Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Де взяти вольфрам

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
AFC

Статус: Offline
Зареєстрований: 06.11.2012
Повідомлення: 30
Моє авто: ЗАЗ 965А

ПовідомленняДодано: 29 Квітень 2014 12:31    Заголовок повідомлення: Де взяти вольфрам Відповісти з цитатою

Привіт усім. Потрібен кусочок вольфрамогового дроту(проволки). Товщина від 3мм до 8мм довжина хоча б пару сантиметрів. Може в когось є таке добро, а може підкажете де можна дістати?
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
chovchov
Барыга ШустоФФ

Зареєстрований: 04.08.2011
Повідомлення: 2174
Моє авто: Заз 965

ПовідомленняДодано: 29 Квітень 2014 17:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

у меня есть только тонкая - около 1-1.5мм
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Вя4еслав

Зареєстрований: 10.09.2013
Повідомлення: 148
Моє авто: ЗАЗ 965 А

ПовідомленняДодано: 29 Квітень 2014 19:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

При аргонной сварке используют вольфрамовые электроды, в зависимости от режимов разная толщина (от1,5 до 3 мм. "на глаз"). Длина нового около 10-15 см.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 29 Квітень 2014 20:57    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

В котельній(газовій) для контролю полум’я використовуються(використовувались?) вольфрамові електроди(дроти).
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
AFC

ПовідомленняДодано: 29 Квітень 2014 21:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вя4еслав писав(ла):
При аргонной сварке используют вольфрамовые электроды, в зависимости от режимов разная толщина (от1,5 до 3 мм. "на глаз"). Длина нового около 10-15 см.
тре пошукати в спец магазинах.
Повернутися до початку
AFC

ПовідомленняДодано: 29 Квітень 2014 21:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Wladimir_Donetsk писав(ла):
В котельній(газовій) для контролю полум’я використовуються(використовувались?) вольфрамові електроди(дроти).
Якщо можна то детальніше будь ласка. Якої приблизно товщини той дріт? І в яких котельнях застосовується? Просто є знайомі на Газовій службі, але їм тре буде якось конкретніше пояснити.. Хоча і за таку "наводку" вдячний
Повернутися до початку
Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

Зареєстрований: 02.06.2009
Повідомлення: 2424
Моє авто: Geely mk new comfort 2011 Пежо 301 1,6hdi

ПовідомленняДодано: 30 Квітень 2014 13:25    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

AFC стоят в топке котла на датчиках
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 30 Квітень 2014 22:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

AFC Абсолютно різної форми і довжини, коли я працював на котельній(обслуговував Контрольно Вимірювальні Прилади та Автоматику), єлектроди були пласкі і довгі, такі собі стрічки завтовшки 3 - 4 міліметри, шириною 10 - 15 мм і довжиною від 20 сантиметрів до 70 см.
Також бувають(були, бо я там працював у 1988 році) "дроти" діаметром 8 - 12 мм.

Раніше ж написав, котельня газова!
Котли ДКВР-13, але то не має різниці який котел. Важливо що там є датчик іонізації.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
AFC

ПовідомленняДодано: 30 Квітень 2014 22:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Усім дякую. Буду пробувати дістати.
Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум