|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
weld_master

Статус: Offline Зареєстрований: 09.04.2011 Повідомлення: 616 Звідки: Україна Нікополь Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 24 Лютий 2024 18:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
І ще: подивись уважно на розташування та розмір світлодіодів на твоїх лампах та більш дорогих.
Маю надію, що ти зрозумієш різницю.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Жужаро

Статус: Offline Зареєстрований: 09.07.2023 Повідомлення: 63 Звідки: Миколаїв
Забанен Причина? |
Додано: 24 Лютий 2024 18:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
weld_master дивився. Невже ти думаєш я щось роблю просто так. Є супер-пупер дорогі лампи у яких три діодика smd, вони роблять імітацію спіралі в лампі. Тут теж саме, тільки діодів в десять разів більше, а їх розмір менше, і з'єднані в один великий чіп. Але не світять вони всі одночасно на ближньому Ось, лампа Філіпс. Дуже дорога. І що бачимо? А бачимо стародавню технологію smd - три світлодіода дальнього і три ближнього світла. Технологія СОВ робить те ж саме, тільки світлодіодів більше і нема ефекту світіння крапками.

Останній раз редагувалося: Жужаро (24 Лютий 2024 19:28), всього редагувалося 3 раз(ів) |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Жужаро

Забанен Причина? |
Додано: 24 Лютий 2024 18:50 Заголовок повідомлення: |
|
|
hide це дзеркала не від лади, китайський ноунейм. Машина після кількох дтп, ліпив з чого було за копійки.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
weld_master

Статус: Offline Зареєстрований: 09.04.2011 Повідомлення: 616 Звідки: Україна Нікополь Моє авто: ЗАЗ-965А
|
Додано: 24 Лютий 2024 19:30 Заголовок повідомлення: |
|
|
Все, далі без мене.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Жужаро

Забанен Причина? |
Додано: 24 Лютий 2024 19:33 Заголовок повідомлення: |
|
|
weld_master ніфіга. Без тебе ніяк. Ось чіп СОВ, він має багато діодів, і в залежності від їх підключення може світити один, три, десять, рискою, колом, будь як.
В минулому році я купив дві лампи для причепа, двух контактні стоп/габарит з чіпами СОВ, то в одній був брак. Нормальна лампа на габариті світила четвертью поверхні, а при стопі світилася вся. А бракована світилася вся і при стоп, і при габарит. То ж можливо і в лампах для фар буває брак. Може і спеціально виробник не заморочується з роздільним світінням чіпу, але у цих С6 наче все гаразд.
А тут ціна влаштовує?

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|