Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

предлагаю клубную встречу во львове
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Статус: Offline
Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2007 09:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Зачотные фоты!!! И там где я налево из правого ряда поворачиваю Laughing и вот эта Arrow
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
sanitar
лентяй

Зареєстрований: 29.11.2005
Повідомлення: 11631
Моє авто: 968м

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2007 17:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

так,ну вроде все выложили.я как всегда прикрываю тылы Laughing Laughing Laughing
http://zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sa&g=1369&a=1536

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 26 Жовтень 2007 18:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

То _cawa_
изподстола!

То sanitar
Shocked ты где так заправлялся??!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 28 Жовтень 2007 00:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

тнк Sad
Повернутися до початку
sanitar
лентяй

ПовідомленняДодано: 07 Березень 2008 01:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
колонной не страшно, а даже приятно. любая поломка отличный повод "пообщаться" всем коллективом на темы Запорожцев Wink (как было у нас на стычке в Ровно Smile)

а вот одному, как мне, вот это даа... Confused

войт,я тут такой пост нашёл на первой странице,а потом такой:

Цитата:
Я НЕНАВИЖУ КАРБЮРАТОР САНИТАРА!!!!!

мы всё ещё на трассе. в который раз разбирается карб Санитара

на 10 странице.путаемся в показаниях... Laughing

Повернутися до початку
Voytik

ПовідомленняДодано: 07 Березень 2008 02:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

дык что тебе не нравится?
все логично Smile есть что вспомнить, внукам рассказать Very Happy
правда когда оно так вот в экстремальных условиях то не очень радуют эти поломки Rolling Eyes

Повернутися до початку
Zeus

Зареєстрований: 17.11.2004
Повідомлення: 390

ПовідомленняДодано: 10 Березень 2008 02:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну раз вже підняли стареньку тему, то насмілюсь запросити всіх бажаючих на весняний з"їзд у Львов! Давайте спробуємо організувати хороший з"їзд всіх учасників КВА"Запорожець", також з радістю можемо запросити гостей з Росії, пора робити щось активне!

Така мега-зустріч дозволить показати що клуб не "віртуальний", зможе об"єднати співклубників, і замотивувати власників "Запорожців" нашого клубу підготувати свої машинки до пробігу та поставити їх "на колеса" всіх тих, кому бракує мотивації! Ну то як?

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
Voytik

ПовідомленняДодано: 10 Березень 2008 02:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

коли? Rolling Eyes це питання буде першим.
так чтоб субота-неділя.
зараз погодка вроді нічо так. періодично.

Повернутися до початку
Zeus

Зареєстрований: 17.11.2004
Повідомлення: 390

ПовідомленняДодано: 10 Березень 2008 11:54    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я думаю, що краще в середині квітня, тоді точно можна десь на природу. Треба вибрати таку дату яка найкраще всім підходить. Голосування? Smile
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
zaz-racer

Зареєстрований: 14.04.2003
Повідомлення: 2002

ПовідомленняДодано: 10 Березень 2008 11:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

на майские праздники планируется поездка в карпаты - может имеет смысл совместить встречу?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Тёма
Инженер-рационализатор
Инженер-рационализатор

Зареєстрований: 22.09.2007
Повідомлення: 1447
Моє авто: Жужелёт

ПовідомленняДодано: 10 Березень 2008 14:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

zaz-racer писав(ла):
на майские праздники планируется поездка в карпаты - может имеет смысл совместить встречу?

Вот это уже более реально, чем по отдельности две встречи, имхо.
Я за совмещение.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9913
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 10 Березень 2008 16:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я тоже за совмещение с майским пробегом, т.к. до апреля явно не успею с машиной.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2008 00:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я повністю підтримую Zeus, приїжайте всі кому не лінь і кому лінь теж приїжайте Laughing , серйозно хлопці будем дуже раді
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Voytik

ПовідомленняДодано: 20 Березень 2008 01:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

тільки ви так і не написали коли саме Rolling Eyes
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Сторінка 13 з 13

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум