Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Тринадцятий
Статус: Offline Зареєстрований: 26.04.2006 Повідомлення: 181 Звідки: Калуш
|
Додано: 10 Серпень 2010 18:44 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я, я - натюрліх 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
dedushka Аксакал

Статус: Offline Зареєстрований: 20.03.2009 Повідомлення: 689 Звідки: Донецк Моє авто: ЗАЗ 968МД 1991 г.в.
|
Додано: 11 Серпень 2010 07:37 Заголовок повідомлення: |
|
|
Я с сыном всё-таки прискакал на Хортицу, хоть и поздно, но всё-же
лучше, чем никогда. И по возвращении домой прикупили " в семью"
968-го 1974 г.в.
Не знаю, естть ли это результат поездки на встречу. Знаю только,
что нас стало больше, а ЗАЗик по-прежнему приносит радость. 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Sarge

Статус: Offline Зареєстрований: 05.08.2010 Повідомлення: 23 Звідки: респ Хакасия Моє авто: ВАЗ-2101, ЗАз-968М
|
Додано: 12 Серпень 2010 08:42 Заголовок повідомлення: |
|
|
dedushka писав(ла): |
968-го 1974 г.в.
что нас стало больше, а ЗАЗик по-прежнему приносит радость.  |

_________________ Починка компьютеров, заправка картриджей. |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
X2-bec
Статус: Offline Зареєстрований: 09.12.2005 Повідомлення: 3206 Звідки: Харьков
|
Додано: 16 Серпень 2010 21:15 Заголовок повідомлення: |
|
|
Хороший материал, позитивный... А насчет количества машин достоверный ?? А то постоянно называются разные цифры 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Черноморец Дохтор цЫлЮлькин
Статус: Offline Зареєстрований: 08.07.2009 Повідомлення: 841 Звідки: Одесса Моє авто: рига 30 мини
|
Додано: 16 Серпень 2010 21:56 Заголовок повідомлення: |
|
|
dedushka писав(ла): |
968-го 1974 г.в.
что нас стало больше, а ЗАЗик по-прежнему приносит радость.  |
ой ли
посидели зачетно!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Evgeny Засновник ЗАЗ-Козак

Статус: Offline Зареєстрований: 04.11.2009 Повідомлення: 441 Звідки: lviv (Ukraine) Моє авто: zaz-965
|
Додано: 16 Серпень 2010 22:04 Заголовок повідомлення: |
|
|
X2-bec писав(ла): |
Хороший материал, позитивный... А насчет количества машин достоверный ?? А то постоянно называются разные цифры  |
Велика проблема української журналістики - відсутність будь-якої відповідальності автора матеріалу за достовірність (точність) інформації.
Тому автори, деколи дозволяють собі "прифарбувати". В нашому випадку навпаки авторка матеріалу недорахувала.
Насправді, комісія в складі семи чоловік, серед яких багато поважних відповідальних людей ЗАФІКСУВАЛА факт: в колоні одночасно зібралося 100 автомобілів марки Запорожець та три "Лівих" автомобіля а саме "Міні" з Фрйбурга, "Москвіч" з Литви та ще один мінівен з німцькими номерами (німці привезли з собою технічку). Оскільки офіційна заявка подана львівським авто-фан-клубом "ЗАЗ-КОЗАК" передбачала (можливо ми це зробили не зовсім правильно, бо святкували 50-річчя саме "Горбатого") зібрати саме не менше 50-ти ЗАЗ-965., то й в офіційному Дипломі від "Книги рекордів України" значилася цифра "50". Насправді на заводі було 52 "Горбатих" запорожця - один не заводився й стояв недалеко за парканом заводу й ще один "запасний" - вставив АвтоЗАЗ для показу. Окрім ЗАЗ-965 було ще 50-ть (!!!) наших друзів-запорожців на ЗАЗ-966-968.
Щоб бути МАКСИМАЛЬНО коректними та об'єктивними - вирішили не плюсувати до ГЕРОЇЧНОЇ цифри п'ятьдесять ні "заводського" (кажуть, це один з дох ЗАЗ-965 екс-директора "Комунару" Кравчуна), ані того, який не доїхав й залишився "чекати" біля заводу. Звісно, якби нам до п'ятдесятки не вистачало цих двох автомобілів - ми їх на руках би принесли. Але обійшлося
Отже, дякуємо всім-всім ще раз від імені львівського авто-фан-клубу "ЗАЗ-КОЗАК". На жаль (а може й навпаки) заявку на встановлення досягнення до "Книги рекордів України" може подати або фізична особа або організація. Оскільки наш клуб був одним із співорганізаторів святкування 50-річчя ми вирішили завчасно подати офіційну заявку. Звісно, ми могли попросити або завод "АвтоЗАЗ" або власників з корпорації "УКРАВТО" зробити заявку, але вони спочатку не особливо перейнялися ідеєю.
Щодо флеш-мобу з "малюванням" цифри "50" із ЗАЗ-965 на центральній площі Запоріжжя - Фестивальній, попередньо хотілося також використати 50-ть "Горбатих", які реально були на місці, але власники трьох десь пили пиво й залишили автомобілі замкненими (ключі не змогли підібрати). Тюнінговий напів-жужик львів'янки Оксани Денис під назвою "Потворик" також вирішили не використовувати, адже хотіли підкреслити ПРІОРИТЕТНІСТЬ збереження саме оригінальних запорожців. Отже цифру "50" (головний режисер побудови Володимир Кулинич) був змушений створити з 46-ти автомобілів На жаль було допущено помилки, яка трохи "змазала" ефект від малюнку - він вийшов ніби "зеркальним". Можна було перенести пожежну драбину в протилежний бік та сфотографувати, але тоді автомобілі стояли б "задом". Вирішили, що й та не погано. В наступний раз спробуємо зробити краще...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
X2-bec
|
Додано: 23 Серпень 2010 21:11 Заголовок повідомлення: |
|
|
О блин... у меня уже ностальгия просыпается ХАЧУУУУ ЕЩЕЕЕ )))
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Черноморец Дохтор цЫлЮлькин
Статус: Offline Зареєстрований: 08.07.2009 Повідомлення: 841 Звідки: Одесса Моє авто: рига 30 мини
|
Додано: 23 Серпень 2010 21:52 Заголовок повідомлення: |
|
|
О блин... у меня уже ностальгия просыпается ХАЧУУУУ ЕЩЕЕЕ ))) |
я как увидел твое видео пробега по Запорожью-мурашки по коже, смотрю по 5 раз на день))))))) езда в колонне-незабываемая весчь!!!
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Веталь

Статус: Offline Зареєстрований: 24.09.2006 Повідомлення: 2490 Звідки: Горловка Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло
|
Додано: 23 Серпень 2010 23:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
+1
Мож устроим слёт Харьков-Донбасс?
_________________ Оставим дома дела и будни серые. Давай уедем туда, где нету времени! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
_Slepa_

Статус: Offline Зареєстрований: 21.05.2007 Повідомлення: 901 Звідки: Харків Моє авто: ЗАЗ 968 1979г.в
|
Додано: 23 Серпень 2010 23:43 Заголовок повідомлення: |
|
|
Веталь писав(ла): |
Мож устроим слёт Харьков-Донбасс? |
Опять Славяногорск 
_________________ Хочеш ехать, ехай
0939676082 |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Веталь

Статус: Offline Зареєстрований: 24.09.2006 Повідомлення: 2490 Звідки: Горловка Моє авто: ЗАЗ 968 цвет: Монтекарло
|
Додано: 23 Серпень 2010 23:47 Заголовок повідомлення: |
|
|
Можно к Виталику (хамер) на Голубые озёра.
_________________ Оставим дома дела и будни серые. Давай уедем туда, где нету времени! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
X2-bec
|
Додано: 24 Серпень 2010 08:26 Заголовок повідомлення: |
|
|
Черноморец писав(ла): |
я как увидел твое видео пробега по Запорожью-мурашки по коже, смотрю по 5 раз на день))))))) езда в колонне-незабываемая весчь!!! |
Отож, после него и просыпается
+1
Мож устроим слёт Харьков-Донбасс? |
Дело не в том, хочу да не могу Дела понимаете ли, дела... да и долги еще не пораздавал 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 24 Серпень 2010 09:46 Заголовок повідомлення: |
|
|
КСТАТИ
ВСПОМНИЛ ПАРЕНЬКА, КОТОРЫЙ НА ХОРТИЦЕ НАЗЫВАЛ СЕБЯ ДОНЕЦКИМ БЫДЛОМ
НИКТО НЕ ЗНАЕТ, ЧТО ЗА ЧУВАК И ПРИСУТСТВУЕТ ЛИ ОН НА ФОРУМЕ?
И ЕЩЕ
НИКТО НЕ УЗНАВАЛ ПОЧЕМУ ЮЩЕНКО НЕ ПРИЕХАЛ?
ЕГО Ж ОФИЦИАЛЬНО ПРИГЛАШАЛИ
ДАЖЕ СТАТЬЯ БЫЛА ПО ЭТОМУ ПОВОДУ
ВТОРОЙ ВОПРОС НАВЕРНОЕ БОЛЬШЕ К ЖЕНЕ КРАВСУ...
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Веталь

|
Додано: 24 Серпень 2010 10:28 Заголовок повідомлення: |
|
|
maxx писав(ла): |
КСТАТИ
НИКТО НЕ ЗНАЕТ, ЧТО ЗА ЧУВАК И ПРИСУТСТВУЕТ ЛИ ОН НА ФОРУМЕ? |
А как он выглядел?
|
Повернутися до початку |
|
 |
@rtyom Племенной Зазовод

Статус: Offline Зареєстрований: 05.05.2006 Повідомлення: 2558 Звідки: Россия,Владимир
|
Додано: 24 Серпень 2010 17:30 Заголовок повідомлення: |
|
|
КСТАТИ
НИКТО НЕ ЗНАЕТ, ЧТО ЗА ЧУВАК И ПРИСУТСТВУЕТ ЛИ ОН НА ФОРУМЕ? |
А как он выглядел? |
Ну такой, ну как быдло такой, ну донецкое 
_________________ Миру мир! |
|
Повернутися до початку |
|
 |
Веталь

|
Додано: 24 Серпень 2010 18:01 Заголовок повідомлення: |
|
|
Макс сдесь его нет?

|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

Статус: Offline Зареєстрований: 04.12.2003 Повідомлення: 4890 Звідки: г. Симферополь Моє авто: ЗАЗ968М, ЗАЗ968
|
Додано: 25 Серпень 2010 11:07 Заголовок повідомлення: |
|
|
ЧЕТВЕРТЫЙ СЛЕВА В ЧЁРНОЙ МАЙКЕ
А ЕСЛИ СЕРЬЕЗНО ТО ПОХОЖ ТОТ, ЧТО НА ЗАДНЕМ ПЛАНЕ В КРАСНОЙ МАЙКЕ, НО ВИДНО ПЛОХО, ПОЭТОМУ УТВЕРЖДАТЬ НЕ МОГУ
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
Саняба Быстрый Гонсалес

Статус: Offline Зареєстрований: 19.08.2006 Повідомлення: 4605 Звідки: Киев Моє авто: ЗАЗ 968М Бешенный и громкий саракет
|
Додано: 25 Серпень 2010 11:13 Заголовок повідомлення: |
|
|
КСТАТИ
ВСПОМНИЛ ПАРЕНЬКА, КОТОРЫЙ НА ХОРТИЦЕ НАЗЫВАЛ СЕБЯ ДОНЕЦКИМ БЫДЛОМ |
Этот тот который хотел докурить?
А, и ещё говорил "Отпиздите меня, патамуша я из Донецка" 
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
maxx Запцацковед

|
Додано: 25 Серпень 2010 13:31 Заголовок повідомлення: |
|
|
УГУ
И В ТАМ-ТАМ ИРКИН ХОДИЛ ДОЛБАСИЛ
|
|
Повернутися до початку |
|
 |
|