Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

СкУКА!? Пи...уй сюда!!!
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 41, 42, 43  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Hell-Racer

†

Статус: Offline
Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 04 Вересень 2009 14:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Corename
Капитан Улитка
Капитан Улитка

Зареєстрований: 02.06.2008
Повідомлення: 2090
Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013

ПовідомленняДодано: 04 Вересень 2009 23:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Пятница. Вечер. Трезвый.
Скучно. И грусно, ибо сегодня так нелепо влетел в штраф =(

Corename
Капитан Улитка
Капитан Улитка

ПовідомленняДодано: 05 Вересень 2009 15:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Субота. Послеобеднее время. Жуж уже не на ходу. Пристрелите меня ктото.

format
НекроПедоЗаЗоФил

Зареєстрований: 04.12.2008
Повідомлення: 3876
Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи

ПовідомленняДодано: 06 Вересень 2009 12:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

правый борт, готовь пушки к залпу!!!

Hell-Racer

†

Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 07 Вересень 2009 11:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Corename968 писав(ла):
Субота. Послеобеднее время. Жуж уже не на ходу. Пристрелите меня ктото.

Шо случилось??????????? Shocked Shocked Shocked

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
AZLK

Зареєстрований: 10.08.2008
Повідомлення: 422
Моє авто: ЗАЗ 968 1972г,OPEL Rekord 2,0 coupe

ПовідомленняДодано: 08 Вересень 2009 14:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Бл"ть!!!!!Первый день админработ за двойное нарушение ПДД!!!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad НЕНАВИЖУ ГАЙЦЕВ!!!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Corename
Капитан Улитка
Капитан Улитка

ПовідомленняДодано: 08 Вересень 2009 17:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
Шо случилось???????????

Читай гараж Sad Sad

MAGNET

Зареєстрований: 09.04.2006
Повідомлення: 1328
Моє авто: запорожець

ПовідомленняДодано: 19 Вересень 2009 21:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

друг прислал фото из нью-йорка, я в шоке, ну даже и подумать не мог что есть такоееееее, незнал куда выложить , посоветуйте

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Ницик
Неисправимый оптимист

Зареєстрований: 24.11.2008
Повідомлення: 1619
Моє авто: ЗАЗ 968М,ЗАЗ 968А

ПовідомленняДодано: 20 Вересень 2009 00:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

друг прислал фото из нью-йорка, я в шоке, ну даже и подумать не мог что есть такоееееее, незнал куда выложить , посоветуйте[/quote]Думаю сюда http://zaz.kiev.ua/forum/viewtopic.php?t=5265
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Semjonoff
Оригинал, большой оригинал!

Зареєстрований: 26.12.2003
Повідомлення: 3136

ПовідомленняДодано: 24 Вересень 2009 10:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

...the supercharger accelerates from idle to its maximum speed of 70,000rpm in less than 350 miliseconds

Дайте две!!! Twisted Evil

Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 30 Вересень 2009 17:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

зорплато дали Rolling Eyes
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 30 Вересень 2009 17:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

*напалмушко излучает зависть*
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 30 Вересень 2009 18:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Зарплато катострофически быстро заканчиваетсо, а получил вчера около 22-00 Evil or Very Mad

Semjonoff

Зареєстрований: 26.12.2003
Повідомлення: 3136

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2009 15:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2009 15:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 4001

ПовідомленняДодано: 22 Жовтень 2009 14:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Semjonoff писав(ла):
А шо делать, если не спик инглиш?

Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 22 Жовтень 2009 14:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Олег писав(ла):
А шо делать, если не спик инглиш?

Надо делать так:

Semjonoff писав(ла):

Повернутися до початку
teofilovich

Зареєстрований: 03.05.2009
Повідомлення: 21
Моє авто: zaz968m

ПовідомленняДодано: 24 Жовтень 2009 09:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

уже слава богу 6-й місяць реставрації і ремонту і шо? нихіра не видно на жужі моеї роботи,вчора купив нові жикльори,а вних дири ще більші чим у старах,карбиратор несосае маховик земля бросае
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Ницик
Неисправимый оптимист

Зареєстрований: 24.11.2008
Повідомлення: 1619
Моє авто: ЗАЗ 968М,ЗАЗ 968А

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2009 16:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Бльо Я заболел!!сижу дома температура кумарит ппц
Повернутися до початку
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 02 Листопад 2009 16:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вчера испытывал печку - суууука, как загорелась! Хорошо, что вода была в гараже. Правда по-началу не очень она помогала, т.к. печка горела изнутри, и ее поливание сверху почти никак не сказывалось на пламени. Добавляло шарму наличие индивидуального печковского бензобачка, находящегося в аккурат над оной, и щедро обдаваемом огнем.
Еле споймал момент, когда огонь уменьшился (! не утих полностью), и открутил все, относящееся к бензину и выдрал рывком передавив трубки.
Печку выкинул НАХ%Й!!! Лучше замерзнуть, чем наблюдать сгорание своей машины. А ведь могло произойти и в чистом поле. И вогнэгаснык может подвести и пр...

ЗЫ: Печь была исправна (не ржите) по словам Рэйсера Laughing. Видимо повернулась чуть под углом так, что бенз начал капать не на свечу, а мимо, и таким образом он накопился и зажегся в гораздо большем количестве, чем надо для безопасной работы.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 41, 42, 43  Наст.
Сторінка 28 з 43

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум