Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

датчик уровня топлива не пашет
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Черноморец
Дохтор цЫлЮлькин

Статус: Offline
Зареєстрований: 08.07.2009
Повідомлення: 841
Моє авто: рига 30 мини

ПовідомленняДодано: 16 Серпень 2009 11:23    Заголовок повідомлення: датчик уровня топлива не пашет Відповісти з цитатою

Сабж, что может быть и как с этим бороться?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 16 Серпень 2009 18:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

вынуть, разобрать (открутить все гайки на клеме) и смотреть в каком состоянии реостат.
соответсвенно ремонтировать.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Gazirovannij

Зареєстрований: 05.03.2007
Повідомлення: 2310

ПовідомленняДодано: 16 Серпень 2009 20:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Последовательность рекомендовал бы такую:
предохранители
провод с его контактами
и только тогда разобравшись в схеме и подвесив свой имитатор датчика уровня (для того чтобы убедиться что вина в нём) - сдёрг бака. Это если речь о 968.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Сотник
Дванадцять стульчаків

Зареєстрований: 12.06.2009
Повідомлення: 2202
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 19 Жовтень 2009 21:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а в мене проблема трохи інша, коли меше 1/4 бака то стрілка показує 1/4, якщо більше то все нормально... в чому проблема?

madmobile

Зареєстрований: 08.09.2007
Повідомлення: 4179
Моє авто: 968М red; 965A 1966

ПовідомленняДодано: 19 Жовтень 2009 21:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nakaut писав(ла):
а в мене проблема трохи інша, коли меше 1/4 бака то стрілка показує 1/4, якщо більше то все нормально... в чому проблема?

+1

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 19 Жовтень 2009 22:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Gazirovannij писав(ла):
Последовательность рекомендовал бы такую:
предохранители
провод с его контактами
и только тогда разобравшись в схеме и подвесив свой имитатор датчика уровня (для того чтобы убедиться что вина в нём) - сдёрг бака. Это если речь о 968.

А бак то здесь при чем? Датчик и так можно заменить.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Gazirovannij

Зареєстрований: 05.03.2007
Повідомлення: 2310

ПовідомленняДодано: 20 Жовтень 2009 08:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Там полка кузова на 968 мешает.
Сам не снимал. Кто то из знакомых прошедших этот этап рекомендовал сразу сдёргивать бак.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
dvgvalera

Зареєстрований: 02.03.2009
Повідомлення: 781
Моє авто: ЗАЗ-968м

ПовідомленняДодано: 20 Жовтень 2009 08:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

+1,но я умудрялюсь откручивать его и так(Это когда пол ода проехал на МАЗовском дачике-переделал). Cool

Grower

Зареєстрований: 21.01.2009
Повідомлення: 458

ПовідомленняДодано: 20 Жовтень 2009 09:01    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SIMON прав. Давненько, правда, но менял этот датчик и бензобак не снимал. А вот заменить оболочку троса воздушной заслонки без снятия бензобака не возможно 100%.

SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 20 Жовтень 2009 11:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да, при работе с оболочками дросселя и воздушки бак действительно приходится снимать.
Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2009 00:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

madmobile писав(ла):
Nakaut писав(ла):

+1

+1 то звичайно круто, але мені мало допомогло Very Happy так в чому скоріше проблема? міняти датчик чи шось десь коротить? чи інше, бо в мене варіантів 0

Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2009 02:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

SIMON писав(ла):
Да, при работе с оболочками дросселя и воздушки бак действительно приходится снимать.

Странно, я затягивал оболочку троса дросселя без сьема бака, делов минут на тридцать, главное, без суеты.

P.S. предыдущий владелец авто установил оболочку от троса спидометра, тросик газа на входе и выходе из этой оболочки и перетирался.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
OgeN13
лентяй

Зареєстрований: 13.07.2008
Повідомлення: 1482

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2009 10:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Nakaut писав(ла):

у меня такое было, разобрал датчик, почистил контакт который ходит по спирали, подогнул его, взбрызнул вдешкой чтоб не ржавело.
Есть еще вариант что уходит не весь бензин с бака. У меня после того как переставал поступать к бензонасосу бензин в баке оставалось литров 5

Повернутися до початку
Сотник
Дванадцять стульчаків

ПовідомленняДодано: 21 Жовтень 2009 14:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Дякую, спробую розібрати

Kicuk

Зареєстрований: 07.08.2010
Повідомлення: 3
Моє авто: ЗАЗ-968М 1988 р.в. по техпаспорту - синій

ПовідомленняДодано: 09 Жовтень 2010 20:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всім доброго часу доби!
В мене досить цікава проблема, можливо хтось зможе підказати, в чому суть. Машина -- ЗАЗ мильничка, заїхав на заправку, показує пів-бака, залив ще десять літрів -- почало лити через край, якщо по арифметиці -- бак в Жужика -- 40 літрів, половина його -- 20 літрів, 20+10 дорівнює 30, тобто три четверті бака, а не повний і через край.Після заправки -- показує повний бак, і мінімально зменшується. Що може бути несправне і як лікувати? Наперед вдячний!

Веталь

Зареєстрований: 24.09.2006
Повідомлення: 2490
Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло

ПовідомленняДодано: 09 Жовтень 2010 20:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Скорей всего помер реостат на датчике, либо разгермитизировался поплавок.

Игорь_965А

Зареєстрований: 31.08.2008
Повідомлення: 1198

ПовідомленняДодано: 09 Жовтень 2010 21:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Якщо так завжди, то можна пристосуватися. Можна приблизно вгадувати, скільки літрів у баку.
Повернутися до початку
Черноморец
Дохтор цЫлЮлькин

Зареєстрований: 08.07.2009
Повідомлення: 841
Моє авто: рига 30 мини

ПовідомленняДодано: 09 Жовтень 2010 21:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Игорь_965А писав(ла):
Якщо так завжди, то можна пристосуватися. Можна приблизно вгадувати, скільки літрів у баку.

так и делаю
кста на Хортице мне перебрали датчик-оказалось клеммы были неверно подключены)))
но датчик 3.14 здит на 10 литров... поэтому высчитываю...
хочу взять панель приборов с суточным одометром)))

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Kicuk

Зареєстрований: 07.08.2010
Повідомлення: 3
Моє авто: ЗАЗ-968М 1988 р.в. по техпаспорту - синій

ПовідомленняДодано: 09 Жовтень 2010 21:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Веталь, дякую! Перевірю і те і те!
А стосовно вгадувати -- варіант, але в мене з екстрасенсорикою не дуже Rolling Eyes

zaporoj
аЦЦкий гонсчег
аЦЦкий гонсчег

Зареєстрований: 30.01.2010
Повідомлення: 1488
Моє авто: моя, подтверждаю!

ПовідомленняДодано: 10 Жовтень 2010 00:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а у меня он сам по себе показывает. Может показать полбака, полный бак, 10 литров (когда в баке литров 5) и т.д.
это чо с ним?

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум