Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Покрасил-хорошо,но хочу больше блеска!
На сторінку Попер.  1, 2

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
GTMAD

Статус: Offline
Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 14 Квітень 2011 23:42    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Wladimir_Donetsk писав(ла):
P.S. Чтобы акрил лучше блестел нужно чтобы либо растворитель был "жирный", либовводить в готовую краску замедлитель (2К+1), но сохнет долго.

Будь що жирне в процесі фарбування це хрест на якості

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 15 Квітень 2011 01:30    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Жирное в кавычках, имеется в виду долгоиспаряющийся растворитель, к примеру ацетон "сухой" быстро испаряется, хрош для нитрокраски, она же база, при высыхании даёт шероховатое покрытие пигмента, на которое хорошо ложится лак.
пример: "жирный" растворитель - 650.

Повернутися до початку
Димас

Зареєстрований: 26.02.2010
Повідомлення: 410

ПовідомленняДодано: 15 Квітень 2011 08:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

GTMAD писав(ла):
Вся балаканина звелась до тези "кожен др*че як він хоче".
Ключові тези:
Нітро фарбою автомобіль фарбувати це гріх, хіба для ворога, навіть добрий алкід має кращі антикорозійні властивості.
Акріли це 1К (одно компонентні) фарби або лаки, тому вони набувають своїх властивостей завдяки випаровуванню розчинника. Тому вони потребують високотемпературної сушки (120 градусів і вище).
Поліуритани це 2К фарби в яких полімерізація відбувається не за рахунок випаровування розчинника, а за рахунок хімічної реакції між фарбою та затверджувачем. Тому вони сохнуть при температурі навколишнього середовища (+5 вже досить для нормальної полімерізації)

Согласен полностью-нитро это зло.Как раз при +5 и красил-Дюксон высох за час!-не лип и не продавливался ногтём.И ложится он отлично-всем рекомендую эту краску.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 15 Квітень 2011 15:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Последняя попытка Smile :
Зайдите на малярку и спросите "из чего состоит основа(база)", т.е. тип ераски, только не у гаражных маляров.
P.S. Я могу понять почему хочется покрыть акрил лаком, нитро стоит в десять раз дороже, лак кстати тоже не дешовый, по бютжету покрасить жуж просто нецелесообразно, если только на этом авто не ездил Н.Хрущев Very Happy .
Удачи.

Повернутися до початку
Димас

ПовідомленняДодано: 15 Квітень 2011 17:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Итак,если я по акриловой эмали положу ещё лак,блестеть будет лучше,или нет?????!!!!!
Повернутися до початку
susanin

Зареєстрований: 23.10.2004
Повідомлення: 1050

ПовідомленняДодано: 15 Квітень 2011 23:55    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

димас писав(ла):
Итак,если я по акриловой эмали положу ещё лак,блестеть будет лучше,или нет?????!!!!!

Блестеть будет, пока не облезет, сколько продержится неизвестно, может даже очень долго ,а может...

Конечно нитро это зло! Сами судите. Камера для сушки нужна, стоит дофига, кривыми руками не сделаешь, ложить нужно много слоев...
ЗАТО никто не жалуется что блеску мало. Короче это сложно и невыгодно, но оно того стоит!

Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 16 Квітень 2011 00:33    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

+100500

Кстати покрасил (прошлым летом) аммортизатор(после переборки), в качестве эксперимента, ПентаФталевой краской, красить сложнее чем металиком(есть некий опыт, красил металиком киндеру велик) и выглядит "как забор" Very Happy , благо под машиной невидно, но от масла не облазит(амморт потек, резинки не выдержали синтетику, или недотянул).

Повернутися до початку
GTMAD

Зареєстрований: 20.01.2010
Повідомлення: 389
Моє авто: ЗАЗ 965А Yalta

ПовідомленняДодано: 16 Квітень 2011 11:49    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

димас писав(ла):

Буде але поліроква обов'якзкова
Крім того порахуй вартість робіт.
Доцільніше добре відполірувати існуюче покриття.
Глянець буде не значно гірший ніж з лаком, а загальна вартість та об'єм робіт значно меньший.
Exclamation Пам'ятай, що фарбу треба заматувати (пошліфувати) відповдним чином перед нанесенням лаку

Повернутися до початку
Димас

ПовідомленняДодано: 16 Квітень 2011 11:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

GTMAD писав(ла):
димас писав(ла):

Буде але поліроква обов'якзкова
Крім того порахуй вартість робіт.
Доцільніше добре відполірувати існуюче покриття.
Глянець буде не значно гірший ніж з лаком, а загальна вартість та об'єм робіт значно меньший.
Exclamation Пам'ятай, що фарбу треба заматувати (пошліфувати) відповдним чином перед нанесенням лаку

Дякую.
Думаю,тему можно закрывать.

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Дана тема закрита, Ви не можете писати відповіді і редагувати повідомлення.    Список форумів ЗАЗ Форум -> Кузов Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум