Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

ДОКУМЕНТИ Б\Н
На сторінку 1, 2  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
SLAVA.ZAZ

Статус: Offline
Зареєстрований: 28.04.2007
Повідомлення: 14

ПовідомленняДодано: 26 Червень 2007 04:04    Заголовок повідомлення: ДОКУМЕНТИ Б\Н Відповісти з цитатою

ПРИВІТ. Умене заз968м 86р.в.Якупив дві машини одинакового кольору і р.в.Одну биту з доками але кузов б\н друга ціла без документів але на кузові є номер.Як краще зробити в даному випадку.Переварити панель- Question які документи для цього потрібні. Exclamation Або як можна відновити втрачені документи.Що для цього треба іможе хтось знає скільки стоїть відновпення іскільки часу забере.ДЯКУЮ.ЧЕКАЮ ВІДПОВІДЬ НА ДАНУ ТЕМУ.

Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 13 Серпень 2007 18:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Если неменяемая деталь автомобиля это передняя номерная панель, замени все кроме нее Very Happy (перевари панель) и не морочь себе голову, главное, чтобы цвет в доках соответствовал и модель авто.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
SLAVA.ZAZ

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2008 21:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Привіт. Я переварив передню панель б\н, але в доках є вказаний номер кузова. На які граблі я можу наступити коли ДАІ провірять доки, що затаке може бути. Хто переоформля доки на б\н. Як таке робиться, які доки треба, скільки може винести. Question

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 16 Лютий 2008 21:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

можна спробувати погнати мов "шукайте самі де той номер, я не зобов'язаний знати де він знаходиться і ніколи не знав".
за це можуть і відпустити щоб не морочитися, а можуть і на штрафплощадку на експертизу.
а там якщо знайдуть, а знайдуть полюбе, що морда переварена то капець машині.
зараз ніхто не переоформляє документи з безномерним кузовом. тільки в брухт.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
SLAVA.ZAZ

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2008 02:13    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Привіт це знову я і знову по темі. Аякщо переварити панель і перебити номер. ДАІци замітять чи тільки експертиза, і що за таке може бути. І ще якщо машину продати зперевареною мордою б\н можуть дізнатись хто переварював, дане авто по довіреності я уже 5 Exclamation власник кожна довіреність від першого власника яка відповіцдальність ? Question

Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2008 10:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Если авто с нормальными доками, и старую панель не выкинул, то можно попробовать переоформить техпаспорт на Б/Н, но возможно потребуется справка с СТО, что они(СТО) переварили "морду", возможно потребуется еще справка-счет из магазина о приобретении номерной(безномерной) детали.
Лучше всего проконсультироваться в МРЭО на площадке осмотра.
Ничего бояться ненадо, никакого криминала здесь нет, в ДАИ тоже люди работают, будь проще и все будет нормально.

P.S. В ДАИ знают где должен бать номер и табличка(если такая имеется) и какого вида цифры.

Повернутися до початку
petertuning

Зареєстрований: 17.06.2004
Повідомлення: 2557

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2008 10:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

чего тф паришься...а номера с битой переставляешь на нормальную...а на нормальной блгаркой вырезаешь номе р кузова и катаешься....НО проблем.

napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2008 14:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ахрененный совет!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
petertuning

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2008 14:21    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а кто что докажет???? а напалм...у меня тоже два моих жужика с б/н номерами...я щас могу любой жуж 968 сделать себе...тока подобрать в красный цвет или перекрасить...номера поменял номер на панели срезал и все катайся и никто тебе ничего не докажет....

Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2008 15:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Если менять, то только панель, в ГАИ(МРЭО) есть прибор(сродни дефектометру) который позволяет показать место вварки и перебивки номера.
P.S. Если обнаружат перебитый/перевареный номер арестуют авто, и будешь рад, что не арестовали самого.

Повернутися до початку
petertuning

ПовідомленняДодано: 18 Лютий 2008 16:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

его болгаркой вырезать...и где перебивка??? и сварка???

samodelok

Зареєстрований: 09.07.2007
Повідомлення: 227
Моє авто: 968-Ммм..

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2008 16:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У меня когда морда битая била,панель новою варил ,номер нах вибросил,и так катаюсь,Уменя метики неразу номеров кузова не спрашивали.

zaz-racer

Зареєстрований: 14.04.2003
Повідомлення: 2002

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2008 16:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

не боись, если понадобится они знают где дублирующий находится. и если совпадать с ТП небудет - я бы тебе не завидовал.

вон у буга на прошлой неделе дважды смотрели...

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
SLAVA.ZAZ

ПовідомленняДодано: 22 Лютий 2008 23:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ПРИВІТ Я УЖЕ ТУТ.Пробле втому що мого друга перевіряли інеодин раз.
А хто знає де знаходиться повторний номер? Question Дейого шукати.

samodelok

ПовідомленняДодано: 23 Лютий 2008 12:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

У меня один на передней панеле бил,а второй кожись в моторном отсеке наклепан тоже бил.

zaz-racer

ПовідомленняДодано: 23 Лютий 2008 15:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

поищи внимательно - найдешь еще и третий...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
SLAVA.ZAZ

ПовідомленняДодано: 23 Лютий 2008 18:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ПРИВІТ.Умене були два заза один в доброму стані, а другий битий який япорізав на лом. Номер на панелі і табличку діля мотора я знайшов іще є табличка над печкою під капотом але то номер шасі, а третій номер кузова я незнайшов передер веськузов битий а номера немає. Якщо є третій номері хтось знає де він є підкажіть ато я хочу вберезні оформляти доки на Б\Н.БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ.

samodelok

ПовідомленняДодано: 23 Лютий 2008 19:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Нах столько номеров втулили??? Confused

zaz-racer

ПовідомленняДодано: 23 Лютий 2008 21:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а чтобы был сюрприз перебивщику номера...

в разных годах запасной номер был в разных местах - иногда находится за печкой.

Повернутися до початку
SLAVA.ZAZ

ПовідомленняДодано: 23 Лютий 2008 21:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ПРИВІТ. Arrow Умене два заза 1986р.в.,кузов перйшов весь кузов іпд печкою і за печкою ненайшовніде. Може вони дублювались не на всі зазах Question

Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2  Наст.
Сторінка 1 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум