|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 05 Жовтень 2010 18:23 Заголовок повідомлення: Запорожці всіх країн - єднайтеся! |
|
|
Краще пізно, ніж ніколи Вітаю всіх із святом!!!!!!! Бажаю нам всім почастіше зустрічатися, і в тісному і в розширненому колі. Шкода, що я так далеко, а то би обов"язково кудись потасувалася (скорше всього в Тараканів).
Подивилась по лінку на нашу веб-сторінку - таке враження, що мене на нашому святі у Львові взагалі не було 
_________________ Ірина Денис
+38 096 188 58 25
+49 170 599 24 35 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 05 Жовтень 2010 20:13 Заголовок повідомлення: Re: Запорожці всіх країн - єднайтеся! |
|
|
iryska писав(ла): |
Краще пізно, ніж ніколи Вітаю всіх із святом!!!!!!! Бажаю нам всім почастіше зустрічатися, і в тісному і в розширненому колі. Шкода, що я так далеко, а то би обов"язково кудись потасувалася (скорше всього в Тараканів).
Подивилась по лінку на нашу веб-сторінку - таке враження, що мене на нашому святі у Львові взагалі не було  |
Неодмінно, в найближчому майбутньому виправимо цю несправедливість!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 12 Жовтень 2010 19:58 Заголовок повідомлення: Re: Запорожці всіх країн - єднайтеся! |
|
|
evgeny1 писав(ла): |
iryska писав(ла): |
Подивилась по лінку на нашу веб-сторінку - таке враження, що мене на нашому святі у Львові взагалі не було  |
Неодмінно, в найближчому майбутньому виправимо цю несправедливість! |
Іруся, тепер подивися, ми виправили...
http://zazkozak.com/180.html?&L=0
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|