|
ЗАЗ Форум Присвячений автомобілям Запорожець
|
|
|
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 02 Вересень 2023 21:41 Заголовок повідомлення: Продам для 968(А) |
|
|
Нове:
Половинка, наче нова
Кільця на ліхтарі поворотів, ЗХ, нові
Габарити на 968А нові
Фари Wesem з пильниками, без габариту(на 968(А),
Брав тут, 1000 за обидві, практично нові, стояли на машині 1 місяць, після чого були зняті.
Поюзане:
Кільця фар,(одне нове куплялось під хромування)
Задні ліхтарі, є зколи по краю.
Скельця габаритів, світліше з тріщіною, якої не видно
Ліхтарі поворот/ЗХ,
Задній ліхтар
Кільця на задні ліхтарі(два нові - невдале зберігання)
"Нутрощі" фари
Контактне кільце сигналу на рульову колонку, з проводом
Кнопка "Аварійка"(грибок)
Ціни трохи пізніше домалюю.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Barbarossa НашКузьмич

Статус: Offline Зареєстрований: 23.01.2009 Повідомлення: 3187 Звідки: Кам’янець-Подільський, Україна Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М
|
Додано: 24 Вересень 2023 16:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
Вова, навіть не думай, ти псуєш мені настрій 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 27 Вересень 2023 21:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
Barbarossa, в Жужика згнило дно, передня балка, коли гальмуєш, вивертається під машину, до того ж там де він стоїть, іноді прилітає. Машина довго(з 2014р.) стояяла просто на землі. У знайомої є вухастий, може після війни віддась(продасть).
А залізо, то наживне, може кому зараз більш потрібне, бо такі запчастини лишились тільки у дідів по гаражах(де я їх і скуповував).
Машину я не патраю, то виклав свої запаси, і то не всі, лишив собі мотори і до моторів.
Кому що потрібно, запитуйте, перед морозами в планах наскочити до хати, як затишшя буде, бо останнім часом, навколо по селах люди без хат лишаються, рашисти біснуються на невдачі на фронті, по мирним гатять, вишкребки кляті.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

|
Додано: 06 Лютий 2024 17:20 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я в Дніпрі, якщо кому що потрібно в вище викладеного, можно забрать(без зайвих пересилок.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|
|
Ви не можете починати теми Ви не можете відповідати на повідомлення Ви не можете редагувати свої повідомлення Ви не можете знищити свої повідомлення Ви не можете голосувати в опитуваннях
 |
|