Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець

ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця

Майская встреча во Львове!
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Наст.

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець»
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Misha_Z965
zaz-tuning.kiev.ua
zaz-tuning.kiev.ua

Статус: Offline
Зареєстрований: 09.04.2003
Повідомлення: 621

ПовідомленняДодано: 05 Тра 2006 17:07    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
едут конечно они, с боООольшими перекурами Laughing
я уже за..мучался ждать Rolling Eyes

Ну чё там с ожиданием? Какие вести?

Олег
Бриллиантовая рука

Зареєстрований: 23.05.2003
Повідомлення: 4001

ПовідомленняДодано: 05 Тра 2006 18:08    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Только звонил Бугас- наши во Львове. Все Ок

ushaster
Начальник транспортного цеха

Зареєстрований: 15.04.2005
Повідомлення: 2437

ПовідомленняДодано: 06 Тра 2006 09:48    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Все доехали нормально, всех встретили, поселили.

BUGAS

Зареєстрований: 14.04.2004
Повідомлення: 2439

ПовідомленняДодано: 06 Тра 2006 23:17    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

ПРЕВЕД ОД УЧАСНЕГОВ ПРАБЕХА!!!!!!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 07 Тра 2006 11:41    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мысленно с вами!!!
Предлагаю встретиться 9-ого вечерком в Киеве и заслушать микроотчет участников пробега!!!

Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 07 Тра 2006 20:19    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

первый уже дома
Laughing

остальные ребята ещё пока в дороге.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
ushaster

ПовідомленняДодано: 07 Тра 2006 23:08    Заголовок повідомлення: RE: Майская встреча во Львове! Відповісти з цитатою

Мои фотки можно смотреть у меня в галерее. А видео, как мы с милицией подъехали к Парку культуры - [url=http://zaz.lviv.ua/video/2006_(may)_RIDE.wmv]качать отсюда[/url]. Формат Windows Media 8, около 4 Мб, среднее качество (1 мин 5 сек)....

Very Happy

Олег
Бриллиантовая рука

ПовідомленняДодано: 08 Тра 2006 12:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Молодцы!!! Страшно жалею, но мы наверстаем!!! Судя по фоткам с погодой все было ОК!!!

BUg

Зареєстрований: 23.01.2005
Повідомлення: 1894

ПовідомленняДодано: 08 Тра 2006 23:35    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Под завесу ролика можно было добавить звука Зевсовских выхлопух.

. "Ш""""""Ш" . 80632586422
VW Transporter T2 electric
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail ICQ Number
Zeus

Зареєстрований: 17.11.2004
Повідомлення: 390

ПовідомленняДодано: 08 Тра 2006 23:47    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Еще будет! Very Happy Скоро будет полное видео, там все увидем и услышим! Wink
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
Cobra

Зареєстрований: 14.04.2003
Повідомлення: 190

ПовідомленняДодано: 10 Тра 2006 13:45    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Фотоотчет о пробеге будет выкладываться ТУТ по мере загрузки.

Все фоты оригинальные (1600х1200), так что сильно не бейте!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
h@voc
Основатель Клуба
Основатель Клуба

Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 2152

ПовідомленняДодано: 10 Тра 2006 14:02    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Мой фотоальбом Соббсно вот:
http://www.zaz.kiev.ua/forum/gallery/?do=sa&g=24&a=726

позже еще добавлю фотки с пленочных фотиков

Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора ICQ Number
ushaster

ПовідомленняДодано: 10 Тра 2006 21:31    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Ребята, зачётные фотки! Респект!

ЗЫ: в пятницу в Киеве будет Юра - можете ему на один-два диска поскидывать фотки и видео??

SIMON

Зареєстрований: 22.02.2004
Повідомлення: 4955

ПовідомленняДодано: 10 Тра 2006 21:58    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Молодцы, хорошо съездили!
Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Відправити приватне повідомлення
Voytik

Зареєстрований: 17.04.2003
Повідомлення: 13605

ПовідомленняДодано: 11 Тра 2006 01:23    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

я бы так не гордился. Rolling Eyes

вижу мне первому придётся сказать это в слух.

за эти Запики лично мне было очень стыдно (практически единственное исключение это машина Зевса и ещё чьято, из львовян).

ребята, можете обижаться можете нет, но это писец словами немогу описать что за вёдра бля с гайками были.
если кто слепой могу всётаки описать в деталях. но не рекомендую.

я справедливо понимаю почему фактически ничего небыло из всего того что столько напланировали, и почему почти под вечер пришлось экстренно наугад искать жилье в прошлогоднем Золотом Льве.
первому погода помешала, ничего уже неподелать. надо было раньше, перед организацией, с Богом посоветоваться насчёт запланированой им погоды, в гидрометеоцентре. второму усердие Саши. перестарался маненько с экономией наших денег. не смертельно.

но ребята, блин, я бы на таких, мягкоговоря, девайсах не то чтобы на люди побоялся показываться, я бы даже на соседнюю улицу без подстраховки эвакуатора не рискнул бы проехаться.

а мы ещё на Зазкозак валим. ужс!!! и позор!!!

обидно бля.

был бы я не с Бугасом то от стыда напился бы до блевания.

з.ы. мнение выразил. в полемику вступать не собираюсь.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення
ushaster

ПовідомленняДодано: 11 Тра 2006 07:30    Заголовок повідомлення: RE: (empty) Відповісти з цитатою

Voytik писав(ла):
и ещё чьято, из львовян

Зяльоный? Фитку из моего альбома покажи, а.... Народ интересуеЦЦа...

napalm
Главврач
Главврач

Зареєстрований: 11.04.2003
Повідомлення: 9916
Моє авто: ЗАЗ-965А

ПовідомленняДодано: 11 Тра 2006 12:39    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Когда приежжали в сентябре, я как-раз и прочувствовал стыд за вид своего жужи. И именно по этому я на своем не ехал.

Хотя он ездит. И на съемки ездил. Там другой вопрос - который, кстати, тоже не повод для гордости - по сюжету им и нужен был "запустеныш".

И, положа руку на сердце, видя в каком состоянии жужи у подовляющего нашего большинства, изначально не понимал гонения на ЗАЗ-Козак.

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення ICQ Number
Zeus

ПовідомленняДодано: 11 Тра 2006 14:12    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Чесно кажучи погоджуюсь з думкою Ігора. Але як представник Львівського клубу, маю дещо сказати: Більшість машинок які є зараз в нашому клубі приєдналися протягом останніх 2 місяців, тобто вони є просто робочими машинами наших співклубників. Зараз активно впроваджується в реальність програма по популяризації авто "Запорожець", а тому і активне приведення всіх машин в хороший стан, а не стан "він їздить". На проїзд колоною були запрошені всі учасники клубу, та бажаючі власники Запорожців 966-968, з якими ми спілкувались. В клубі є також декілька машин, які знаходяться на тотальному рестайлінгу і на люди не показуються, чекають свого часу. А натомість не тільки виїжджають, а постійно їздять по місту ті машини, які ви могли бачити. Так, можливо зараз нема чого показувати... та коли жити як не сьогодні, тому я тільки за збори, пробіги, зустрічі та з"їзди на будьякому рівні!

Щодо планів на зустріч, то вони не вийшли через:
1) погоду
2) бажання.
3) велику кількість людей, які безпосередньо не відносяться до ЗАЗ клубу, тобто не власники авто.
4) відсутність згуртованості гостей. Розбіжність планів щодо перебування у Львові.

На рахунок ЗАЗ-козака, то я вважаю їхнім мінусом те, що під наклейками з рекламою важко розгледіти колір машини, та модель взагалі. А щодо молодих учасників клубу, то респект їм за те, що вони роблять кроки назустріч співпраці клубів, принаймні хочуть!

Такими були мої думки. Але все ж таки я радий тому дійству, тій зустрічі, і всьому що відбувалося останніми вихідними, за що всім ще раз ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!

Повернутися до початку
Переглянути профіль Фотогалерея Garage Відправити приватне повідомлення Відправити e-mail Відвідати сайт автора ICQ Number
h@voc
Основатель Клуба
Основатель Клуба

Зареєстрований: 15.04.2003
Повідомлення: 2152

ПовідомленняДодано: 11 Тра 2006 14:14    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

Насчет гонения на ЗАЗ-Козак я согласен с Напалмом.

Насчет состояния жужей. Во-первых это дело каждого (не у всех достаточные заработки), во вторых не Автофорум же посещали.

Лично я ехал во Львов (поездка была еще запланирована в декабре, утверждена 6.01.2006) чтобы вчетвером (я. Ира, Костя и кеша) прогуляться по городу. Wink Wink

ЗЫ: а из Львовских жужей мне понравилась темно-зеленая М-ка Wink

Переглянути профіль Відправити приватне повідомлення Відвідати сайт автора ICQ Number
Zeus

ПовідомленняДодано: 11 Тра 2006 14:20    Заголовок повідомлення: Відповісти з цитатою

h@voc писав(ла):
Насчет состояния жужей. Во-первых это дело каждого (не у всех достаточные заработки), во вторых не Автофорум же посещали.

Полностью согласен!!!

h@voc писав(ла):
Лично я ехал во Львов (поездка была еще запланирована в декабре, утверждена 6.01.2006) чтобы вчетвером (я. Ира, Костя и кеша) прогуляться по городу. Wink Wink

Можно услишать мнение? Тоесть удалось ли и насколько?

Повернутися до початку
Показати повідомлення:   

Почати нову тему   Відповісти на тему    Список форумів ЗАЗ Форум -> Клуб власників автомобілей «Запорожець» Часовий пояс: GMT + 3
На сторінку Попер.  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Наст.
Сторінка 12 з 14

Перейти:  
Ви не можете починати теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
Ви не можете редагувати свої повідомлення
Ви не можете знищити свої повідомлення
Ви не можете голосувати в опитуваннях

Знайти повідомлення з часу Вашого останнього відвідування
ЗАЗ Форум