Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Олег Бриллиантовая рука
Статус: Offline Зареєстрований: 23.05.2003 Повідомлення: 3994 Звідки: Вышгород
|
Додано: 16 Лютий 2015 21:02 Заголовок повідомлення: Необхідна реальна допомога для 14 бригади |
поддержали 2 человек |
|
Це пост від Федота з Луцька:
Шановні ЗАЗоводи. Звертаюся до Вас по допомогу. 14-та (колишня 51-ша) бригада, а точніше один з її підрозділів стикнувся з проблемою - на, майже, 200 чоловік особового складу, приписана ЄДИНА карета "швидкої" на базі УАЗ - таблєтка/буханка. Але навіть засобом для пересування воно була лише колись. Стан її оцінюється як металобрухт на 80%. Не працює двигун, передній міст, роздатка. Відсутні гальма і зчеплення. КПП перевірити просто не вийшло, бо попри всі мої намагання, авто не заводиться. Кузов практично "мертвий". На даний момент авто в мене в боксі, розбирається для "дефектування". Чим далі я то роблю, тим більше накочується "журбинка". Вкладання фінансів, за попередньою оцінкою, колосальні. В голові вже виникає варіант купівлі просто справного автомобіля і передачі його підрозділу. На жаль - все впирається у фінанси та строки.
ПриватБанк
4149 4978 1292 5354 Сулім Федір Вячеславович. Бажано з поміткою "медичка".
Про кошти, які надійшли буду відписуватися раз в тиждень. Про витрати, якщо не вдасться зібрати всю сумму для купівлі іншого авто, на запчастини або інші потреби - відписуватимуся окремо, з фотосесіями. Якщо кошти будуть використані на якісь нагальні потреби бійцям з АТО - повідомлятиму окремо.
"Перша" наша робота - підготовка легкого броньованого авто для перевезення вантажів з точки розвантаження до блок-постів і взагалі потрібних місць.
База - Мазда Б-клас, пікап, 2.2 дизель, повний привід.
Крім поточних ремонтних робіт було нарощено багажне відділення, верхнє багажне відділення, підніжки, каркас, заброньовано відсік двигуна, двері та зроблено фронтальний захист на кнопці аварійного опускання. Бронювалося фінською бронеплитою RAMOR 500. Тестові випробовування прямо в мене на території дали результат: 7.62х39 з 10-ти метрів лишає лише подряпини. Поїхала на Айдар.
PS Від себе прошу всіх небайдужих долучитись до цієї важливої справи. Розумію, що зараз у багатьох скрутні часи, але ХТО, ЯК НЕ МИ!
СЛАВА УКРАЇНІ!
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас!
Останній раз редагувалося: Олег (18 Лютий 2015 20:56), всього редагувалося 1 раз |
|
Повернутися до початку |
|
|
Fedot
Статус: Offline Зареєстрований: 15.02.2008 Повідомлення: 45 Звідки: Луцьк
|
Додано: 16 Лютий 2015 23:54 Заголовок повідомлення: |
|
|
Дякую, Олег. Реального часу катастрофічно не вистачає. Та й не тільки часу.
Сьогодні ретельно розглянув подарований кузов. На жаль, його стан приблизно такий же самий, лише без таких дірок, як в рідному. В іншому випадку вже забракував би, але, допоки немає альтернативи - він "числиться" як донор. Додаю фоток.
_________________ Скажений V4 Жужик |
|
Повернутися до початку |
|
|
Valentin_ZP_UA
Статус: Offline Зареєстрований: 17.12.2006 Повідомлення: 1404 Звідки: Запоріжжя Моє авто: ЗАЗ 968м, Ford Fusion
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Jefferson
Статус: Offline Зареєстрований: 29.12.2014 Повідомлення: 178 Звідки: Київ Моє авто: 968МБ
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Fedot
|
Додано: 17 Лютий 2015 12:40 Заголовок повідомлення: |
|
|
З запчастинами то буде "план Б". Поки все ж намагаємося купити робочу, справну машинку.
П.С. Можливо, в когось є виходи на районні лікарні, де отримали нові машини, а ці УАЗи або стоять, або вже списані. Серед таких щось глянути б. В Луцьку всі такі машини вже "вигребли" і поїхали на фронт, жодної мені не лишили(((
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Ramzes духаст вичиславыч
Статус: Offline Зареєстрований: 12.01.2009 Повідомлення: 3203 Звідки: г. Харьков 3 км. трасы Харьков-Симферополь Моє авто: ЗАЗ 968М 1980 г.в., ЗАЗ 965 68 г.в. ИЖ 412,СЗД 1980 г.в кто тут инвалид?
|
Додано: 20 Лютий 2015 19:22 Заголовок повідомлення: |
|
|
та у нас буханки на вес золота да и уазики вообше пофиг какой
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Fedot
|
Додано: 20 Лютий 2015 23:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Та є їх...Все в бюджет впирається. А він, з нагальними потребами та курсом - мінус стопіццот мільйонів.
Безвихідних ситуацій не буває, і я в це вірю.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Sekator ЗамКлубногоКассира
Статус: Offline Зареєстрований: 28.04.2010 Повідомлення: 653 Звідки: Киев, Драбов Моє авто: ЗАЗ-968АЭ
|
Додано: 25 Лютий 2015 02:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
Федот, якщо надумаєте востанавлювать, є передній кардан УАЗ. БУ але в робочому стані, зможу вислати. і може по гаажу ще що нари ю по мєлочі!
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Fedot
|
Додано: 25 Лютий 2015 12:10 Заголовок повідомлення: |
|
|
Sekator писав(ла): |
Федот, якщо надумаєте востанавлювать, є передній кардан УАЗ. БУ але в робочому стані, зможу вислати. і може по гаажу ще що нари ю по мєлочі! |
Зрозумів - записав - подякував!
|
Повернутися до початку |
|
|
priedinieks
Статус: Offline Зареєстрований: 13.02.2009 Повідомлення: 746 Звідки: Latvia Моє авто: zaz 965a
|
Додано: 26 Лютий 2015 18:55 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
Перерахував на цей раз теж napalmу так як немогу визначиться на які потреби важливіше, а потреб видать багато. Вирішіть друзі самі.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
napalm Главврач
Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9913 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 26 Лютий 2015 20:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
priedinieks, получено!
Завтра переведу в гривны и перешлю Федоту.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
napalm Главврач
Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9913 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 27 Лютий 2015 14:29 Заголовок повідомлення: |
|
|
priedinieks писав(ла): |
Перерахував на цей раз теж napalmу так як немогу визначиться на які потреби важливіше, а потреб видать багато. Вирішіть друзі самі. |
Перевел Фёдору (50 Euro получилось около 1680 Грн)
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Олег Бриллиантовая рука
Статус: Offline Зареєстрований: 23.05.2003 Повідомлення: 3994 Звідки: Вышгород
|
Додано: 27 Лютий 2015 16:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
При нынешнем курсе кругленькая сумма
_________________ Я люблю Україну! Будь ласка, поважайте нас! |
|
Повернутися до початку |
|
|
Hammer Великий Комбинатор
Статус: Offline Зареєстрований: 06.08.2008 Повідомлення: 2524 Звідки: г.Лиман, Донецкая обл, УКРАИНА!!! Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(
|
Додано: 27 Лютий 2015 17:04 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
Олег
Если бы и запчасти по старой цене остались
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Fedot
|
Додано: 28 Лютий 2015 11:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
napalm писав(ла): |
priedinieks писав(ла): |
Перерахував на цей раз теж napalmу так як немогу визначиться на які потреби важливіше, а потреб видать багато. Вирішіть друзі самі. |
Перевел Фёдору (50 Euro получилось около 1680 Грн) |
Є таке, прийшло, дякую.
Сьогодні зявився промінь надії (зливаю секретну інформацію). Працюємо в цьому напрямку.
|
Повернутися до початку |
|
|
napalm Главврач
|
Додано: 11 Березень 2015 15:25 Заголовок повідомлення: |
|
|
Еще немного закинул
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Fedot
|
Додано: 11 Березень 2015 21:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
napalm писав(ла): |
Еще немного закинул |
Дякую, прийшло.
Попри потреби, трішки поліпшилась фінансова ситуація (дякуючи небайдужим патріотам). 3 "таблєтки" мною вже відбраковано, бо попри "адекватну" ціну, брати там не було що.
|
Повернутися до початку |
|
|
Dethmond
Статус: Offline Зареєстрований: 20.08.2013 Повідомлення: 17 Звідки: м.Соснівка Львівська обл. Моє авто: ЗАЗ 968 М
|
Додано: 13 Березень 2015 00:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
Приівіт! питався сьогодіні в лікарні (водія) з м.Червонограда чи є в них машни буханки (всі які списані віддали зразу на металолом).. казазав що є але відчужити можна тільки через воєнкомат .. якщо зловлю головного бухгалтера дізнаюсь більше, можна також попитатись в РЕМ, Газовщиків ,електриків ... до них доступу поки що немаю
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Вован
Статус: Offline Зареєстрований: 25.04.2004 Повідомлення: 356 Звідки: Киев Моє авто: заз968м
|
Додано: 20 Березень 2015 13:51 Заголовок повідомлення: |
|
|
Сьогодні вранці закинув трохи грошенят, через термінал.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
$RONSON$ Холодостойкое Усиленное устроЙство
Статус: Offline Зареєстрований: 30.11.2010 Повідомлення: 689 Звідки: Харьков Моє авто: ЗАЗ 968а,ЗАЗ 965 (продан) (ЗАЗ 968м (продан),ЗАЗ 965а(продан))
|
Додано: 26 Березень 2015 09:55 Заголовок повідомлення: |
|
|
http://rst.ua/oldcars/uaz/452/uaz_452_3843959.html
Если заинтересует, могу позвонить! Если он в пределах города Харькова поеду посмотрю и сделаю подробный фото отчет и проведу ревизию по состоянию авто!
|
|
Повернутися до початку |
|
|
|