Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Bodya_troll
Статус: Offline Зареєстрований: 28.08.2024 Повідомлення: 81 Звідки: Хмельницький Моє авто: 968М
|
Додано: 11 Листопад 2024 00:18 Заголовок повідомлення: Знімна задня морда |
|
|
Чи хтось пробував робити знімну задню панель на ЗАЗ 968М? Наскільки все буде погано?
Судячи з усього я далеко не останій раз запихав двигун ваз в ЗАЗ, і немаючи доступу до автосурвісу з підйомником - це м'яко кожучи, таке собі задоволення...
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Hell-Racer †
Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 11 Листопад 2024 00:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
У багатьох вже зроблено.
Не складно. Висвердлити контактну заварку там не всюди зручно. Частково зрубати точки. Ну і на болти її
_________________ Grants me a world of cold nihility
An endless winter night
A bitter, black frozen hell
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |
|
|
Bodya_troll
Статус: Offline Зареєстрований: 28.08.2024 Повідомлення: 81 Звідки: Хмельницький Моє авто: 968М
|
Додано: 11 Листопад 2024 01:19 Заголовок повідомлення: |
|
|
Дякую, скоріше за все, спробую, бо ну дуже не подобається натягувати авто на двигун.
Просто, я таке рішення бачив один раз, і то не акцентуючи увагу. Я багато де бачив як показували процес встановлення двигуна в ЗАЗ, але всі то робили "традиційним" шляхом, який нам, напевно, дістався від VW Käfer.
|
|
Повернутися до початку |
|
|
Hell-Racer †
Статус: Offline Зареєстрований: 18.07.2007 Повідомлення: 6929 Звідки: Івано-Франківськ - Київ - Буча Моє авто: ЗАЗ-968М, АЕ968М, ГАЗ-21C Volg O ) ) ) VW Transporter T4, Audi A4 Allroad ABT
|
Додано: 11 Листопад 2024 21:20 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
У 965 так з заводу
_________________ Grants me a world of cold nihility
An endless winter night
A bitter, black frozen hell
For me
Forever... |
|
Повернутися до початку |