Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Fedot

Статус: Offline Зареєстрований: 15.02.2008 Повідомлення: 45 Звідки: Луцьк
|
Додано: 01 Березень 2009 23:39 Заголовок повідомлення: Допоможіть з лобовим склом |
|
|
В пошуку не знайшов, тож прошу допомоги в досвідчених. Жахливо і постійно потіє скло. Лишивши Жужа на стоянці, за кілька годин, при морозі, замерзає нафіг. І не тільки лобове. Хто знає як це побороти??
_________________ Скажений V4 Жужик |
|
Повернутися до початку |
|
 |
sanitar лентяй

Статус: Offline Зареєстрований: 29.11.2005 Повідомлення: 11632 Звідки: Киев Моє авто: 968м
|
Додано: 01 Березень 2009 23:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
влага в салоне откуда-то.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Быстрый
Статус: Offline Зареєстрований: 29.08.2008 Повідомлення: 40 Звідки: Cумы
|
Додано: 02 Березень 2009 00:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
Само собой влага(например от мокрого коврика) дает конденсат на стеклах и еще разность температур в салоне и за бортом. Лечиться так: коврики держать сухими-вытрушивать обувь перед посадкой, влагу кстати хорошо впитывает газета. Перед тем как ставить машину на стоянку открываем двери и выстужаем салон до температуры окружающего воздуха. И будет вам счастье 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Voytik

Статус: Offline Зареєстрований: 17.04.2003 Повідомлення: 13605
|
Додано: 02 Березень 2009 00:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
Федір привіт!
думаю треба всі вікна просіліконити. загнати під ущільнювач.
з дверми проблемніше. треба дивитись чи вскрізь добре прилягає резіна. і провірити чи в самих дверях, знизу, не забиті зливні дірки.
я б ще вентиляцію зробив. як в іномарках.
в мене тепер теж є така
ще помойму хтось якось писав що в нього в Милі тікло десь за бардачком вроді, з під капота, над пічкою, там щось є вроді.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Fedot

Статус: Offline Зареєстрований: 15.02.2008 Повідомлення: 45 Звідки: Луцьк
|
Додано: 03 Березень 2009 20:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
Привіт Ігор. Поколупався і знайшов, що таки з-під бардачка, з-під капота з лівої сторони вода капає...Буде тепліше - зніму панель і буду воювати. Дякую тобі і всім, хто відписався в темі.
_________________ Скажений V4 Жужик |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Hammer Великий Комбинатор

Статус: Offline Зареєстрований: 06.08.2008 Повідомлення: 2524 Звідки: г.Лиман, Донецкая обл, УКРАИНА!!! Моє авто: ЗАЗ 965, 61г.в.- был :(
|
Додано: 03 Березень 2009 20:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
ОФФ-топ- Извиняюсь!!!!!! На днях приехал друг на Опеле и расказывает историю "Забибикался всю осень и зиму потеют стекла"!!! Открываем фирьтр забора воздуха из-за борта, а там вместо фильтра сплошной комок грязи!!! Вот и вся проблема 
_________________ зовут меня- Веталь  |
|
Повернутися до початку |
|
 |
|