Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Изготовим любые изделия из нержавеющей стали для Ваших авто
На сторінку Попер.  1, 2, 3

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Зовнішній тюнінг
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
napalm
Главврач
Главврач

Статус: Offline
Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 03 Лютий 2009 10:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Yaroslav писав(ла):
Mr.TTS писав(ла):
А как на счёт оригинальных бамперов на горби из подходящей по толщине стали?Сколько будет стоить с полировкой?

+1
+2
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
diAMID

Зареєстрований: 08.09.2003
Повідомлення: 95

ПовідомленняДодано: 03 Лютий 2009 10:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Кстати обратите внимание на эти бампера. я думаю нет ничего сложного.

Останній раз редагувалося: diAMID (12 Березень 2009 20:23), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора ICQ Number
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 03 Лютий 2009 10:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я бы таких парочку взял.
а если бы и не дорого, то и с запасом
ибо расходник Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Mr.TTS

Зареєстрований: 17.08.2008
Повідомлення: 304
Моє авто: Заз 965,Заз 968А

ПовідомленняДодано: 03 Лютий 2009 12:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Фотка выше и подсказала:это ж можно и ободки на фары сделать(и внутренние,которые с алюминия,и внешние),а то старые хромировать...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Lnalex

Зареєстрований: 21.04.2005
Повідомлення: 795
Моє авто: Camry SXV10

ПовідомленняДодано: 03 Лютий 2009 19:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А крышки клапанов можна? (на 40вку)
скока будет стоить?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
BAndrik

Зареєстрований: 21.07.2008
Повідомлення: 135

ПовідомленняДодано: 06 Березень 2009 10:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Теж цікавить ціна вихлопної в зборі для двигуна 30кс

і бампера.

Скиньте буль-ласка ціни

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора ICQ Number
Hammer
Великий Комбинатор

Зареєстрований: 06.08.2008
Повідомлення: 2524
Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(

ПовідомленняДодано: 06 Березень 2009 18:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я на бампера- второй!!!!!!!!!!

kobza
Шаман Сосіской

Зареєстрований: 09.11.2008
Повідомлення: 695

ПовідомленняДодано: 12 Березень 2009 01:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Андрей ,как на счет фоток глушаков на горби Question
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
AZLK

Зареєстрований: 10.08.2008
Повідомлення: 422
Моє авто: ЗАЗ 968 1972г,OPEL Rekord 2,0 coupe

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 18:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Небольшая загвоздка!!!!

Для изготовления бамперов на горби,и 30-х глушителей необходимы образцы!!!

в принципе ничего сложного в них нет Wink

Насчёт клапанных крышек-хороший вопрос!!!!Их изготавливать очень сложно без гидравлического пресса!!!Да и дорого получится!!!

готов взяться за бампера и глушители!!!!!

P.s. Я не Андрей,меня димой зовут,а Андрей это мой напарник!
Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
BAndrik

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 18:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вам креслення підійдуть чи ви хочете реальну деталь?

В мене є старий прогорівший глушак на 30(бочка), труб нажаль лишніх не маю, але ті що є можу виміряти як вам завгодно.

Є ще вроді кусок бампер. все можу переслати вам нічним експресом11

якщо ви за це справді візьметесь і можете оголосити ціну наближену до реальної то я вам це все перешлю за свій рахунок. і постараюсь підготувати максимум інформації(креслення і заміри, відсканувати)) )

AZLK

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 19:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

BAndrik писав(ла):
Вам креслення підійдуть чи ви хочете реальну деталь?

В мене є старий прогорівший глушак на 30(бочка), труб нажаль лишніх не маю, але ті що є можу виміряти як вам завгодно.

Є ще вроді кусок бампер. все можу переслати вам нічним експресом11

якщо ви за це справді візьметесь і можете оголосити ціну наближену до реальної то я вам це все перешлю за свій рахунок. і постараюсь підготувати максимум інформації(креслення і заміри, відсканувати)) )

Сперва чертежи в студию-чтобы была возможность прицениться по материалу (Лист,труба)

Повернутися до початку
AZLK

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 20:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Mr.TTS писав(ла):
Фотка выше и подсказала:это ж можно и ободки на фары сделать(и внутренние,которые с алюминия,и внешние),а то старые хромировать...

То же самое:Чертежи в студию Wink

Повернутися до початку
BAndrik

ПовідомленняДодано: 13 Березень 2009 21:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

до середи постараюсь зробити вихлопні

BAndrik

ПовідомленняДодано: 18 Березень 2009 01:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

отже за цією адресою вивісив файли
http://zazkozak.com/107.html?&L=0

bamper071 - розміри бамперу, в дужках розміри іншого бамперу - теж для горбатого

vyhlop_l_1074.jpg - фото і приблизні розмирі банки до 30 двигуна(лівостороння)

glushakH1.jpg - як воно виглядає на моторі(правостороння банка)
Всіх труб нажаль не маю ті шо в мене ручної роботи і рухаются - зроблені фігово. але якшо треба то можна буде найти і рідні труби і зміряю

Vitoll

Зареєстрований: 13.05.2008
Повідомлення: 372
Моє авто: ЗАЗ 965, М 401, ГАЗ 21 и др.

ПовідомленняДодано: 28 Березень 2009 16:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Когда примерно будет известна ориентировочная цена бамперов?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
kobza
Шаман Сосіской

Зареєстрований: 09.11.2008
Повідомлення: 695

ПовідомленняДодано: 05 Квітень 2009 21:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Хочу купить выхлопную систему из нержавейки,на ЗАЗ 965 .Если есть продвижения то фото по возможности.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Stepan007

Зареєстрований: 09.02.2010
Повідомлення: 146
Моє авто: ЗАЗ968М

ПовідомленняДодано: 04 Листопад 2010 02:16    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Что-то тут всё заглохло ...Сделали хоть кому то глушак на 40-ку одинарный с трубами
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Зовнішній тюнінг Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3
Сторінка 3 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум