Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Ro968Ma
Статус: Offline Зареєстрований: 15.07.2009 Повідомлення: 191 Звідки: Чортків, Тернопільська обл.
|
Додано: 15 Січень 2010 16:00 Заголовок повідомлення: Ford принял решение продать Volvo китайской компании Geely |
|
|
Цитата: |
Пока сделка окончательно еще не оформлена – в ближайшие несколько недель стороны должны договориться о вопросе интеллектуальной собственности – Ford не хочет просто так передавать китайцам свои ноу-хау в области создания новых моделей. |
Давно цікавлюсь цією темою, прикол в тому що все врибобництво, усі конвеєри також перенесуть в Китай, а в першу чергу конвеєри по зборці XC 90, що знаходяться в США. А китайцям ноу-хау і н@%Yй не потрібні, вони їх просто $пиzдяt.
А в мене була мрія XC 70 (хоч про щось треба мріяти) а тепер не міря а .
Я собі уявляю типового покупця Volvo - консерватор у всьому, людину яка хоче бути постійно впевнена у своїй безпеці і у надійності автомобіля, автомобіль для якої є частиною ділової репутації, і як їм китайці хочуть впарювати наступні моделі.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
napalm Главврач

Статус: Offline Зареєстрований: 11.04.2003 Повідомлення: 9916 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 16 Січень 2010 00:27 Заголовок повідомлення: |
|
|
Та они и без китайцев не были надежными.
У товарища была S80, так каждый месяц в ней что-то серьезное накрывалось - то движек, то коробка... Обращался обычно, обслуживался в официальном сервисе.
В общем, мне их не жаль.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Ницик Неисправимый оптимист

Статус: Offline Зареєстрований: 24.11.2008 Повідомлення: 1619 Звідки: Кам'янець-Подільський Моє авто: ЗАЗ 968М,ЗАЗ 968А
|
Додано: 16 Січень 2010 00:53 Заголовок повідомлення: |
|
|
Ну це як кому попадеться,у товарища є 760 вольво він на ній розігнався злетів з дороги,в польоті збив телеграфний стовб і проїхався на бочі метрів 20.На бампері тріснула пластмаска, ручки позривало і краску на дверях зішкрабало від того шо на боці проїхався.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|