Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

968M "Володин"
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Наст.

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Статус: Offline
Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 07 Грудень 2013 21:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Доводилось мне долго обслуживать машинку одну - микрик Ниссан Караван с турбодизелем, так про него в его книжке написано было, как воздух из системы удалять - сначала машину передком загоняешь на пандус, открываешь спереди пробку, воздух выходит, съежаешь и доливаешь, и потом задом на пандус - и сзади с печки патрубок снимаешь, выпускаешь воздух, съезжаешь и доливаешь.

Я на полном серьёзе Exclamation

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Вован

Зареєстрований: 25.04.2004
Повідомлення: 356
Моє авто: заз968м

ПовідомленняДодано: 07 Грудень 2013 22:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Правильно, выкинь этот бачёк и купи круглый VW, Skoda, там есть трубочка для выхода воздуха. Завтра покажу фотку как у меня.
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
965mmx

Зареєстрований: 28.05.2006
Повідомлення: 2501
Моє авто: 965

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2013 01:50    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а еще есть расширительный бачек от приоры, в нем даже два входа под трубочки, доступный и достаточно прочный. его на шевроле-нивы народ ставит, ввиду того что там родной убого лопается, я вот на таком второй год все норм, даже на Газель такой я поставил, после того как три родных поменял.

nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

Зареєстрований: 16.05.2007
Повідомлення: 4473
Моє авто: Zaz 968 m low

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2013 11:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вован писав(ла):
Правильно, выкинь этот бачёк и купи круглый VW, Skoda, там есть трубочка для выхода воздуха. Завтра покажу фотку как у меня.

такой бачек?

жду фотко.
965mmx ездил только что в магаз и смотрел приоро бачек, из тех вазовских что мне показали - на вид самый прочный такой, и более плоский.
походу выбор будет между этими двумя, и разместить в нужном месте его.

nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2013 11:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

John Warner писав(ла):
Доводилось мне долго обслуживать машинку одну - микрик Ниссан Караван с турбодизелем, так про него в его книжке написано было, как воздух из системы удалять - сначала машину передком загоняешь на пандус, открываешь спереди пробку, воздух выходит, съежаешь и доливаешь, и потом задом на пандус - и сзади с печки патрубок снимаешь, выпускаешь воздух, съезжаешь и доливаешь.

Я на полном серьёзе Exclamation

у меня получается, что теперь будет без заливных кришек система...через бачек только, буду как-то закачивать прожимая шланги.
щас переодеваться буду, да идти на улицу к жужу..
пока в предвкушении,забытого ощущения кручения гаек на морозе

Вован

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2013 12:18    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Да такой.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Вован

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2013 12:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Вот так крепил.

Повернутися до початку
RIDE

Зареєстрований: 28.09.2011
Повідомлення: 951
Моє авто: 968

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2013 22:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну шо там з зчепленням було то?

Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 08 Грудень 2013 22:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Шо було, шо було - руки з опи було Twisted Evil

RIDE

ПовідомленняДодано: 09 Грудень 2013 00:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ясно панятно

Повернутися до початку
nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

ПовідомленняДодано: 09 Грудень 2013 11:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я ж кажу шо проблема була в майже стертому диску, в тому шо закусувало трохи выжимний на направляйці, та якогось хера открутилась
вилка від колокола.
хоча перед тим як ставити вижимний дивилися туди, нажимали, все стояло на місці..
машина їде, в порівнянні з 40кою запас є, і резво так розгоняється до 80-90, дальше не пробував бо дорога стрьомна була.
ну і вчора коли переробляв патрубки поняв шо з бачком ми вообще не правильно зробили.
вчора вже був вициганяний фольцовський бачок у друга, такий як Вован показав
і треба зробити отак

осталось тройнічок поставить, і кріплення для бачка переробить.
сьогодні може знайду десь тройнічок такий як нада.
а на літо треба купить шниво вентилятори...

RIDE

ПовідомленняДодано: 09 Грудень 2013 23:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ну тоді все гуд,вітаю так тримати!!!шо моторчик як працює?

Повернутися до початку
LEKS
Авторитетище
Авторитетище

Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 7163

ПовідомленняДодано: 17 Грудень 2013 00:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

трубочка развоздушки от радиатора - это труъ! у меня такая же через весь салон идет, рядом с основными шлангами. работает четко. но все равно, при заливке пустой системы надо разъединять систему в самой верхней точке. по-логике - самое верхнее место в блоке и головке - проток во впускном коллекторе. я там снимаю заглушку, поднимаю бачок повыше - и вуаля, полностью заполненная система. через какое-то время процедуру можно повторить, туда оставшийся воздух выгонит.

да, и еще. проверял неоднократно. положение бачка абсолютно дофени относительно работы системы. выше, ниже... если нет воздуха - все циркулирует правильно. единственный минус чего нельзя низко бачок расположить - при остановленном моторе жидкость сливается в бачок и может вытечь. так что, ставь бачок не ниже уровня радиатора или головки блока. тогда нормуль будет. крепление бачка лучше делать съемным, чтоб при заправке системы его можно было отсоединить и поднять повыше. положение радиатора тоже не сильно влият. лучше, чтоб он был хоть на сантиметр выше мотора, тогда воздух будет выходить в радиатор и удаляться в бачок через слив.

nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

ПовідомленняДодано: 17 Грудень 2013 15:10    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

переделал систему немного.
радиатор не трогал, только убрал то недогорловину, поставил бачек как у Вована, на выходных думаю купить акум и буду тестить систему.
думаю все будет норм. бачек немного выше головы и радиатора.

nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2013 12:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

без этого никуда)

XpoH

Зареєстрований: 08.10.2012
Повідомлення: 490
Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2013 12:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

жопа збс, от би ще баночку круглу, а не приплюснуту Wink
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
nylon
Кот Леопольд
Кот Леопольд

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2013 13:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

нээ, лучше така, кругла вже була у мене...не альоо.

petertuning

Зареєстрований: 17.06.2004
Повідомлення: 2557

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2013 14:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

красота

XpoH

Зареєстрований: 08.10.2012
Повідомлення: 490
Моє авто: ЗАЗ 968М (Морська Хвилька)

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2013 16:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ти давай розказуй чи їздить та як їздить??? Cool
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Proffesor

Зареєстрований: 03.10.2010
Повідомлення: 2987
Моє авто: ЗАЗ 968м Бєжик 1994, ЗАЗ 968М 1990

ПовідомленняДодано: 25 Грудень 2013 18:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

за прямоток респектую! каллєга Cool Laughing
давай відео як він їздить)

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Гараж Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Наст.
Сторінка 21 з 22

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум