Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
LEKS Авторитетище

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 7163 Звідки: Боярка (пригород КИЕВА)
|
Додано: 12 Листопад 2013 11:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
сами по себе материалы ничего не значат. иной пластик покрепче силумина бывает. плюс точность изготовления. как бы не вышло, что вся эта латунь с алюминием не умерла через 5-6 часов работы
_________________ 050-5254195 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Romero

Статус: Offline Зареєстрований: 14.10.2011 Повідомлення: 46 Звідки: львів Моє авто: 968М, Вектра, ЗАЗоцикл, Дніпро.
|
Додано: 12 Листопад 2013 14:34 Заголовок повідомлення: |
|
|
Сперечатись нема про що, брак і в керхера буває.
Я вже писав, гарантійний термін 2 роки, це таки про щось говорить.
Якщо б не та гарантія, я б ще довго думав, чи варта її брати без огляду "нутрощів".
Що до пластику, простий факт: усі дешеві керхери мають пластикові насоси, у дорогих моделей вони алюмінієві чи латунні - висновок очевидний, сперечатися нема сенсу.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Barbarossa НашКузьмич

Статус: Offline Зареєстрований: 23.01.2009 Повідомлення: 3193 Звідки: Кам’янець-Подільський, Україна Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М
|
Додано: 12 Листопад 2013 14:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
Гарантия 2 года- это большой плюс при покупке и хороший срок для испытания. Пользуешся по полной и не заморачиваешься.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

Статус: Offline Зареєстрований: 15.04.2003 Повідомлення: 7163 Звідки: Боярка (пригород КИЕВА)
|
Додано: 12 Листопад 2013 16:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
на керхер тоже 2 года
|
Повернутися до початку |
|
 |
Romero

Статус: Offline Зареєстрований: 14.10.2011 Повідомлення: 46 Звідки: львів Моє авто: 968М, Вектра, ЗАЗоцикл, Дніпро.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
LEKS Авторитетище

|
Додано: 12 Листопад 2013 17:17 Заголовок повідомлення: |
|
|
там причина именно в окислах алюминия )))))
|
Повернутися до початку |
|
 |
Romero

|
Додано: 12 Листопад 2013 23:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
Лише в одному місці, в клапані старт-стоп, і якби ж то тільки в окисах, ти напевно далі не читав. Також розповсюджене заїдання плунжерів, міняють втулки, клапана, злітає шайба підшибника, клинить мотор, тріскають пружини плунжерів, осьовий люфт ротора мотора і ще всяка містика. Це я до того, що ламається наче китаєць, то навіщо платити більше?
Приклад відгуку:
"все никак не могут починить мою мойку в чем может быть дело???
вобщем мойка работает пару минут после сборки потом один поршень заедает и она начинает фыркать и не сосать воду. если долго пшикать то задирает шайбу которая в масле у поршней. потом ее шлифовали но опять тоже самое повторяется.
подскажите может кто сталкивался с таким??? уже надоело возить мойку в ремонт. Клапана маленькие белые в количестве 3 штук меняли на новые но все равно тоже самое."
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|