Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Матроскін

Статус: Offline Зареєстрований: 09.03.2016 Повідомлення: 7 Звідки: Дніпро Моє авто: ЛуАЗ-1301
|
Додано: 17 Лютий 2020 11:12 Заголовок повідомлення: |
|
|
Barbarossa писав(ла): |
Зустрічне питання: хто такі "ми"? В ФБ є спільнота, там ті самі персонажі, що і тут на форумі. Люди роками зустрічаються, спілкуються, товаришують. Місто (чит. члени спільноти), яке приймає зліт, традиційно бере на себе організаційні питання по програмі зльоту і розміщенню гостей. Дата зустрічей- вихідні дні, максимально наближені до 18 липня. Програму ЗАЗвичай озвучують набагато пізніше. |
https://www.facebook.com/ukrainiancars
_________________ Українські автомобілі |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Serg.zp

Статус: Offline Зареєстрований: 16.09.2007 Повідомлення: 644 Звідки: Запорожье Моє авто: ЗАЗ-965А, 1964
|
Додано: 18 Лютий 2020 16:11 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
Клуб организовывает слеты традиционно: в "узком кругу ограниченных людей" . И так уже более 10 лет. Пока все хорошо. ☺
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
zuzikoff Тамада

Статус: Offline Зареєстрований: 09.06.2010 Повідомлення: 762 Звідки: Запорожье Моє авто: ЗАЗ-968 АЭ 1971 г.в., ЗАЗ-968м 1989 г.в. ГАЗ-21 1959 г.в.
|
Додано: 27 Лютий 2020 10:16 Заголовок повідомлення: |
поддержали 2 человек |
|
Предварительный план юбилея таков:
17 июля
– приезд и размещение участников на Б.О. Чайка (о. Хортица)
18 июля – основной день
- Торжественный проезд колонны по городу и выставка на центральной площади (с фотосессией)
- Посещение музея техники Богуслаева и музея ретро техники Фаетон,
музея оружия (по желанию).
- Общий банкет на свежем воздухе,
- Награждение участников, вручение памятных подарков и сувениров.
- Праздничная дискотека
19 июля – заключительный день
- экскурсия на теплоходе вокруг Хортицы,
- посещение Казацкой крепости, эко экскурсия ( по желанию).
- подготовка к отъезду.
- отъезд участников.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
format НекроПедоЗаЗоФил

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2008 Повідомлення: 3875 Звідки: Милые Серпушки Моє авто: ЗАЗ-965 Сочи
|
Додано: 27 Лютий 2020 13:34 Заголовок повідомлення: |
поддержали 3 человек |
|
Ланца скидывать будем?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Zanoza Красива! Талантлива! Скромна!

Статус: Offline Зареєстрований: 03.08.2007 Повідомлення: 1240 Звідки: Киев, Теремки-1 Моє авто: ЗАЗ-965 64г.
|
Додано: 27 Лютий 2020 14:51 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
zuzikoff писав(ла): |
18 июля – основной день
- Торжественный проезд колонны по городу и выставка на центральной площади (с фотосессией)
- Посещение музея техники Богуслаева и музея ретро техники Фаетон,
музея оружия (по желанию).
- Общий банкет на свежем воздухе,
- Награждение участников, вручение памятных подарков и сувениров.
- Праздничная дискотека
|
- Фестивальная?
- Фаэтон уже был. Появилось что-то новое?
- Музей оружия - не худший вариант. Одна из лучших экспозиций в Украине созданная на базе частной коллекции. Могу узнать подробности по своим каналам, если интересно, хотя местные могут узнать и по месту)
_________________ Вы кто? Добрая фея. А почему с топором?! Настроение что-то не очень... |
|
Повернутися до початку |
|
 |
MEOtida вАктивномПоиске

Статус: Offline Зареєстрований: 02.11.2010 Повідомлення: 827 Звідки: Минск Моє авто: ЗАЗ 965 Забанен Причина? |
Додано: 27 Лютий 2020 16:16 Заголовок повідомлення: |
|
|
Надеюсь, в Фаэтоне появились новые экземпляры.
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
C_asper Клубное привидение

Статус: Offline Зареєстрований: 14.03.2007 Повідомлення: 1905 Звідки: Украина, Светловодск Моє авто: ЗАЗ 968М 1983 года рождения
|
Додано: 27 Лютий 2020 21:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
Zanoza Мы в 2016 были, только снаружи. Есть очень хорошие экспонаты
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
AlexK

Статус: Offline Зареєстрований: 05.07.2011 Повідомлення: 573 Звідки: Вінниця Моє авто: ЗАЗ 968 72, ЗАЗ968М 82, ЗАЗ 968МП 93
|
Додано: 27 Лютий 2020 23:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
В Фаетоні був двічі, пішов би й ще раз. І, можливо, хтось ще не був..
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Lanc Дохтор Снежок

Статус: Offline Зареєстрований: 24.07.2006 Повідомлення: 10319 Звідки: Київ Моє авто: ЗАЗ968М был -005, г/в 1985; ЗАЗ968 г/в 1975; ЗАЗ965 г/в 1965
|
Додано: 28 Лютий 2020 09:09 Заголовок повідомлення: |
|
|
format писав(ла): |
Ланца скидывать будем? |
Мне с моста уже не интересно - только с парашютом в затяжной прыжок 
_________________ Пъянство - причина многих интересных и увлекательных приключений!!! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Serg.zp

Статус: Offline Зареєстрований: 16.09.2007 Повідомлення: 644 Звідки: Запорожье Моє авто: ЗАЗ-965А, 1964
|
Додано: 28 Лютий 2020 23:53 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
Нет предела совершенству! или
Чем тоньше вкус, тем меньше выбор!
В Запорожье пл.Центральная, она же пл.Октябрьская, она же пл.Фестивальная, она же пл. Героев. В данный момент реставрируется. Если не успеют соберемся на менее центральной.
"Фаэтон", который видели, стремительно развивается, + открыл еще один новый зал. Как большой музей, с ним можно знакомиться не один день.
Из нового есть неафишируемая коллекция грузовой техники. Возможно в мае будет первая выставка.
Музей оружия - большая коллекция, но мы все вместе туда не поместимся, только небольшими группами.
Парашют поищем, может по берегу хоть походишь, если погода будет хорошая 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 21 Березень 2020 21:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
Щось всі затихли, може так бути, що зустріч не відбудеться? Чи при будь-яких умовах зберемся?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Wladimir_Donetsk

Статус: Offline Зареєстрований: 13.07.2006 Повідомлення: 4794 Звідки: Донецьк->Піддубне->Запоріжжя->Дніпро Моє авто: ЗАЗ-968А / ГАЗ-3110і
|
Додано: 21 Березень 2020 21:27 Заголовок повідомлення: |
поддержали 1 человек |
|
iryska писав(ла): |
Щось всі затихли, може так бути, що зустріч не відбудеться? Чи при будь-яких умовах зберемся? |
Всі чекають що буде з кордонами, бо лякають, що може цей карантин подовжитись, місяці на три, а далі ще що буде, невідомо. Зароріжжя ще не закрили, а на кордоні Донецької й Дніпорпетровскої областей, знову блокпост стоїть, тільки тепер не від вірусу "руського міру", а від вірусу "covid-19", Крамниці зачинені(працюють тільки продуктові), залізяччам на базарях не торгують, машиною поки що їздити не заборонено.
"Займаємо місця в перших рядах, і чекаємо на шоу, в якому самі ж і є акторами".
Бережіть ся, не хворійте!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Serg.zp

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kubanoid

Статус: Offline Зареєстрований: 12.03.2006 Повідомлення: 1057 Звідки: Краснодар Моє авто: ЗАЗ-968М 1993 г., Nissan Terrano-II, 2001 г.
|
Додано: 25 Березень 2020 09:09 Заголовок повідомлення: |
поддержали 3 человек |
|
[quote="Serg.zp"]
iryska писав(ла): |
Щось всі затихли, може так бути, що зустріч не відбудеться? Чи при будь-яких умовах зберемся? |
Похоже что везде )|(опа будет в ближайшие месяцы, даже если к маю все карантинные меры вдруг остановят, оно по инерции фигово будет
Планы нашей семьи на отпуск в августе покрылись туманом. Но планы на отпуск - вообще ерунда для тех, у кого предприятия закрылись из-за карантина или кого тупо вперли с работы.
Теперь можно строить планы на 2021, вдруг у нас будет отпуск в июле и мы сможем вырваться на очередной Мегаслет?
Очень хочется Украину посетить и с хорошими людьми пообщаться... дурень думкой богатеет 
_________________ "Запорожец старый купили, разваленный!" (с) Э. Успенский |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Barbarossa НашКузьмич

Статус: Offline Зареєстрований: 23.01.2009 Повідомлення: 3187 Звідки: Кам’янець-Подільський, Україна Моє авто: ЗАЗ-965А, ЗАЗ-968М
|
Додано: 27 Березень 2020 00:21 Заголовок повідомлення: |
поддержали 3 человек |
|
В людства нарешті з'явилося багато часу подумати про щось важливе і вічне, як би то сумно не звучало...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4602 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 28 Березень 2020 01:00 Заголовок повідомлення: |
|
|
Наприклад, перебрати саракет вдома на кухнi ))))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
эдуард

Статус: Offline Зареєстрований: 19.04.2011 Повідомлення: 299 Звідки: алчевск Моє авто: заз968м
|
Додано: 29 Березень 2020 13:41 Заголовок повідомлення: |
|
|
ну или в гараже , не спеша ,ну оччень медленно!!!

|
|
Повернутися до початку |
|
 |
kiria32
Статус: Offline Зареєстрований: 05.08.2018 Повідомлення: 42 Звідки: Запорожье Моє авто: Заз 965
|
Додано: 31 Березень 2020 10:06 Заголовок повідомлення: |
|
|
Serg.zp писав(ла): |
"Фаэтон", который видели, стремительно развивается, + открыл еще один новый зал. Как большой музей, с ним можно знакомиться не один день. |
Был недавно в этом музее, реально стоит его посетить!
Хоть на улице большая техника и стоит, но в самом музее намного интереснее! По сравнению с Днепром тут можно загуляться!
И атмосфера бомба!
_________________ Вайбер и телефон 0681782011 Кирилл |
|
Повернутися до початку |
|
 |
kiria32
Статус: Offline Зареєстрований: 05.08.2018 Повідомлення: 42 Звідки: Запорожье Моє авто: Заз 965
|
Додано: 31 Березень 2020 10:15 Заголовок повідомлення: |
|
|
По поводу афтепати https://youtu.be/A622_vJ8kT0 это на Геническ как в других местах не знаю!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
iryska

Статус: Offline Зареєстрований: 07.11.2009 Повідомлення: 451 Звідки: Львів Моє авто: ЗАЗ-965
|
Додано: 28 Квітень 2020 16:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
німці вже відмінили цьогорічну зустріч Запорожців, яка мала відбутися в кінці травня. Заодно Бернд знайшов в них на форумі отаке повідомлення:
Для любителів ZAZ, автомобільної спільноти,
Компанії-партнери, представники ЗМІ та
Дружні клуби
З нагоди 60-річчя ЗАЗ 965
Київ, 30 березня 2020 року ПОВІДОМЛЕННЧ:
Шановні водії, шановні компанії-партнери,
Бажаємо здоров’я та дякуємо вам за підтримку!
Світ змінюється, цьогорічний Женевський автосалон 2020 відбувся в онлайн-форматі. Усвідомлюючи глобальні зміни в потоці інформації та з нагоди 60-річчя початку виробництва "Запоріжця", громадська організація "ЗСТК АвтоЗАЗ-ДЕУ" оголошує про старт Всесвітнього онлайн-конкурсу національного автомобіля ЗАЗ 965 "Запорожець".
Ми вже отримали підтримку і вдячні за це:
- Асоціація "УКРАВТОПРОМ" - Асоціація виробників автомобілів України;
- багаторічний партнер компанії GRAVITON;
- компанія-партнер ТМ "NOVOUKRAINKA";
- каталог автомобільних комплектуючих Avtokom.com.ua;
- YouTube-канал "Allo Garage";
- ГО "Київський автомобільний клуб" Відродження ";
- ЗАЗ Гараж Клуб Білорусь;
- TATRA UA CLUB;
- Клуб VW Beetle UA
Хтось щось знає на цю тему? Чи це все за нашими плечима робиться?
Заодно питання до модераторів - чи не можна поміняти на веб-сторінкці kiew на kyiv?
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|