Русский, помни, что настанет тот час, когда и тебя спросят - а что ты сделал, чтобы остановить военные преступления своей страны в Украине?
Возможно даже, что этот вопрос зададут твои дети или внуки, которых будет посылать на три буквы весь мир.
Вам будет невыносимо стыдно за то, что взрастили у себя путинизм. Но тогда будет уже поздно что-то сделать. А сейчас - ещё не поздно.
Хотя, уже гештальт закрыт

Список форумів ЗАЗ Форум ЗАЗ Форум
Присвячений автомобілям Запорожець
 
    ПошукПошук   Увійти та перевірити приватні повідомленняУвійти та перевірити приватні повідомлення РеєстраціяРеєстрація
    ПрофільПрофіль   ВхідВхід 

Фотогалерея - Файлохранилище - Чат - Укр->Рус переклад
Книжкова полиця
 
Список форумів ЗАЗ Форум
ЗАЗ Форум - Умови реєстрації

Хоча адміністратори і модератори цього форуму намагаються видаляти або редагувати неприйнятні повідомлення якнайшвидше, всі повідомлення переглянути неможливо. Таким чином Ви визнаєте, що повідомлення на цих форумах відображають точки зору їх авторів, а не адміністрації форумів (крім повідомлень, розміщених її представниками) і адміністрація не може бути відповідальна за їхній зміст.

Ви погоджуєтесь не розміщувати образливих, загрозливих, таких, що містять наклеп повідомлень, порнографічних повідомлень, закликів до національної ворожнечі та інших повідомлень, що можуть порушити відповідні закони. Спроби розміщення таких повідомлень можуть привести до Вашого негайного відключення від форумів (при цьому Ваш провайдер буде поставлено до відома). IP адреси всіх повідомлень зберігаються для можливості проведення такої політики. Ви погоджуєтеся з тим, що адміністратори форуму мають право видаляти, редагувати, переносити та закривати будь-яку тему в будь-який час на свій розсуд. Як користувач Ви згодні з тим, що введена Вами інформація буде зберігатися в базі даних. Хоча ця інформація не буде відкрита третім особам без вашої згоди, адміністрація форумів не може бути відповідальна за дії хакерів, які можуть призвести до несанкціонованого доступу до неї.

Ці форуми використовують cookies для зберігання інформації на Вашому комп'ютері. Ці cookie не містять жодної інформації з введеної Вами і слугують лише для поліпшення якості роботи форумів. Ваша e-mail адреса використовується лише для підтвердження Вашої реєстрації і пароля (а також для надсилання нового пароля, якщо Ви втратите поточний).

Натисканням на кнопку реєстрації ви підтверджуєте свою згоду з цими умовами.



Flag Counter ЗАЗ Форум  



Powered by phpBB © 2001, 2008 phpBB Group