.2009
Повідомлення: 441
Моє авто: zaz-965

ПовідомленняДодано: 13 Квітень 2010 09:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Корисна інформація
На офіційний лист від "ЗАЗ-КОЗАКА" до мера Запоріжжя стосовно святкування 50-річчя випуску Першого Запорожця отримано позитивну відповідь.
Мером назначено відповідальну особу з міськради яка допомагатиме Вам у підготовці до Зльоту. Це СМОЛЯРОВ Юрій (службовий тел. 2243885, моб. 097 3628824). Увага! Мобільний - особистий.

22 квітня на засідання Виконкому міськради включено питання про " Підготовку до Міжнародного Зльоту власників автомобілів Запорожець
присвяченого 50-річчю випуску Першого ЗАЗ-965". Максимально швидко потрібно визначитися з Програмою Зльоту та сформулювати наші побажання до місцевої влади.

Допомогти в організації та зайнятися питаннями інформаційно-рекламного забезпечення Акцій зголосився Роман ЩИПКОВ (програма "Алло Гараж"). Оскільки він корінний запорожець й має великий досвід та зв'язки із спеціалізованими авто ЗМІ прохання з ним контактувати за моб. телефоном 050 6400173.

Будь-ласка, залучіть до організації запорізький автоклуб антикварних автомобілів "Фаетон" Дмітрій ПОЗНЯК (моб. 050 3228275). У них - декілька автомобілів ЗАЗ.

"Запорожці усіх країн, єднайтеся!"

З повагою, Євгеній КРАВС (Львівський авто-фан-клуб "ЗАЗ-КОЗАК"., моб 067 900 1111)

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Александр мики

Зареєстрований: 24.09.2009
Повідомлення: 969
Моє авто: 968М

ПовідомленняДодано: 15 Квітень 2010 16:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ты их видишь? а они есть!
предлагаю в воскресенье занятся пивотерапией и обсудить , что будем делать, в связи с новой информацией.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 15 Квітень 2010 17:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Пропонуємо взяти подвійну порцію пива, бо є ще одна додаткова інформаціяSmile

Згідно розпорядження міського голови Запоріжжя - на район міста де знаходиться ДЕРЖАВНЕ підприємство "Заповідник Хортиця" накладаються певні зобов'язання.

Відповідальний чиновник з райради вже з нами зв'язався (В нас руки довгі!) й отримав наші ПЕРШІ побажання

Серед яких головне формування інфраструктури наметового містечка для Зльоту Запорожців на Хортиці.

Ми хочемо, щоб в наметовому містечку було передбачено деякі зручності, а саме: біотуалети, питна вода та ліні душеві, заготовлені дрова для вогнищ, смітники, додаткові міліцейські патрулі для охорони правопорядку та автомобілів. Хочемо, щоб підвели електропостачання та зробили мінімальне нічне освітлення.

Окремо домовлятимемося за організацію польової кухні (гаряче харчування за наші гроші) типу козацький куліш

Для учасників Зльоту (для бажаючих) хочемо, щоб організували безкоштовну екскурсію в козацький музей та показали шоу-виступ козацького кінного "балету".

НАТОМІСТЬ МИ ЗОБОВэЯЗУЄМОСЯ НЕ РОЗГРАБЛЯТИ СЛАВНЕ МІСТО ЗАПОРІЖЖЯ Smile

Євген Кравс (Львівський клуб "ЗАЗ-КОЗАК")

P.S. Колеги підшукайте хороше місце на Хортиці. Оскільки Ваш клуб ще не є офіційною структурою (в розумінні не є юридично оформленим й не може офіційно спілкуватися з офіційними держструктурами- мерією) просимо контактувати з нашим представником у Запоріжжі Романом Шурковом (ГО плюс "Алло Гараж")

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
uazp

ПовідомленняДодано: 16 Квітень 2010 01:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

тут я смотрю дело очень серьезный оборот принимает! Я раньше был в составе археологических экспедиций на о. Хортицы, есть конечно места красивые, но вопрос, как там разместить все выше перечисленное и большую кучу машин??? какие будут варианты??? и главное, сколько нас там будет??? Если кто не знает то много дорог на острове перерыто чтоб транспортом не портили родную святыню, так что единственный на мой взгляд логичный вариант, это стоянка машин возле музея, а городок можно разбить недалеко от него в низ по течению, там есть поляна где мы лагерь палаточный разбивали. Rolling Eyes
Повернутися до початку
Evgeny
Засновник ЗАЗ-Козак

ПовідомленняДодано: 16 Квітень 2010 16:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Шановні колеги із Запоріжжя!

Попередньо ми планували наметове містечко для 50-100 автомобілів в Стрілковому (на Арабатській стрілці). Губернатор Херсонщини готовий облаштувати все як має бути. Вони зацікавлені в розвитку території й готові до найтіснішої співпраці та виділення коштів на Зліт.
але (по багаточиселенним проханнях ЗАЗоводів) вирішили що 50-річчя НЕОДМІННО потрібно святкувати в Запоріжжі на о. Хортиця. Мовляв, після Запоріжжя більшість роз'їдеться по домах й не матиме ні часу ні фінансів на подальші покатушки.

Тож вирішили якщо більшість хоче Хортицю- "бомбити" Київ та Запоріжжя.
Наші звернення до різноманітних високопосадовців з різних Міністерств (МЗС, МВС, Міністерство молоді, спорту, туризму, Культури) до Прем'єр-міністра Азарова дали свої результати....

Міський голова Запоріжжя Карташов засвідчив свою підтримку...

Відповідно, варіантів окрім Хортиці ми вже не розглядаємо.
Дуже сподіваємося, що ми РАЗОМ здорово відірвемося 15-19 липня.

Принаймні ми вже думаємо, як довести "Львівське" пиво до Запоріжжя холодним свіжим та НЕУШКОДЖЕНИМ Smile

P.S. Для ОФІЦІОЗУ виділили МІНІМАЛЬНО ЧАСУ - один день 16-го липня (п'ятниця). Пропозиція-прохання від львівського авто-фан-клубу запастися ретро-костюмами "а-ля радянські шістдесяті-сімдесяті роки" - СТИЛЯГИ!!!)

http://www.zazkozak.com/126.html?&L=http%3A%2F%2Fwww.fabcraft.co.uk%2Fforum%2Flovuqo%2Fzil%2F

Повернутися до початку
Valentin_ZP_UA

Зареєстрований: 17.12.2006
Повідомлення: 1404
Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion

ПовідомленняДодано: 16 Квітень 2010 19:44    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всім привіт!
А де це поділися наші аксакали???
Навіть на пиво ніхто не прореагував...
Підтримую Александра, і пропоную зустріч о 16-30, у неділю, коло нашого кіоска.
(Місце зустрічі, для тих хто не в курсі.)
Програма: Швиденько мотнутися на острів, є ідея, потім розповім.
Приїхати назад, припаркувати авто і терміново випити трохи пива, в колі друзів.
evgeny1 писав(ла):
...Відповідно, варіантів окрім Хортиці ми вже не розглядаємо...

Ясно... Smile
evgeny1 писав(ла):
...Пропозиція-прохання від львівського авто-фан-клубу запастися ретро-костюмами "а-ля радянські шістдесяті-сімдесяті роки" - СТИЛЯГИ!!!)...

Цікава пропозиція... Але якщо цей липень, для Запоріжжя, буде не виняток то в цю пору року у нас під 40град. за цельсієм...
Навіть шкуру з себе скинув би, не те що костюм...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Запоріжжя Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 201, 202, 203  Наст.
Сторінка 140 з 203

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум