Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

СТРАХОВКА ОБЯЗАТЕЛЬНА?
На сторінку 1, 2, 3, 4  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Статус: Offline
Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 07 Липень 2007 13:46    Заголовок повідомлення: СТРАХОВКА ОБЯЗАТЕЛЬНА? Відповісти з цитатою

ТОРМОЗНУЛИ МЕНТЫ, СОСТАВИЛИ ПРОТОКОЛ ОБ ОТСУТСТВИИ СТРАХОВКИ, ОБЪЯВИЛИ ПОВЕСТКУ В СУД.
ЗАКОННО?

Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
zaz-racer

Зареєстрований: 14.04.2003
Повідомлення: 2002

ПовідомленняДодано: 07 Липень 2007 14:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну с точки зрения законодательства - да. но вот статьи в КоАп за это нету... так что максимум предупреждение. а вообще в перечне предьявляемых документов в ПДД страховки нету... так что смело говори что застрахован, страховка лежит дома...

P.S. меня на них не было... Twisted Evil вчера додумались остановить за просроченнные транзиты... они об этом пожалели быстро... Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
ADVOKAT

Зареєстрований: 19.04.2007
Повідомлення: 651

ПовідомленняДодано: 07 Липень 2007 14:30    Заголовок повідомлення: Re: СТРАХОВКА ОБЯЗАТЕЛЬНА? Відповісти з цитатою

maxx писав(ла):
ТОРМОЗНУЛИ МЕНТЫ, СОСТАВИЛИ ПРОТОКОЛ ОБ ОТСУТСТВИИ СТРАХОВКИ, ОБЪЯВИЛИ ПОВЕСТКУ В СУД.
ЗАКОННО?

Конечно законно! у нас уже 2 месяца как составляют, и выигрывают дела в суде. В принципе, сам договор пох где лежит, но вот наклеечка на лобовом стекле от страховой компании ОБЯЗАТЕЛЬНА.

p.s.: У меня на девятке наклейка (приложил к талону ТО) от страховки моего зазика (всё нет времени девятку застраховать), так вот пару дней назад меня гаец остановил (ВПЕРВЫЕ В ЖИЗНИ!!), посмотрел что наклеечка имеется, хотя она даже не приклеена была, а просто приложена, и..... "Счастливого пути!"

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Audi90

Зареєстрований: 16.08.2006
Повідомлення: 1108

ПовідомленняДодано: 07 Липень 2007 18:59    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

zaz-racer писав(ла):

P.S. меня на них не было... Twisted Evil вчера додумались остановить за просроченнные транзиты... они об этом пожалели быстро... Rolling Eyes

ану-ану попобробнее, тут намечается нормальный цирк Laughing

Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
zaz-racer

Зареєстрований: 14.04.2003
Повідомлення: 2002

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2007 00:02    Заголовок повідомлення: Re: СТРАХОВКА ОБЯЗАТЕЛЬНА? Відповісти з цитатою

ADV0KAT писав(ла):

Конечно законно! у нас уже 2 месяца как составляют, и выигрывают дела в суде. В принципе, сам договор пох где лежит, но вот наклеечка на лобовом стекле от страховой компании ОБЯЗАТЕЛЬНА.

единый стандарт стикера только на днях был утвержден, так что ожидать наклейки можно только к концу года. а то что у тебя наклеено гаишнику пофиг... еще раз повторяю законных оснований предьявить договор страхования у ГАЙца - нету!

P.S. Интересно а как быть с договором второго типа - я ж могу хоть на 1000 машин ездить по одной страховке... гаишники нервно курят...

Повернутися до початку
ADVOKAT

ПовідомленняДодано: 08 Липень 2007 00:45    Заголовок повідомлення: Re: СТРАХОВКА ОБЯЗАТЕЛЬНА? Відповісти з цитатою

zaz-racer писав(ла):
единый стандарт стикера

Та как на днях? Shocked Если сам законопроект уже не один месяц действует. Впрочем, для наших, провинциальных гаишнегов, <<Оранта>> рулит. Laughing
zaz-racer писав(ла):
договором второго типа
Кстати да, интересный момент этот "Другий Тип Договору",но мне каццо они и на этот случай чёто придумают.
зы: и вот еще чё интересно, куда вписываться "забезбечений транспортний засіб" будет, если договор 2го типа, а машина не одна.
тут ведь полей в договоре максимум на одну машину... Rolling Eyes

Повернутися до початку
red zaz965

Зареєстрований: 22.09.2006
Повідомлення: 853
Моє авто: ЗАЗ 965 8-066-804-8-804 8-096-196-53-94

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2007 10:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Возник вопрос сколко стоит обязательная страховка для горби 1967 г.в. и зависит ли ее цена от какихто факторов?
У нас пока при проверке документов за страховку не е#ут, ее просят при нарушени, а если при нарушении нет страховки протокол полюбому, 20 грн. не спасут.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
ADVOKAT

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2007 10:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

red zaz965 писав(ла):
страховка для горби 1967 г.в.

У меня 66г.в.:
125,20 грн (Сто двадцать пять грн 20 коп.)

Насчёт факторов обманывать не буду, т.к. не знаю.

Повернутися до початку
red zaz965

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2007 10:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ADV0KAT писав(ла):
red zaz965 писав(ла):
страховка для горби 1967 г.в.

У меня 66г.в.:
125,20 грн (Сто двадцать пять грн 20 коп.)

Насчёт факторов обманывать не буду, т.к. не знаю.

Спасибо, теперь есть хоть цена на которую можно ориентироваться.
Знакомый на таврию делал, вышло около 250 грн.

Повернутися до початку
ADVOKAT

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2007 11:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

red zaz965 писав(ла):
Знакомый на таврию делал, вышло около 250 грн.

ОГО Shocked

Да кстати, пара интересных моментов для интересующихся людей,в тему про страхування:
вот собсно: З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів
Можно почитать тут:
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1961%2D15&p=1106129727460698

а вот что пишет Оранта (www.oranta.ua):
Вартість полісу ОСЦПВВНТЗ залежить від:

типу транспортного засобу;
території використання транспортного засобу;
сфери використання транспортного засобу (юридична чи фізична особа);
водійського стажу;
кількості осіб, відповідальність яких буде застрахована за договором ОСЦПВВНТЗ;
терміну дії договору ОСЦПВВНТЗ.

и вот еще:

Розрахунок вартості полісу для нерезидентів:

(при розробці калькулятора для розрахунку страхового платежі для нерезидентів використовувати такі значення коригуючих коефіцієнтів:

для I типу:

коригуючий коефіцієнт у залежності від території переважного використання транспортного засобу дорівнює 1;
коригуючий коефіцієнт у залежності від сфери використання транспортного засобу встановлюється для фізичних осіб у розмірі 1, для юридичнії осіб у розмірі 1,2;
коригуючий коефіцієнт у залежності від водійського стажу дорівнює 1,2;
коригуючий коефіцієнт у залежності від наявності спроб шахрайства не застосовується.

для III типу:

коригуючий коефіцієнт у залежності від території переважного використання транспортного засобу дорівнює 1;
коригуючий коефіцієнт у залежності від сфери використання транспортного засобу встановлюється для фізичних осіб у розмірі 1, для юридичнії осіб у розмірі 1,2;
коригуючий коефіцієнт у залежності від водійського стажу дорівнює 1,2;
коригуючий коефіцієнт у залежності від кількості зазначених осіб — 1,2;
коригуючий коефіцієнт у залежності від наявності спроб шахрайства не застосовується.)

зы: я не рекламирую, просто привожу пример. т.к страховых компаний помоему уже куча наберётся.

Повернутися до початку
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2007 14:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я перед поездкой в Одессу застраховал в Оранте чуть больше 200грн. не хотелось тратить время на выяснение отношений с мусорами. Idea
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
BUg

Зареєстрований: 23.01.2005
Повідомлення: 1894

ПовідомленняДодано: 09 Липень 2007 19:46    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Уже не 400? Или удешевили за счет чего то, в Киеве машина прописана?

. "Ш""""""Ш" . 80632586422
VW Transporter T2 electric
Повернутися до початку
Gregory

Зареєстрований: 16.01.2007
Повідомлення: 14

ПовідомленняДодано: 11 Липень 2007 10:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

А еще есть такой вот сайтик страховой компании Универсальна:
http://www.ocv.com.ua

Но у меня вопрос:

В какой страховой компании вы страховались? Какие о ней отзывы от потерпевших по поводу выплат?

Компаний много, а выплачивают они по-разному - одни увиливают, другие нормально вроде выплачивают. Хочеться найти понадежнее.
Мне посоветовали PZU Украина.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 11 Липень 2007 15:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Не, у меня же машина стоит на учёте в Боярке в МРЕО. А живу в Вишнёвом - там в два раза дешевле чем в Киеве.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
X2-bec

Зареєстрований: 09.12.2005
Повідомлення: 3206

ПовідомленняДодано: 12 Липень 2007 20:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Shocked Непонял !!! У нас теперь автострахование тоже является обязательным ??
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
ADVOKAT

ПовідомленняДодано: 12 Липень 2007 20:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

X2-bec писав(ла):

Закон України
Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.
Можно почитать тут:
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=1961%2D15&p=1106129727460698

зы: Могу ответить конкретным ответом на конкретный вопрос.
X2-bec писав(ла):

ДА! Rolling Eyes

Повернутися до початку
kent 911

Зареєстрований: 09.12.2006
Повідомлення: 566
Моє авто: ВАЗ 21063

ПовідомленняДодано: 12 Липень 2007 22:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Оно помойму уже везде обязательное. Причем давно. Crying or Very sad
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Kobzar

Зареєстрований: 18.06.2007
Повідомлення: 217

ПовідомленняДодано: 13 Липень 2007 08:26    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вчора на КП зупинили мудазвони.

Після того як ці опестоли полізли вже дивитися номер кузова, я зрозумів - що без шматка грошей не відчепляться. Так і стало. І що ви думаєте ?

Взяв скотина 20 грн за те що не пристібнутий ремінь безпеки, і сказав що треба застрахуватися.

Я ці ремені нафіг повідкручую скажу , хай покаже потім чим мені пристібатися..

red zaz965

ПовідомленняДодано: 13 Липень 2007 09:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Kobzar писав(ла):
Вчора на КП зупинили мудазвони.

Після того як ці опестоли полізли вже дивитися номер кузова, я зрозумів - що без шматка грошей не відчепляться. Так і стало. І що ви думаєте ?

Взяв скотина 20 грн за те що не пристібнутий ремінь безпеки, і сказав що треба застрахуватися.

Я ці ремені нафіг повідкручую скажу , хай покаже потім чим мені пристібатися..

Не горячись, это их робота, если в машине с завода шли ремни безопасности то они обязательно должны быть прикручены, если ты их открутишь то придется отдавать 40 грн.

Повернутися до початку
red zaz965

ПовідомленняДодано: 13 Липень 2007 09:36    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Что будет если при проверке страховка будет отсутствовать?
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Закон Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку 1, 2, 3, 4  Наст.
Сторінка 1 з 4

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум