|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Zeus

Статус: Offline Зареєстрований: 17.11.2004 Повідомлення: 390 Звідки: Ukraine / Lviv
|
Додано: 08 Тра 2007 02:06 Заголовок повідомлення: Життєва історія. Україна. Львів. |
|
|
Сьогодні після того як посиділи в клубному гаражі, покрутили гайки і пошліфували деталі, поїхали додому. Ніби звичайний ритуал: той хто на машині, розвозить тих, хто пішки.
Ну от, я був на Астрі, відвіз Дєятєля, і повіз Маркіяна з Назаром на вул.Патона. Заїжджаємо в двір, а на нас несеться Москвич, я вирулюю, а тіп на москвичі далі їде, виїжджає на бордюр, потім знов на дорогу і впоперек вулиці в наступний двір – ситуація зрозуміла, за рулем москаля п’яний водій! Довго не думаючи, я розвертаюсь і за ним… Доганяємо, підрізати і блокувати не міг його бо точно би в’їхав в мене, сигналю і кричимо йому шоб став, він перелякався і заглох, ми вибігли з машини шоб його дістати і … висказатись, він заводиться і тікає. Під’їхала ше одна машина, ми сказали шо і як йому і давай доганяти москвича. П’яний виїхав на головну магістраль і не збирався зупинятись, хоча ледь на очі бачив, ми сигналили йому і блокували проїзд, він заїхав в той же двір (де чуть не врізався в нас), там ми його і зупинили…
Тіп пручався і не хтів виходити, Мужик з другої машини поміг і ми його витащили надвір і вирішили поговорити, все було марно, він нічого не розумів. Я викликав ДАІ. Приїхали вони за хвиллин 10-15, вислухали історію, ну і самі вже почали говорити з водієм москвича. Як виявилось, той мужик - п’яниця зі стажем (ДАІшники знайли якусь справку про то шо він бухав), лишили його на ментів і поїхали. Машина моя лишилась цілою, як і ми всі.
Не знаю, якщо ми б його не зупинили шо могло б статись і хто б постраждав, але кожен в такій ситуації діє по-різному, я розумію, що всіх таких людей не зміниш і не даш зрозуміти яго він не правий, але на одного такого вже менше. Яка ваша думка, щодо цієї ситуації?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605
|
Додано: 08 Тра 2007 03:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
нажаль бидла вскрізь хватає
перед тим як віддавати ментам треба було пару зубів йому вибити. для профілактики.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
red zaz965

Статус: Offline Зареєстрований: 22.09.2006 Повідомлення: 853 Звідки: Запорожье Моє авто: ЗАЗ 965 8-066-804-8-804 8-096-196-53-94
|
Додано: 08 Тра 2007 09:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Молодцы, дураков на дороге хватает, а есче и пьяных, бог знает, что он мог натворить, Voytik прав надо было водителя пару зубов лишить.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Igoryan
Статус: Offline Зареєстрований: 05.09.2006 Повідомлення: 56 Звідки: Киев Моє авто: синий 968
|
Додано: 08 Тра 2007 19:59 Заголовок повідомлення: |
|
|
Хорошо, что никто не пострадал! Такие, как и этот себя повел, начинают убегать и при бегстве часто совершают ДТП (превышение скорости, выезд на встречную полосу, непредвиденные маневры и т.п.). Хотя, если не останавить - все равно обязательно сделают неслабую аварию и без бегства. Молодцы, что остановили! Зубы ему надо было посчитать, однозначно.
С т-ки зрения закона - Вы также нарушали правила дорожного движения и, кроме того, гоняясь за ним провоцировали его к созданию аварийной ситуации (хотя вся ответственность все равно на нем). Т.е. вы как бы должны были только сообщить в ГАИ и все, ехать себе домой! Только пока они бы среагировали... Пока начали отлавливать этого придурка (ленты поперек дороги или бобик или БТР) - то можно было бы уже не отлавливать а приезжать на место происшествия и констатировать человеческие жертвы...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lis-il

Статус: Offline Зареєстрований: 01.11.2005 Повідомлення: 3268 Звідки: Красноярск Моє авто: 965А'68, 965'62, 966В'71, 968'77
|
Додано: 09 Тра 2007 11:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
Похвально! Правильный поступок!
Не соглашусь с Войтиком насчёт зубов: это же самоуправство. Уже или "зубы считать" или гайцев вызывать: одно из двух. Второй вариант, конечно, правильнее (Впрочем, товарищи так и поступили ) Жму руку!
_________________ Если достаточно долго портить машину, она сломается (закон Шмидта) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|