Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Временный талон
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Hell-Racer

†

Статус: Offline
Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2008 14:53    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

бляць Mad

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
SaniaL

Зареєстрований: 20.01.2008
Повідомлення: 50

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2008 16:15    Заголовок повідомлення: машина б/н Відповісти з цитатою

а как же быть тем у кого машина б/н выдадут ли временный талон вообще?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Teddy Bear

Зареєстрований: 20.03.2008
Повідомлення: 1789
Моє авто: ЗАЗ 965А

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2008 16:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а какая на х разницца Question с доками все в порядке Question

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Nazgul

Зареєстрований: 14.05.2004
Повідомлення: 2090

ПовідомленняДодано: 24 Листопад 2008 17:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Teddy писав(ла):
VAZ2115 писав(ла):
Вот только забыл, они срочные или безсрочные?

максимум 5 лет Sad

Цитата:
Відповідно до пункту 2.1 Правил дорожнього руху України водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі реєстраційний документ на транспортний засіб.
У разі, якщо водій не є власником транспортного засобу, то він повинен мати при собі тимчасовий реєстраційний талон.
Згідно з Правилами державної реєстрації транспортних засобів такий талон можна отримати в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції. Для цього власник повинен написати письмову заяву про видачу такого талона іншій особі, в якій вказати термін його дії. При цьому в графі "особливі відмітки" тимчасового реєстраційного талона робиться запис, до якого часу він дійсний.
Якщо власник транспортного засобу передав право користування вказаним транспортним засобом іншій особі на підставі нотаріально оформленого доручення, то така особа самостійно подає до реєстраційно-екзаменаційного підрозділу відповідну письмову заяву та отримує тимчасовий реєстраційний талон, який дійсний упродовж всього терміну дії доручення.
Крім того, для отримання тимчасового реєстраційного талона до реєстраційно-екзаменаційно-екзаменаційного підрозділу ДАІ в обов'язковому порядку необхідно надавати для відповідного огляду транспортний засіб.
Видача тимчасових реєстраційних талонів на право керування транспортними засобами може здійснюватися як за місцем реєстрації транспортного засобу, так і за місцем реєстрації особи, якій власник транспортного засобу надав відповідне право на керування. Коштує така процедура 170 грн.
Водночас слід зазначити, що відповідно до ст.126 КУпАП відповідальність за керування транспортним засобом без посвідчення водія, реєстраційних та інших документів визначається штрафом в сумі від 425 до 850 грн.

9 листопада 2008 року

Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України

http://sai.gov.ua/pages.shtml?id=1188

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Паша

Зареєстрований: 23.05.2005
Повідомлення: 20
Моє авто: 968Б

ПовідомленняДодано: 26 Листопад 2008 03:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А для того, чтоб дали временный талон на машинку с б/н кузовом надо ехать (куда не помню) нбивать номера, а потом на экспертизу, узнавал.
Удовольствие это стоит около 3000 грн. Многоваццо. Мой жуж б/н. Я вооружился вышесказанным и забил %..й на талон.
Уроды бл.. Evil or Very Mad

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
petertuning

Зареєстрований: 17.06.2004
Повідомлення: 2557

ПовідомленняДодано: 26 Листопад 2008 08:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

у меня тоже б/н

SaniaL

Зареєстрований: 20.01.2008
Повідомлення: 50

ПовідомленняДодано: 28 Листопад 2008 12:37    Заголовок повідомлення: уроды Відповісти з цитатою

да уроды что хотят то и делают управы на них нету. Машину купил, теперь выложи денег еще на две чтоб ее оформить! Пипец!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
тазоВовка
Иврей
Иврей

Зареєстрований: 10.08.2008
Повідомлення: 1178
Моє авто: ЗАЗ-968, 1976 г.в.

ПовідомленняДодано: 29 Листопад 2008 13:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Кстати, если сейчас введут фотофиксацию нарушения ПДД, то только временный талон поможет отмазаться владельцу от штрафа, если не он был за рулём... Еслим же машина продана по доверености, то доказать свою непричастность владельцу потруднее будет..

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
petertuning

Зареєстрований: 17.06.2004
Повідомлення: 2557

ПовідомленняДодано: 29 Листопад 2008 22:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

так машиной могут пользоваться и доверитель и доверенній...т.е. и хозяин может попаст в камеру... тогда что?

тазоВовка
Иврей
Иврей

ПовідомленняДодано: 30 Листопад 2008 11:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Моё ИМХО:
Смотри, я рассуждаю с точки зрения хозяина авто. Если я продаю автомобиль по доверенности, допустим, в Киеве, покупатель из другой области. Покупатель лихачит, на мой адрес приходят штрафы пачками, а доказать я ничего не могу, данных покуателя в ГАИ нет. В то же время покупатель может в любой момент от моего лица продать автомобиль...
Если же я оформляю временный талон, данные покупателя остаются в базе, и мне будет полегче доказать, что в момент нарушнения не я управлял ТС. Если два человека по очереди управляют ТС, то они могут договориться между собой, кто виноват, и подать документы в ГАИ для переадресации штрафа. Кстати, для продажи авто всё равно придётся оформлять доверенность...

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

Зареєстрований: 03.12.2007
Повідомлення: 4855
Моє авто: ЗАЗ-966 яскраво-синій 1970 р.

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2008 12:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А сколько может стоить сделать новый талон и вписать туда несколько человек? Да и воообще, возможно ли это без переоформления авто?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Teddy Bear

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2008 13:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

el_fuego писав(ла):
А сколько может стоить сделать новый талон и вписать туда несколько человек? Да и воообще, возможно ли это без переоформления авто?

стоимость см выше Exclamation
один чел-один талон Evil or Very Mad
авто переоформлять не нада Exclamation

Повернутися до початку
el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2008 14:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Teddy писав(ла):
el_fuego писав(ла):

стоимость см выше Exclamation
один чел-один талон Evil or Very Mad
авто переоформлять не нада Exclamation

Ошибся по поводу талона.. хотел сказать тех.паспорт

Повернутися до початку
Teddy Bear

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2008 14:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

el_fuego писав(ла):
А сколько может стоить сделать новый талон (техпаспорт) и вписать туда несколько человек? Да и воообще, возможно ли это без переоформления авто?

переоформление + налоги + справки = от 800 до дохера Evil or Very Mad
а людей мона вписать до 3-х Rolling Eyes

Повернутися до початку
el_fuego
Маньяк-одиночка
Маньяк-одиночка

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2008 16:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А без переоформления? Мол, замена техпаспорта по причине порчи или потери? с возможностью списать людей, конечно
Повернутися до початку
Teddy Bear

ПовідомленняДодано: 02 Грудень 2008 16:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

el_fuego писав(ла):
А без переоформления? Мол, замена техпаспорта по причине порчи или потери? с возможностью списать людей, конечно

Х/З Question

Повернутися до початку
тазоВовка
Иврей
Иврей

ПовідомленняДодано: 15 Грудень 2008 00:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Подниму тему...
У меня в генералке написано: "Для чого надаю йому(їй) право ...представляти мої інтереси ...зокрема у органах Державтоінспекції ... подавати від мого імені заяви, отримувати реєстраційний талон на СВОЄ ім"я, тимчасовий талон на СВОЄ ім"я..."
То есть я по своей генералке могу сам на себя переоформить авто или выписать себе временный талон?

OgeN13
лентяй

Зареєстрований: 13.07.2008
Повідомлення: 1482

ПовідомленняДодано: 15 Грудень 2008 00:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

VAZ2115 писав(ла):
Подниму тему...
У меня в генералке написано: "Для чого надаю йому(їй) право ...представляти мої інтереси ...зокрема у органах Державтоінспекції ... подавати від мого імені заяви, отримувати реєстраційний талон на СВОЄ ім"я, тимчасовий талон на СВОЄ ім"я..."
То есть я по своей генералке могу сам на себя переоформить авто или выписать себе временный талон?

Переоформить сразу на себя не можешь, только продать кому то (например кому то из семьи за символическую сумму) и вписать себя в тех паспорт. А выписать себе временный талон без проблем

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
тазоВовка
Иврей
Иврей

ПовідомленняДодано: 15 Грудень 2008 00:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вот меня этот "регистрационный толон" на моё имя и вогнал в ступор Laughing

Teddy Bear

ПовідомленняДодано: 16 Грудень 2008 10:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

VAZ2115 писав(ла):
вогнал в ступор Laughing

выходи Wink
лучше машину сразу перерегистрировать Exclamation со временем дешевле будет Rolling Eyes

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3  Наст.
Сторінка 2 з 3

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум