Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

алкопробег Красноярск-Киев-Карпаты 2010!
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  

куда едем?
Осмолода
58%
 58%  [ 10 ]
Казмещик, как прошлый раз
11%
 11%  [ 2 ]
Пип Иван
29%
 29%  [ 5 ]
Всього проголосувало : 17

Автор Повідомлення
Hell-Racer

†

Статус: Offline
Зареєстрований: 18.07.2007
Повідомлення: 6929
Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 13 Серпень 2010 17:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Та ніби як разом відпочиваємо, тож логічно було обирати разом. Але я не заперечую. Хто як схоче так і зробить. Laughing
Ми в понеділок у другій половині дня приїдемо, бо в першій я показуватиму народу місто Cool

Останній раз редагувалося: Hell-Racer (13 Серпень 2010 17:41), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 13 Серпень 2010 17:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а що плануєш обирати? Smile
думаю зрозуміло, що харчі потрібні зразу на чотири дні, і таке що швидко не псується?
вибирати практично нема з чого.
каша, картопля, макарони, консерви, сало, кетчуп/майонез, помідори/огірки, пиво/вода. все.
ще можна набрати якоїсь хімії тіпа Мівіна.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Hell-Racer

†

Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT

ПовідомленняДодано: 13 Серпень 2010 17:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
а що плануєш обирати? Smile
думаю зрозуміло, що харчі потрібні зразу на чотири дні, і таке що швидко не псується?
вибирати практично нема з чого.
каша, картопля, макарони, консерви, сало, кетчуп/майонез, помідори/огірки, пиво/вода. все.
ще можна набрати якоїсь хімії тіпа Мівіна.

ПИВО - обирати! Консерви - обирати, кетчуп-майонез так само. Хімію ліпше не брати.
Коротше кажучи - я уже сказав, що ми (Ілля, Бодик і франківчани-калушани) закупимося у тут, на місці. Не бачу смислу тягти то всьо з собой непонятно звідки Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail
Voytik

ПовідомленняДодано: 13 Серпень 2010 17:51    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

добре, закуповуйтесь
у нас не буде стільки вільного часу як у вас, то прийдеться закупитись раніше вдома.

Повернутися до початку
Тринадцятий

Зареєстрований: 26.04.2006
Повідомлення: 181

ПовідомленняДодано: 14 Серпень 2010 08:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Пропоную в Калуші просто зкоректувати меню, бікоз при поході на вершину обід автоматично випадає, сухпай& гсм, тягнути лишній харч смислу нема.Тут по місцю купувати огірки-помідори.І ще обовязково запасайтесь плащиками-дощовиками, дощ може падати декілька разів на добу. Відповідно температура повітря паде на5-10 градусів, а в мокрому одязі дюдя б-р-р-р!
З.І. В Осмолоді є два магазина!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Voytik

ПовідомленняДодано: 14 Серпень 2010 12:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Барбаросс вже все, нікуди не їде.
Повернутися до початку
Тринадцятий

Зареєстрований: 26.04.2006
Повідомлення: 181

ПовідомленняДодано: 14 Серпень 2010 15:28    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
Барбаросс вже все, нікуди не їде.

За ті 20-ть років, що я мандрую по горах, то нормальне явище- половина від заявленого колективу

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
bodia
еретик-отступник

Зареєстрований: 11.02.2006
Повідомлення: 1303
Моє авто: визжала шина,шатал труба,гарела бампер))

ПовідомленняДодано: 15 Серпень 2010 02:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Намана все будет,нам осталось подкрутить пару гаек и собрать шмотки,и завтра часеков в 7-8 выезжаем к вам Very Happy
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
bodia
еретик-отступник

Зареєстрований: 11.02.2006
Повідомлення: 1303
Моє авто: визжала шина,шатал труба,гарела бампер))

ПовідомленняДодано: 15 Серпень 2010 18:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну типа мы ужо на стреме,через час выезжаем.Ждите нас Very Happy
Если что бум выходить на связь.
на всяк,мой моб 063 606 45 95 или 095 167 30 14
Илья 098 322 09 20

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 16 Серпень 2010 00:43    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Бодык с Ильёй благополучно проехали Житомир (привед мотойуре). Сейчас должны быть где-то возле Староконстантинова.

А у меня какие-то траблы: бензонасос перестал работать, потом чудным образом сам вдруг ожил, свеча лопнула, проводка коротнула, расконтрилась и выкрутилась пробка верхней шаровой справа. Сцуко. Сейчас уже всё ок, но мля! Шото странно это всё! Confused

Повернутися до початку
Hell-Racer

†

ПовідомленняДодано: 16 Серпень 2010 06:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Народ приехал! Встретил, спим.
Повернутися до початку
John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 16 Серпень 2010 23:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Я так понимаю, на данный момент происходит собственно алкотрэш...
Laughing Laughing Laughing

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
maxx
Запцацковед
Запцацковед

Зареєстрований: 04.12.2003
Повідомлення: 4890
Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968

ПовідомленняДодано: 16 Серпень 2010 23:27    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ПОСАДИТЕ ВОФФКУ ПЯНОГО В ПОЕЗД НА КРАСНОЯРСК ПО ОШИБКЕ
Повернутися до початку
X2-bec

Зареєстрований: 09.12.2005
Повідомлення: 3206

ПовідомленняДодано: 16 Серпень 2010 23:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Laughing пусть катаеццо до НГ ? Very Happy
Повернутися до початку
Переглянути профіль Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
John Warner

ПовідомленняДодано: 17 Серпень 2010 00:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

maxx писав(ла):
ПОСАДИТЕ ВОФФКУ ПЯНОГО В ПОЕЗД НА КРАСНОЯРСК ПО ОШИБКЕ

X2-bec писав(ла):
Laughing пусть катаеццо до НГ ? Very Happy

Красноярск, Третья улица Строителей, дом 25 квартира 12 ???

Повернутися до початку
Lanc
Дохтор Снежок
Дохтор Снежок

Зареєстрований: 24.07.2006
Повідомлення: 10321
Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965

ПовідомленняДодано: 17 Серпень 2010 01:00    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

не гоните! Врятли там поймут шутку, когда увидят патлатого хохла Laughing

John Warner

ПовідомленняДодано: 17 Серпень 2010 05:29    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ланц, а он представится как "Алкоголик из Франика", и всё проканает Laughing
Повернутися до початку
Lis-il

Зареєстрований: 01.11.2005
Повідомлення: 3268
Моє авто: 965А'68, 965'62, 966В'71, 968'77

ПовідомленняДодано: 18 Серпень 2010 22:05    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Алкотреш в самом разгаре! Отчет (в том числе фото) - по приезде Wink

Саняба
Быстрый Гонсалес
Быстрый Гонсалес

Зареєстрований: 19.08.2006
Повідомлення: 4605
Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет

ПовідомленняДодано: 19 Серпень 2010 14:03    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
kobza
Шаман Сосіской

Зареєстрований: 09.11.2008
Повідомлення: 695

ПовідомленняДодано: 19 Серпень 2010 19:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Всім привіт,добрався нормально.
Всім велике спасибі за гарно проведений час.
Окрема подяка Тринайсетому,ти кращий Wink
Собаці сподобалось також Very Happy

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Наст.
Сторінка 14 з 16

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум