Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Впервые во Львов

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Corename
Капитан Улитка
Капитан Улитка

Статус: Offline
Зареєстрований: 02.06.2008
Повідомлення: 2090
Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013

ПовідомленняДодано: 14 Тра 2012 21:58    Заголовок повідомлення: Впервые во Львов Відповісти з цитатою

Доброго времени суток, товарищи Very Happy
Этим летом, в июле, мы (я и моя Кристина) хотим съездить во Львов, город посмотреть, буквально на пару дней. Ни я, ни она там никогда небыли, и подобным образом никогда не путешествовали. Посему возникает ряд вопросов, с которыми я решил обратится к вам.
Кто что может посоветовать, какие музеи, места? Может кто знает где есть дешевое жилье?
В общем, помогите советом неведающим Embarassed

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 14 Тра 2012 22:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Саня, а как насчет посетить мегаслет в Каменце-Подольском в июле?
Львов стоял и будет стоять, а такое мероприятие произведет неизгладимое впечатление! Решайтесь!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Hell-Racer

†

Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 14 Тра 2012 22:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Одно другому не мешает Cool

For me
Forever...
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Юка

Зареєстрований: 22.04.2012
Повідомлення: 0
Моє авто: KIA Cee'd, Москвич 401

ПовідомленняДодано: 14 Тра 2012 22:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Львов - моя слабость. Smile Стабильно ездим несколько раз в год за хорошими впечатлениями и вкусной кухней.
Основные достопримечательности или злачные места Smile)) :
1. Естественно, "Криївка". Площа Ринок, 14. Наше любимое заведение во Львове. Неприглядный такой подъезд, на 1 этаже дубовая дверь без надписей. Стучишь, говоришь пароль. Кухня обалденная, советую взять "півметра ковбаски", сковорідку “Сита Дивізія", штрудель яблучно-вишневий, медовуху (кстати, ее бесплатно наливают уже на входе).
Их сайт: http://www.kryjivka.com.ua
2. «Дім Легенд», Староеврейская, 48. Обязательно сходите на экскурсию, сидеть там необязательно. Каждая комната в этом 7-ми этажном здании хранит свою легенду, это ресторан-музей. Поднимитесь на последний этаж, а оттуда по лестнице - на крышу. Обещаю, такого вы еще не видели. smile
3. Львівська Майстерня шоколаду - "Шоколадні вироби ручної роботи зі справжнього бельгійського шоколаду. Кожна цукерка і фігурка виліплені дбайливими руками майстрів. Всього, асортимент цукерок налічує 42 види, з них 16 видів трюфелів з різноманітними смаками від класичних до фруктових, цукерки з марципаном, кремові начинки і горішки в шоколаді. В майстерні діє маленька кав'ярня, де можна скуштувати гарячого шоколаду і вишуканої кави. Також, на першому поверсі можна поспостерігати за самим процесом виробництва, правда, тільки за склом."
Очень интересно наблюдать за процессом отливки шоколада, очень советую сходить. На втором этаже магазинчик шоколада, обязательно купите на сувениры, да и себе тоже (трюфели у них просто обалденные).
4. Лівий берег - ресторан-музей. (Здивуйся сам і здивуй друзів: просто під Львівською Оперою – на хвилях підземної річки Полтви – тепло, смачно і містично… Побач красу, яка потопає! ЗІГРІЙСЯ взимку на ЛІВОМУ БЕРЕЗІ!) - кнайпа в здании (вернее под зданием) Оперного театра (если стоять лицом - то вход с правого крыла). Проспект Свободи, 28. Очень прикольно, тоже ресторан-музей. Брали у них обалденные травяные чаи с медом, сладости и слушали джаз-бенд. По вечерам обалденно играют джаз (уточните день)! Просто не хотелось уходить.
5. "Гасова лямпа" - "Ресторан-музей розташований на вулиці Вірменській, 20 у центральній частині міста Львова. Заклад присвячений винайденню гасової лампи в 1853 році саме у Львові. У ресторані знаходяться експонати близько 200 гасових ламп, а також копія оригіналу найпершого винаходу. Саме тому являє собою ресторацію-музей.
Атмосфера справжнього львівського пабу доповнена вибухами, спалахами, запахом гасу та музикою у стилі гранж і рок. Потрапити до ресторану допомагає провідник із запаленим ліхтарем. Ресторан охоплює три поверхи та літню терасу з краєвидом львівських стріх. На терасі розташований великий ліхтар у вигляді гасової лампи, який видно здалеку. Саме тому гаслом ресторану став вираз «Йди на світло». Фірмові гримучі суміші (п'янка алхімія): бензинівка, нафтівка, гасівка."
Поднимайтесь на верхнюю веранду, там очень уютно и открывается обалденный вид на Львовские крыши. Кухня так себе, но цены доступные.
6. «Під Золотою Розою». Дорогое заведение.
Галицька жидівська кнайпа. Ресторан, що відтворює затишок та тепло справжньої єврейської оселі. Цей ресторан розташований на вулиці Староєврейській неподалiк мiсця, де до 1942 року стояла синагога Золота Роза, у центральній частині Львова.
Ресторан оформлений скатертинами ручної роботи, швейними машинками, скрипками, свічками та менорами. Однією із концептуальних традицій є омивання рук гостей перед початком трапези. Меню являє собою літературний альманах, що розповідає про історію євреїв Львова. Ще одна особливість меню — відсутність цін. Це дає змогу відвідувачам та офіціанту торгуватись за ціни замовлених страв.
Особливості кухні: фарширований щупак, форшмак, рублена печінка, хумус (мастило до маци), вареники з рибою, цимес (морква з чорносливом). Додаткові атракції: примірка пейсів та капелюхів, частування «пейсихівкою» (настоянкою на родзинках), жива клезмерська музика.
7. "Мазох". ул. Сербская. Для любителей острых ощущений. Наручники, плетки и все такое. Ну и соответствующие блюда. Smile http://masoch-cafe.com.ua
8. Перший ресторан-пивоварня "Кумпель". Пл. Митна.
9. Самый вкусный штрудель и глинтвейн - только в Кав'ярні «На Бамбетлі», пл. Ринок, 29. Обязательно зайдите, очень харизматическое место, говорят что там лучший кофе, но увы я его не пью...

Обязательно залезть на Ратушу, пл. Рынок, и осмотреть Львов с высоты птичьего полета. Smile

Еще советую съездить на экскурсию во Львовский музей пивоварения, ул. Клепаровская, 18. http://bigpicture.ru/?p=112570. Стоимость билета была 15 грн., за эти деньги очень интересная экскурсия, а в конце в подарок 2 бокала живого пива. Smile
А если вы любители экстрима - то на Личаківське кладовище ночью. smile На самом деле там очень прикольно, ночью экскурсий нет, но за 20 грн. вас пустят на территорию посмотреть на кладбищенскую архитектуру. Smile))) Wink Wink

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Corename
Капитан Улитка
Капитан Улитка

Зареєстрований: 02.06.2008
Повідомлення: 2090
Моє авто: Белый Челленджер 968М 1993, Geely MK 2013

ПовідомленняДодано: 15 Тра 2012 14:22    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Юка, спасибо огромное за твой пост. Будем ориентироватся, но уже...в следующем году, наверное. Саняба написал о Мегаслете, и мы решили в этом году поехать туда, а уже на следующий год во Львов.. Embarassed
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Юка

Зареєстрований: 22.04.2012
Повідомлення: 0
Моє авто: KIA Cee'd, Москвич 401

ПовідомленняДодано: 15 Тра 2012 21:56    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Corename, да не за что, я про Львов могу говорить бесконечно. Smile))
А вот в Каменце я не была, может выберемся летом.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Офф-топік Часовий пояс: GMT + 3
Сторінка 1 з 1

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум