Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

HELP kak pravelno podklju4it' relu6ki na galogenki?

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Romuald

Статус: Offline
Зареєстрований: 25.04.2008
Повідомлення: 15

ПовідомленняДодано: 03 Грудень 2008 17:07    Заголовок повідомлення: HELP kak pravelno podklju4it' relu6ki na galogenki? Відповісти з цитатою

Privet Zazovodi Smile
U menja neskolko voprosov?
Ja kupil dve fari ot Ladi, pod lampo4ku H4 no ne posmotrel podojdut li oni na moj zaz 968A 1977 goda vipuska? Po4ital na forume ktota govorit 4to podhodit a ktota govorit 4to net, tak kak na samom dele?
Vtoroj vopros skolka relu6ak nado 2 ili 4? I Kak pravelno ih podklju4it'? Est' li polnocenaja shema?
Vot i6o, kogda vklju4ae6 dalnij svet dolzni goret' obe nitki lampo4ki ili toka odna?
Nu i poslednij, kakije lampo4ki pokupat', na xenon poka6to s dengami tugovato, a vot gologenki s sinem ottenkom potenul bi.
Zaranie spasibo Cool

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
VORON
Главный ЗАЗовод Орловщины

Зареєстрований: 04.01.2008
Повідомлення: 2493

ПовідомленняДодано: 03 Грудень 2008 17:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Читается с трудом. Элементы оптические от 2101 подходят один в один. Релюшек на свет надо 2: одну на ближний одну на дальний, и при включении света горит соответственно по одной нити в каждой фаре. Что касается лампочек я себе брал OSRAM H4 NIGHT BREAKE за 495р пара. Светят отлично что на зазике что в жигулях. Схема где то была на ветке, если не найдёшь нарисую от руки в пайнте.

Romuald

Зареєстрований: 25.04.2008
Повідомлення: 15

ПовідомленняДодано: 03 Грудень 2008 17:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Sory za crazy russian, prosto ruskimi bukvami trudno pisat'

Shemki na6ol no ne ponjatno gde stavit' predohronitel' pered ili posle kotu6ki, narisuj pozalusta esli ne trudno Smile

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11632
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 03 Грудень 2008 17:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а вот это уже камень преткновения.там кажется на 2 или 3 страницы было споров как лучше.вобщем каждый делает как считает правильным.я буду ставить до реле по предохранителю на каждую релюху.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
VORON

Зареєстрований: 04.01.2008
Повідомлення: 2493

ПовідомленняДодано: 03 Грудень 2008 18:48    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Согласен с sanitar по одному перед каждой катушкой

solja

Зареєстрований: 09.10.2008
Повідомлення: 457
Моє авто: 968-м

ПовідомленняДодано: 04 Грудень 2008 00:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Можна зробити такий варіант на 2-х реле. є реле одразу з запобіжниками в одному корпусі. реле 30А. при умові галогенок 55/60Вт. якщо більше, то бажано 40А. Запобіжник на саме реле по бажанню. де їх можна поставити? а замість тих запобіжників що йдуть на фари після перемикача на рулі (в штатній схемі). В мене особисто стоїть жигульовський блок запобіжників (на плоскі запобіжники), то там пів колодки вільних запобіжників. яким обовязково знайду приміну.

Особисто в мене схема на 3-х реле. Але, я буду ставити на 5-х реле. вимикач який вмикає габарити, через нього йде все світло. і він дуже гріється, в свою чергу погіршується котакт - ефективність свічення фар. контакти підгорають, і вимикач виходить з ладу. я його розвантажив через реле.

нехай щастить в роботі. буть досить уважним. на схемі все гарно. а от тільки залізиш в провода, мало тобі непокажеться. Very Happy Very Happy Very Happy

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Веталь

Зареєстрований: 24.09.2006
Повідомлення: 2490
Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло

ПовідомленняДодано: 04 Грудень 2008 14:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

solja писав(ла):
Можна зробити такий варіант на 2-х реле. є реле одразу з запобіжниками в одному корпусі. реле 30А. при умові галогенок 55/60Вт. якщо більше, то бажано 40А. Запобіжник на саме реле по бажанню. де їх можна поставити? а замість тих запобіжників що йдуть на фари після перемикача на рулі (в штатній схемі). В мене особисто стоїть жигульовський блок запобіжників (на плоскі запобіжники), то там пів колодки вільних запобіжників. яким обовязково знайду приміну.

Особисто в мене схема на 3-х реле. Але, я буду ставити на 5-х реле. вимикач який вмикає габарити, через нього йде все світло. і він дуже гріється, в свою чергу погіршується котакт - ефективність свічення фар. контакти підгорають, і вимикач виходить з ладу. я його розвантажив через реле.

нехай щастить в роботі. буть досить уважним. на схемі все гарно. а от тільки залізиш в провода, мало тобі непокажеться. Very Happy Very Happy Very Happy

у меня стоят сразу с предохранителями.
Класная штука.

WildMan

Зареєстрований: 10.12.2003
Повідомлення: 441
Моє авто: ЗАЗ 968М "Милка"

ПовідомленняДодано: 09 Грудень 2008 08:34    Заголовок повідомлення: Re: HELP kak pravelno podklju4it' relu6ki na galogenki? Відповісти з цитатою

Romuald писав(ла):
Privet Zazovodi Smile
U menja neskolko voprosov?
Ja kupil dve fari ot Ladi, pod lampo4ku H4 no ne posmotrel podojdut li oni na moj zaz 968A 1977 goda vipuska? Po4ital na forume ktota govorit 4to podhodit a ktota govorit 4to net, tak kak na samom dele?
Vtoroj vopros skolka relu6ak nado 2 ili 4? I Kak pravelno ih podklju4it'? Est' li polnocenaja shema?
Vot i6o, kogda vklju4ae6 dalnij svet dolzni goret' obe nitki lampo4ki ili toka odna?
Nu i poslednij, kakije lampo4ki pokupat', na xenon poka6to s dengami tugovato, a vot gologenki s sinem ottenkom potenul bi.
Zaranie spasibo Cool

Схему соединения и общий вид подключения можно посмотреть в моей галерее. У меня это реализовано и работает.

Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Електрика Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум