Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Дополнительный масляный радиатор
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

Статус: Offline
Зареєстрований: 02.06.2009
Повідомлення: 2424
Моє авто: Geely mk new comfort 2011 Пежо 301 1,6hdi

ПовідомленняДодано: 27 Лютий 2010 14:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Vadim_K писав(ла):
Zaz 968 1975 я тебе не на словах ловлю, а на твоїй брехні... ти що не напишеш, то кожен раз інше, причому наполягаєш на свому без усілякої не те, що технічно обгрунтованої хоча б підтримки, а не реальних фактів, а навіть подекуди без звичайного здорового глузду...
тобі б непогано було б бути політиком, так само себе ведеш, розповідаєш і всіх впевнюєш у всіляких не обгрунтованих дурницях, які суперечать реальним фактам, не відповідаєш на прямі питання, а починаєш типу - ліві відповіді давати, і переходити на розгляд зовсім інших питань, зокрема як зараз, а саме головне, ти не виконуєш обіцяного...

Зауваж, що ні в одній темі про тавро мотор, чи в твоїх темах, зокрема в твому гаражі, я нічого не написав, оскільки то ваш монастир, і я зі своїм уставом туда не лізу, і не розказую про 968 мотор на ЗАЗ, а після тебе у всіх темах лишився мега розповіді ... іще таке зауваж,що я починаю тебе критикувати тільки тоді, коли ти не обгрунтовано починаєш шось виписувати ту і доводити, а головне а реальні відповіді не відповідаєш, і все сприймаєш у штики... якщо в двух словах, людина написала, що гріється мотор, ти вліз, і заявляв, що 968 то куйня а не мотр, він також в тебе грівся, і ти поставивши від таврії мотор, позбавився усіх проблем, на що відповів, що в тебе, по твоїм же словам, він також грівся, причому з достатніми запасами на охолодженння, причому після капітального ремонту тобою ж...на що я оголосив припущення, про якість збирання твоїх моторів, ти вирішив викрутися, і дав відповідь, яка суперечить, раніше даних тобою тверджень... і замість того аби визнати свою неправоту, щей ображаєшся... на кого і за що? хіба,що на самого себе, за свою непослідовність...

Я не пытался выкрутиться, перечитал некотороые посты где я писал что мотор греется я много чего не указал что зазор гильза поршень 5 сотых и с этими 5 сотыми поршень со щупом туго передвигался в цилиндре, да я неотрицаю что нашол легкий выход из положения установил другой мотор, до пробега 1000 км на 79 поршневой двигатель выше 100 не грелся, перевалило за 1000 начала температура ползти до 120, я его вскрыл и промерял зазоры на кольцах было 0.25 увеличил до 0.35 промерял зазоры гильза поршень оказалось 5 сотых , на первом цилиндре было обнаружено прихват поршня, если интересно могу фотку поршня выложить.
З.Ы. а книжку я ту не нашёл не помню где я её положил.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lagiga

Зареєстрований: 10.04.2007
Повідомлення: 1141

ПовідомленняДодано: 27 Лютий 2010 20:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Wladimir_Donetsk писав(ла):
Вопрос к тем у еого двиг греется:
В какую сторону направлен замок верхнего компрессионного кольца на правой(1, 2) и на левой(3, 4) стороне относительно впускного коллектора?

P.S. Из всех перебраных мной двигателей не грелся ни один, точнее темература не превышает 100°С при скорости 100 км/ч.

Вова, у меня кольца "прима" замки расположены в 60 градусах друг от друга а в какую сторону хз.

Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 27 Лютий 2010 22:06    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

LEKS писав(ла):
сколько километров по-твоему должна быть обкатка? чтоб потом не грелось?

як можна дати конкретну остаточну відповідь на це питання...тож залежить від багатьох факторів, і буде змінюватися в кожному конкретному випадку... я рахую, що перші 200-300 км в лагідному режимі виїздити, тобто без різких відкриттів дросельної заслінки, якщо солекс, то обмежити взагалі відкриття другої заслінки для тих хто не має чуття, і до 1000 км, не давати просратися тому мотору, далі змінити масло, і впринципі, на мою думку, перегрівів не повингно бути, якщо все нормально зібрано...

ви поясніть, чисто теоретично, з чого йому грітися? ну я розумію ще якщо голови осажувати на 3 мм, то температура масла частково зростає..., ну при звичайній розточці то які процеси то відбуваються, що він аж так перегрівається??? Rolling Eyes

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

ПовідомленняДодано: 27 Лютий 2010 23:38    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Vadim_K писав(ла):
LEKS писав(ла):
сколько километров по-твоему должна быть обкатка? чтоб потом не грелось?

як можна дати конкретну остаточну відповідь на це питання...тож залежить від багатьох факторів, і буде змінюватися в кожному конкретному випадку... я рахую, що перші 200-300 км в лагідному режимі виїздити, тобто без різких відкриттів дросельної заслінки, якщо солекс, то обмежити взагалі відкриття другої заслінки для тих хто не має чуття, і до 1000 км, не давати просратися тому мотору, далі змінити масло, і впринципі, на мою думку, перегрівів не повингно бути, якщо все нормально зібрано...

ви поясніть, чисто теоретично, з чого йому грітися? ну я розумію ще якщо голови осажувати на 3 мм, то температура масла частково зростає..., ну при звичайній розточці то які процеси то відбуваються, що він аж так перегрівається??? Rolling Eyes

А куй его знает. чего он перегревается

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Lagiga

ПовідомленняДодано: 28 Лютий 2010 16:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

а у меня он и до расточки перегревался.

Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

ПовідомленняДодано: 28 Лютий 2010 17:11    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lagiga писав(ла):

а мож датчик пиздит у тебя?

Повернутися до початку
Lagiga

ПовідомленняДодано: 01 Березень 2010 22:35    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zaz 968 1975 писав(ла):
Lagiga писав(ла):

а мож датчик пиздит у тебя?

нет, не пиздит, мокрый палец шипит об поддон Sad

John Warner
ЗаЗоводной ЭцихоКлоПедист

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 10:52    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lagiga писав(ла):
мокрый палец шипит об поддон Sad

Что ж ты такое с ним делал-то?
Жёсткий перегрев...
Я так ни разу не перегревал...

Останній раз редагувалося: John Warner (02 Березень 2010 11:20), всього редагувалося 1 раз
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення
Wladimir_Donetsk

Зареєстрований: 13.07.2006
Повідомлення: 4794
Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 11:09    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Lagiga писав(ла):
нет, не пиздит, мокрый палец шипит об поддон Sad

Shocked а какая тогда температура на головках Shocked

Повернутися до початку
John Warner

Зареєстрований: 07.11.2009
Повідомлення: 5912

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 11:24    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Повернутися до початку
Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

ПовідомленняДодано: 02 Березень 2010 19:32    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Цитата:
Lagiga
Когда у тебя двиг идет на перегрев? его не подклинивает? машина тупее не едит случайно?
Повернутися до початку
Lagiga

ПовідомленняДодано: 03 Березень 2010 23:04    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zaz 968 1975 писав(ла):
Цитата:
Lagiga
Когда у тебя двиг идет на перегрев? его не подклинивает? машина тупее не едит случайно?
такого не допускал, а об поддон шипит, т.к его температура за сотку! на 115 градусах прекращаю движение-остываю Sad

Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

ПовідомленняДодано: 04 Березень 2010 21:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

даже незнаю что и сказать, у себя причину нашол, маленький зазор на кольцах был, и зазор гильза поршень, не выдержали для заза, сделали как для таза
Повернутися до початку
Vadim_K

Зареєстрований: 16.02.2008
Повідомлення: 1863

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 00:40    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мда...чим далі тим цікавіше... Laughing
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 00:46    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zaz 968 1975 писав(ла):
... маленький зазор на кольцах был, и зазор гильза поршень, не выдержали для заза, сделали как для таза

Вот ЭТО и называется "Кривые Руки".

Повернутися до початку
dedushka
Аксакал
Аксакал

Зареєстрований: 20.03.2009
Повідомлення: 689
Моє авто: ЗАЗ 968МД 1991 г.в.

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 01:15    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Ну, насчёт рук, пожалуй, жестковато. Возможно, недостаточно точно
поставлена задача станочнику. Если это происходит на уровне типа
от-это РАСТОЧИТЬ под от-это, вряд-ли можно ожидать результата
положительного. Нужно помнить, что станочники -- не мотористы, и
слава Богу, пусть они крепко знают своё дело, а далее уж наши
проблемы.Продумать весь процесс переделки и его последствия --
не есть задача станочника, но автора. ИМХО.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
dedushka
Аксакал
Аксакал

Зареєстрований: 20.03.2009
Повідомлення: 689
Моє авто: ЗАЗ 968МД 1991 г.в.

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 01:37    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Zaz 968 1975 писав(ла):
даже незнаю что и сказать, у себя причину нашол, маленький зазор на кольцах был, и зазор гильза поршень, не выдержали для заза, сделали как для таза

По зазору поршень-гильза -- см. выше, или читайте форум. А вот по
зазорам в стыках колец вопросов к станку нет. И быть не может. Это
дело рук опять-же автора -- на каждый цилиндр подбор колец
(см. мануал, но с творческим подходом), и не стремись к зазору
min. Плохо кончится, родной.На вилке 0,25-0,55 остановись где-то
в пределах 0,35 плюс-минус, и не забудь, что в маслосъёмных зазор
дан для стальных дисков наборных колец, и ихи 0,9-1,5 для чугуна
не проходят.Тупо много, опытом проверено. 0,35-0,45 -- гут.Опять же
это всего лишь моё мнение.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Zaz 968 1975
НенАвиЖу RamzesА

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 19:34    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Wladimir_Donetsk писав(ла):
Zaz 968 1975 писав(ла):
... маленький зазор на кольцах был, и зазор гильза поршень, не выдержали для заза, сделали как для таза

Вот ЭТО и называется "Кривые Руки".
как по мануалу был выставлен 0.2 - 0.55 я выставил 0,25. оказалось мало, перегревался, всрыл увеличил зазор до 0,35. дальше толком не проверил греется или нет. коробка накрылась, перебрал коробку и за одно поменял двиг
Повернутися до початку
Wladimir_Donetsk

ПовідомленняДодано: 05 Березень 2010 23:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Если поршневая 79я то зазор должен быть больше(какой, не скажу, надо считать).
Больше диаметр, отсюда больше длинна окружности, отсюда больше линейное температурное расширение кольца, надо также учитывать расширение проточеного цилиндра, также должен быть тепловой зазор с запасом на температуру ~260°С на головках(верхней части цилиндра) при t масла 120°С.

Повернутися до початку
Pasha

Зареєстрований: 12.02.2010
Повідомлення: 45
Моє авто: ZAZ 968 1974 г.

ПовідомленняДодано: 06 Березень 2010 22:31    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

скажите а давление масла (полу синтетика) не упадёт если дополнительный круг сделать с масленого радиатора ? хочу на задние стикло обогрев поставить да и можно налито доп. круг охлаждение сварганить .
Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Двигун Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Наст.
Сторінка 8 з 10

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум